Şınav çekemeyenler..

syliviaplath

ask bıttı.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
417
0
kızlar en son belkıde ortaokuldayken şınav cekmıstım sımdı denıyorum bır turlu yapamıyorum mekık falan cekıyorum ama şınavda dırek yere yapışıyorum kollarımı açamıyorum bıle.. mulakata gırecegım moralman coktum.. sız cekebılıyormusunuz... nasıl cekıyorsunuz??

aynen ben de mülakata gireceğim 3 hafta sonra filan. şınav zor oluyor biz bayanlar için :) ancak bütün gününü buna ayırırsan olur bence . hızlı yapmaya çalış ve kesinlikle seni motive edici müzikleri unutma ! :))):KK34:

aynen ben de mülakata gireceğim 3 hafta sonra filan. şınav zor oluyor biz bayanlar için :) ancak bütün gününü buna ayırırsan olur bence . hızlı yapmaya çalış ve kesinlikle seni motive edici müzikleri unutma ! :))):KK34:

çalışırsam mutlaka olur buna ıaınıyorum fakat nerden baslıycagımı bıle bılmıyorum netten braz vıdyolara baktım :) deneyımlerınızı beklıorm nasıl basladınız :) ben suan dız ustunde yapmaya calısıorm zamanla ılerletıcem ama :KK43:

bence az kollarını çalıştır
dambel veya su şişeleri ile yoksa düşüvermen normal

evet önce kollara agırlık vermeye calısıyorum dız ustunde cekıyorum falan ama ne kadar sure hanı deneyımı olan bırı varsa..

yani bu sana bağlı sen her gün 3 kg ağırlıkla 15 set yaparsan başka 45 set yaparsan başka

dizlerin yerde yapmakla baslamak lazım yavas yavas arttırmalı gereksiz zorlamamak lazım, ben dizler yerde 50 tane cekerim mesela normal sınavıda 6yı gecmez muntazam olarak

eğer hiç çekemiyorsanız bir süre şınav pozisyonunda bekleyin ,yani o vaziyette durmaya çalışın daha sonra 1er ikişer çekmeye başlarsınız.Tamamen kendi vücut ağırlığınızı kaldırdığınız için herkes yapabilir ,yapılmayacak birşey değil ama tabi arka kol kaslarınız çok güçsüzse önce onları biraz güçlendirebilirsiniz.Bileğiniz acıyorsa da şınav barı kullanabilirsiniz.

Kızlar en başta yekten şınav çekmeye kalkmayın. Kollarınız buna alışkın olmadığı için çok zorlar. Özellikle arka kol kaslarını geliştirmek için, elinize iki kiloluk dambıl alın ve kolunuzu havaya kaldırın. daha sonra sırt köküne doğru kolunuzu arkaya indirin ve tekrar kaldırın. Bu egzersiz kolları süper güçlendiriyor. Bu egzersizle beraber half push-up dedikleri yarım şınavı deneyebilirsiniz. Tam şınava en son geçin.

Benim kol kaslarım gayet yerinde ama şınav çekemiyorum. Spor salonunda derslerde 3. de yere yığılıyorum ve rezil oluyorumm

X