Sinastri aşk uyumu

Zuhre mizan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
2
0
30
Merhaba sinastri uyumumuza bakar mısınız.. Ben 3 ekim 1994 Istanbul saat 8.30 ... O 24 eylül 1994 istanbul saat 14.00

Merhaba. Elimdeki kaynaklarima ve bilgi birikimime gore bakmaya calistim. Venus akrep takinti verir mars yengecte zayiftir gibi cok kolay edinebileceginiz yuzeysel cumlelere girmeyecegim. Umarim begenirsiniz.
Oncelikle sinastride ilk bakilan gunes ve ay burclariniz ikinizinde gunes hava ay toprak seklinde ve bu cok olumlu. Ayni sekilde venus ve marslariniz da ikinizinde akrep ve yengec. Soyle birsey var dogum tarihleriniz cok cok yakin oldugu icin kavusum yapan cok fazla gezegen var. Hepsini karsilastirmadim cogu zaten kavusum yapiyor yakin tarihte dogduguzdan oturu.
Simdi erkek kisisinden baslarsak erkekte venus hoslandigi, ay ise evlenecegi kadini anlatir. Bu kisinin venusu akrep ayi ise boga :) boyle karsit bir durumda soyle olur. "Ciktigi kizlara bak bir de evlendigi kiza bak". Etrafimizda boyle gordugumuz olaylarda erkekte cogunlukla bu karsit yerlesim oluyor.
Venus burcu 12° akrep ve sizin venus, jupiter, KAD, juno ve yukseleniniz kavusum yapiyor. Burda yukselen kisisi olarak siz onun gozune hitap ediyorsunuz sizi cok guzel buluyordur. Venus ve jupiterin kavusmasi yine iliski acisindan cok olumlu. Junoyu ayrica sizin gezegenlerinizi inceledigimde yazacagim. Yine sizin 14° ayinizla guzel bir sekstil acida. FAKAT chiron ile de sekstil acida. Chiron bu hayatta yaralarimizi gosterir. Bazi durumlarda hem yara hem sifa olur. O cok nadir cok ozel bir durumdur yine de sekstil aci oldugu icin hemen kotu dusunmeyelim. Sizin GAD ve lilithinizle karsit aci yapiyor. Lilith sinastri haritalarinda takir takir calisiyor sizi cok cekici bulmaktadir bu kisi. GAD ile karsit aci ise karmik bir iliskiyi getirmis olabilir bu kisi ile gecmis yasaminizda kapanmamis bir hesaplasmaniz olabilir, kesin demiyorum. Ve her zaman olumsuz calismak zorunda degildir. Bir de venus son olarak sizin yengec burcundaki vesta ile ucgen aci yapmakta. Vesta bu hayatta kendimizi adadigimiz seyleri gosterir ve bu iliskiye kendini adayan taraf siz olabilirsiniz dikkat:)
Erkegin ay burcu 22° bogada ve 5. Evde. Bu kisinin evlenecegi kisi boga burcu, 5.evin dogal evi aslan burcu, yukseleni veya venus merkur gibi kisisel gezegenleri bu burclarda, veya 2.evde veya 5.evde stelyumu olan, veya hic biri olmayip bu bu burclar karakterinde biri olacaktir. Simdi ayi sizin lilithinizle kavusum yapiyor bu cok guclu bir cinsel cekim verir. Plutonuz ile karsit yapiyor yine cok guclu cinsel cekim verir. Marsiniz yengecte 7 orb bir sekstil. Sinastride normalde 5 orb aliniyor ama gunes ve ayin cekimi cok guclu oldugu icin (ben kendi hayatimda ay ve marsin 20 orb bile cok iyi calistigini gordum) yine tensel cekim icin cok iyi. Uranusunuz 22° tam orb ucgen, aniden cekilmis olabilirsiniz ona. Olabilsiniz diyorum cunku ay-uranus etkilesiminde ay kisisi gucludur. Yine ay-neptun ucgeni var 2 orbluk, burda yine siz kendini adamis olabilrsiniz, ya da ilerleyen donemlerde kurban rolunde bulmamaya dikkat edin kendinizi.
Ceres astreoidi erkegin kadersel esini gosteren bir astreoiddir. Kadin haritasindaki juno ne ise erkek haritasindaki ceres odur. Bu kisinin ceresi 1 derece aslanda ve 7. Evde. Sizin 29° yengec marsiniz ile kavusum yapiyor. Ayrica 7.ev terazi burcunun dogal evidir sizin de gunes burcunuz terazi olduguna gore guzel bir yerlesim degil mi :)
Simdi onemli evlerine dusen gezegenlerinizi yerlesimlerinizi yazayim. 7.evde yani ciddi iliski, evlilik evine marsiniz dusmus, 4.ev yani aile evinde gezegeniniz yok. 5.ev yani ask, duygular heyecan evinde vertex noktaniz ve lilithiniz dusmus. 8.ev yani cinsellik evine tam sinirda ayiniz, MC aksiniz ve hera astreoidiniz dusmus.
Simdi kadin haritasina gecersek, gunes esimizi, mars hoslandigimiz kisiyi, juno da kadersel esimizi cocuklarimizin babasini gosterir. Gunes konusunda sunu soyleyebilirim her seyden once biz gunes burcumuzuz. Ben demek benlik demek. Sonra baba demek ama bazi haritalarda saturn de babadir. Hatta baba haritamizdaki baska bir gezegen de olabilir, 10.ev yerlesimi de olabilir. Uzman degilim bunlari ayirt edecek kadar cok ayrintisi var. Sinastri haritasinda ise gunes esimizi gosterir, ama gunes burcumuz basak o zaman basak burcuyla evlenirim diye dusunmek yanlis olur. Cunku o gordugumuz biziz. Burda gunesin konumuna ve acilara bakmamiz gerek. Gunesinizin acisi yok. Sadece yarisekstil bir acisi var venus ile. Yani venusyen bir kisi olabilir esiniz, sanatla ilgili, flortoz, paraya onem veren, bakimli biri. Veya terazi ve boga burclarindan oldugu gibi venusunuz akrep oldugu icin akrep etkisi de olabilir. Bu arada para demisken, gunesiniz sans noktaniz ile kavusuyor natalda. Yani esin parasindan yana sansli olabilirsiniz. 11.evde gunes size kova burcu karakterinde bir es gostergesi de olabilir. Erkek kisisinin KAD'i 11.evde yani kuze ay dugum bu hayata gelis amacimiz, gitmemiz gereken yolu soyler. Kova etkisi olarak yorumlarsak, eger bu kisi olgunlasmis biri ise KAD'a gitmis veya gidiyorsa bu yerlesim olumlu gorunuyor.
Mars burcunuz 29° yengec burcunda ve 9.evde. Erkek kiside yengec ve yay(9.evin dogal burcu) gostergesi baktigimizda onun da marsi yengec burcunda (mars burcu erkegin karakterini direkt gunes burcu gibi yansitir bu arada), yukseleni yay, ve natal gunesi de 9.evde oldugu icin yay burcu karakteri tasiyan biri. Marsiniz ile etkilesimler cok iyi gordugunuz gibi.
Juno yani kadersel esiniz 10° akrepte ve 1. Evde(koc burcunun dogal evinde). Yani esiniz akrep burcu, koc burcu, akrep ve koc burcunda kisisel gezegenleri olan, yukseleni bu burclarda olan, 1. Veya 8. Ev gezegen yigilmalari olan veya hic biri olmayip koc veya akrep burcu karakterinde biri olacak. Erkek haritasinda venus, jupiter, KAD ve pluto akrep burcunda hatta venus ile 2 orb gibi yakin bir kavusum yapiyor. Koc burcunda amor astreoidi cok guclu olmasa da yine iyi sayilir. 1. Evde de uranus ve neptun gezegenleri var. Bunlar kollektif ve kotucul gezegenlerdir ama onun natalinda ay ile aci aliyor. Ben olumsuz gormedim o yuzden.
Sizin onemli evlerinize onun gezegnleri dusuyor mu bir bakalim. 7. Evinize ay(cok onemli) ve lilith dusuyor. 8. Evinize vesta dusuyor. 4.evinizde gezegeni yok sizin de onun 4. evinde yoktu. 5. Evde de amor astreoidi dusuyor.
Sanirim cogunlukla iyi yerlesimler acilar gordum aralarda olumsuz biseyler soyledim mi hatirlamiyorum ama cok onemli olmayanlari soylemisimdir oyleyse de. Onemli olumsuz gordugum seyleri sona sakladi, bir iki sey ama astrologlarin gormek istemedikleri dikkat ettikleri seyler oldugunu bildigim icin es gecmek istemedim.
Chiron-ay kavusumu sinastride gorulmek istenmeyen bir kavusumdur. Birinin chironu ile sizin haritanizdaki ay kavusuyorsa chiron kisisinin size verecegi zararin boyutunu tahmin edemezsiniz. Cok derin bir yara acabilir sizin hayatinizda. Tek basina bu anlama geliyor ama bu konuyu bir arastirmanizi oneririm. Cunku baska iyicil gezegen yerlesimleri bu etkiyi cok cok zayiflatabilir.
Son olarak astrologlar uzun surecek iliskilerde saturn baglantisi ararlar. Saturn natal haritalarimizda transtilerde bir ogretmendir, sinar, kisitlar ama sonunda odulu olur. Ama sinastride iliskilerde bir tutkaldir derler. Kisisel gezegenlere kavusum yapmasi en cok aradiklaridir. Ben erkegin 7° balik saturnu ile sizin 4° akrep merkurunuz ile ucgen aci gorebildim sadece.
Umarim begenirsiniz, umarim faydali olur.
Astrolog degilim tamamen bilgi birikimim ve elimdeki kaynaklardan ogrendiklerimle yorumladim.

Tabloyu da atiyorum gerci siz zaten bakmissinizdir ama dursun okurken kolay olur

Eklentiler

• 20200430_144501.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 259
Ayyyyy o kadar güzel anlatmışsınız ki.. Okurken bir şeyler seçip öğrenmeye çalıştım aradan. Keşke bana da baksanız 02.06.1994 ben 02.11.1998 o :)))

Ayyyyy o kadar güzel anlatmışsınız ki.. Okurken bir şeyler seçip öğrenmeye çalıştım aradan. Keşke bana da baksanız 02.06.1994 ben 02.11.1998 o :)))
Onumuzdeki gunlerde bakmaya calisirim bana da pratik oluyor seviyorum :) dogum saati ve dogum yeri bilgileriniz de gerekiyor.
bana da bana da lütfennn
Tabi bilgilerinizi girin onumuzdeki gunlerde bakmaya calisirim:)

Merhaba, size özel mesaj atmaya çalıştım ama olmadı. Rica etsem müsait olunca bana da bakar mısınız?

Onumuzdeki gunlerde bakmaya calisirim bana da pratik oluyor seviyorum :) dogum saati ve dogum yeri bilgileriniz de gerekiyor.

Merhaba , rica etsem bana da bakar mısınız? Mesaj atmaya çalıştım ama olmadı. Bana özelden dönüş yapar mısınız bilgileri atmam için?

müsadenizle birşeyler ekleyeyim :)
çiftin merkürleri birbirini görmüyor, konu sahibinin merkürü terazi, sevgilisinin ise akrep.
merkür iletişim gezegeni, birbirleri ile açı içinde olmaları önemli.
ancak konu sahibinin merkürünün yöneticisi venüs ile sevgilisinin merkür yöneticisi mars arasında uyum var. bu nedenle anlaşma ihtimalleri doğsa da mars ve venüs doğaları gereği aşk ve cinsellik temalarına daha yatkın olduklarından ben iletişim şekillerinde arkadaşlık olabilmesini zor görüyorum.
ayrıca karar alma yöntemleri de çok farklı olacak ve kritik konularda birbirilerini anlamama ihtimalleri olacaktır.
bir de belirttiğiniz gibi sinastrilerde güneş ve ayın düştüğü evler önemlidir. erkeğin güneşi konu sahibinin 9. evinde, hem geleceğe yönelik umutlar, planlar hem de imza olan resmi işler (nikah vs gibi) 9. ev temasına girer.
çok desteklememekle beraber bunun da evliliği vaad edebileceğini düşündüm.

Harikasinizz :) :) yalniz merkurler birinin terazinin son dereceleri digerinin akrebin ilk dereceleri oldugunu ve uzak orb bir kavusum oldugunu hatirliyorum. Sizin dediginiz de dogru olabilir.

Harikasinizz :) :) yalniz merkurler birinin terazinin son dereceleri digerinin akrebin ilk dereceleri oldugunu ve uzak orb bir kavusum oldugunu hatirliyorum. Sizin dediginiz de dogru olabilir.

bu durumda burç dışı kavuşum düşünülüyor zaman zaman. ama bunun için daha ziyade bir gezegen 28-29 derece, diğeri ise 0-1 olursa daha kabul edilebilir oluyor. zaten burç dışı kavuşumlarda etki epey az oluyor. ben açıkçası yorumlarken eğer transitlerle falan çok tetiklenen bir durum yoksa pek dikkate almıyorum burç dışlarını.

satürnleri kadının haritasına göre 2de, erkeğin haritasına göre 4. evdeler. tabi tarihler yakın olduğundan kavuşum olmaları çok normal ancak ben evlerin anlamları nedeniyle biraz zorlanma algılıyorum. zira satürn balık burcunda kendi doğasını gösteremez. katı, disiplinlidir, oysa balık dağılmaya meyillidir.

para ve yuva kurma konularında sağlam temelleri olamayabilir. keza satürn kavuşumları kadının ayının karşısında. ay başak detaycı ve titizken bir yandan da biraz rahat olmaya zorlanıyor.
ancak ay uyumlarının olması iyi, ki erkeğin ayı boğa yani yüceldiği yerde. kadının 7. evinde olduğu için evlilikte keyif sunması olası.
yine de satürn balıklar bence bu ilişkinin zorlayını olur gibi geliyor.

Ben 02.06.1994, doğum yeri istanbul, saat 16:50
O 02.11.1998, doğum yeri istanbul, saat 04:20
Beklemedeyim meraklar içindeeeee

Ben 02.06.1994, doğum yeri istanbul, saat 16:50
O 02.11.1998, doğum yeri istanbul, saat 04:20
Beklemedeyim meraklar içindeeeee
Detayli bakicam ama gorunce heyecanlandigim icin karsilikli es gostergelerini hemen paylasmak istedim :)
Erkek haritasinda Ceres astreoidi esini gosterir. Sevgilinizin ceresi ile sizin gunesiniz tam orb kavusumda.
Kadin haritasinda da juno esi gosterir. Sizin junonuz ile de sevgilinizin yukseleni yakin bir orbda kavusumda.
Dipnot: Astrolojide evlilik demek illaki resmi nikah demek degildir. Bir solar donguyu(bir seneyi) tamamlayan iliskiler de astrolojide evlilik sayilir.
Bu arada ikinizin de bu astreoidleri retro. Nikah dugun vs ikinizin de biraz gecikebilir.

Yaaa seni ben yeriiimmm ilişkimiz 1 yılı tamamladı

Merhaba PapatyamsiHatun :) ozel mesaj atacaktim ama bilgili bir arkadas daha var onun da ekleyecekleri olur belki diye buraya yaziyorum.
Oncelikle sizin 7. Ev yoneticiniz 7.evde. hayatiniza cektiginiz kisiler is ortakligi araciligiyla, avukat olabilir, vekalet verdiginiz kisiler, oncesinde dusmanlik yasadiginiz kisiler olabilir veya sizden tamamen farkli kisiler olabilir. Gunes saturn acisi esinizin cok caliskan ve sabirli biri olacagini, size sabretmeyi ogretecegini gosterir.
Hayatiniza boga, terazi, akrep, balik burclarini veya bu burclarda kisisel gezegenleri olan erkekleri cekersiniz.
5. Evinizde ay ve saturn var. Bunu duygularinizi yasamada kendinize zaman zaman sinir koydugunuz seklinde yorumladim. Ay burcunuzun balik olmasi zaten cok duygusal, hisleri yuksek ama bi anda degisebilen ruh hallerini de gosterir.
Junodan bahsetmistim ama biraz detayi var. Juno terazide yucelir. Uyumlu, bariscil, adil, kibar, sanatla ilgili, guzellige duskun, kendisi de iyi gorunmeye onem veren, esini cok onemseyen bir es verir. Retro oldugu icin resmi evlilik biraz gecikebilir. Karmik bir esi de gosterebilir. Bu yasamda gecmis yasamdan geken iliskilerle hesaplasma olabilir. Ayni zamanda jupiterinizin retro olmasi da gecmis yasamdan gelen esi gosterebilir.
Venus neptun karsit acisi askta aldanma, hayal kirikligi verebilir. (Sanki bu karsit aci olmayanlar hic hayal kirikligi yasamiyor da shsjsj)
Bu arada haritaniz her ne kadar akrep ve basak agirlikli bir harita olmasa da, gunesinizin 8.evde olmasi, birinci evinizde akrepte gezegenler olmasi (ozellike akrepte pluto) size akrep ozellikleri de vereceginden, ozellikle ikizler burcu veya 28-29 derecelerde boga burcu insanlari hayatiniza alirsaniz onlara istemsizce baglanma, takik kalma, cok zor unutma gibi olaylari yasayabilirsiniz. 8. Evinize gunes dusurdukleri icin.
Sevgilinizle uyumunuza gelirsek (zaten onu istemistiniz ne kadar uzatmisim ) onun ay burcu sizin gunesiniz ile sekstil acida. Sizin de baliktaki ayiniz ile onun akrepteki gunesi de uzak orb ucgen acida. Karsilikli olarak gunes ve aylarda element uyumu mevcut. Birbirinizin duygularini zorlanmadan anliyorsunuz hissediyorsunuz. Ama merkurler arasi aci olmamasi iletisim kurarken bazen yanlis anlasilmalara sebep olabilir.
Venus sevgi dilimiz, mars da tutkumuzdur. Ikisi de ucgen aci yapmakta. Mars boga-basak uzak orb ama uyumlu calisir yine de. Haritalarinizdaki mars ile karsitliklar ekstra tensel cekim vermektedir.(venus akrep-mars boga vb.) Lilithlerinizin de karsit olmasi bunu destekleyecektir.
Erkek arkadasinizin ayi sizin 6.evinize dusuyor ve bu yerlesim onun size "hizmet ettigini" gosterir. Ayni zamanda ayi sizin Amor isimli ask astreoidinize de kavusum yapmakta. Ne yapiyorsa severek yapiyordur tabiki.
Alcalan noktaniza onun Saturnun tam orb kavusum yapmakta ve bu uzun iliski gostergesidir. Mars, saturn karsitliginiz, bu uzun iliskide catismalarin da olabilecegini gosteriyor olabilir veya cinsel hayatin iliskinizde baglayici bir unsur oldugunu gosteriyor olabilir.
7.evinize onun sans noktasini dusurmesi, yazinin basinda soyledigim is ortakligi, birlikte para kazanma olasiligini guclendiriyor.
"Karsilikli" chiron ~ KAD kavusumlari mevcut. Kaynagima gore burda birbirinizin yaralarini gorursunuz ve bu yaralarinizin sifasini birbiriniz sayesinde kesfedersiniz. Cok gelistirici bir açı olmakla birlikte birbirinize enerjisel baglarla bagli oldugunuzu gosterir. Birlikte sifalanirsiniz.
Bu arada takinti gelistirme vs bahsetmistim ama eger sizin iliskinizde takintili biri varsa o erkek arkadasinizdir muhtemelen. Burda siz daha soft kaliyorsunuz haritalari karsilastirinca.
Bir de zaman zaman benzer sinavlardan geciyor olabilirsiniz. Bu sizi zorlayabilir. Cunku insanlarin birbirinizi tamamlama konusunda genellikle farkliliklara ihtiyaci olur. Birinin gectigi yollardan digerinin coktan gecmis olmasi o yolu kolaylastirir. Burda evlerinizi ayni burclar kestiginden (yukselen terazi) aranizda ister istemez benzerlikler olacagi icin bu tarz kolaylastiricilar olmayabilir. Biraz zorlanabilirsiniz ama birlikte ogrenir birlikte buyursunuz.
Umarim begenmissinizdir, umarim faydali olmustur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…