Sinastri aşk uyumu

Yaaaaa çooookk teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık

Merhaba. Sinastri uyumumuza bakabilirmisiniz evlenmeyi düşünüyoruz. Çok teşekkür ederim. Kadın 01.12.1986 erkek 02.04.1972

Cok fazla mesaj aldigim icin buraya yazma ihtiyaci duydum. Cogunlukla buradan gorup ozelden yaziliyor cunku. Artik sinastri veya herhangi bir astrolojik danismanlik ucretli-ucretsiz vermeyecegim (hic ucret almadim simdiye kadar bundan sonra da dusunmuyorum) veya soruyu yanitlamayacagim. Bu konu ile alakali donus bekleyenleriniz varsa beklenti icinde olmanizi istemem. Ilginiz icin tesekkur ediyorum.

Lutfen artik burdan gorup bana sinastri bakar misiniz diye mesaj atmayin.
Kimseye bakmayacagimi profilimde bile paylastim ve bakmiyorum diye tekrar mesaj da atiyorum yazanlara. Kirmayayim diye varsa ozel bir sorunuz gostergesine bakayim diyorum, bir gostergenin de analizini upuzun mesaj atiyorum ama karsiliginda tesekkur etmekten bihaber olanlariniz var. Dan diye selamsiz direkt dogum tarihi saati atanlariniz var. Vaktim olursa bakarim dedigim halde israrla ust uste baktiniz mi yazanlariniz var.
Bu tarz uslupla gelenlere 'artik sinastri bakmiyorum' diye bile cevap atmayacagim.

Selam ,çok haklısınız . Ve bu bi o kadar yorucu iş ki hayatınız sadece burada geçmiyor ve tüm yoğunluğunuzu buraya veremezsiniz . Kendim ile merak ettigim durumlar var sizin musait durumunuzu bekleyip bilgilerimi vermek isterim kolay gelsin

Merhabalar ben ufak bir soru soracaktım sinastri de erkeğin lilithi kadının 7.evine düşmesi aldatır anlamına mı gelir cevaplarsanız cok mutlu olurum teşekkürler şimdiden

Merhaba rica etsem benim ve erkek arkadasimin da iliski uyumu haritasina bakar misiniz :)
Ben 23.08.1998 gece 03 izmit sevgilim 12.10.1997 gece 02 izmit

Merhaba rica etsem benim ve erkek arkadasimin da iliski uyumu haritasina bakar misiniz :)
Ben 23.08.1998 gece 03 izmit sevgilim 12.10.1997 gece 02 izmit

Merhaba bana da yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum astroloji ile ilgiliyim ama internetten araştırarak pek bir şey bulamadım.

Merhaba eğer vaktiniz olursa bizim için de bakabilir misiniz? Ben de astrolojiye çok ilgiliyim ama kendi çapımda bir yere kadar anlayabiliyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Merhaba gabriel benimde sinastri haritama bakabilirmisin? Özelden yazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…