Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

az önce ısırgan otununda saç uzattığını okudum ve bendee artık en azından kür gidi değilse bile içmek için faydalı olacagını düşündüm..
ne dersiniz kızlar içelim demi

ısırgan mı ? onun yemeği oluyor biliyor musun kına gibi oluyor yemeği ben sevmem fazla ama bahçeden alıp kaynatıp saç diplerime sürdüğüm olmustu. saç derimi o kadar hafifletti ki inanılmaz derecede rahatlattı :)

Kızlar merhaba. Bende sie katılmak istiyorum. Mesaj sayımı yükseltip resim koyucam. Sizde öyle yapın ki zamandan zamana farkı görebilelim :) Ben yaklaşık 1-1buçuk aydır sinamekiyi kullanıyorum. Ama kullanmaya başladıktan 2-3 hafta sonra saçlarımın kırıklarını aldırdım, baya kısaldılar ama kendilerine geldiler. Yani şu zamanda şu kadar uzadı diyemiyorum. Artı olarak saçlarımı yıkadıktan sonra ısırgan ile duruluyorum (yaklaşık 5kasımda tam 1 ay olcak) japongulu arkadaşımızın yazdığı gibi 3ayda belimize kadar uzar mı bilemiyorum açıkcası bana biraz zor gibi geliyor.

merhaba canım tabikide katılabilirsin :) gelene kapımız açık gelmeyene pencere bile yok tabii işin şakasııı :)) kırıklarını aldırdığın daha iyi olmuş saçların hava alır hem. 3 ayda belde olur mu bilmem ama sonuç alınıyor. en azından saçın durma dönemlerini yok ediyor :) bu yüzden saçlar daha hızlı büyüyor. ben faydasını gördüm canım. inanırsak herşey olur. ilaç gibi düşün ilaç nasıl bir anda etkisini göstermiyor zamanla gösteriyorsa buda öyle bişey :)

kız bizede göndersene taze tazeeeeee kullanalımmmm
dün aktara uğradım maalesef tazesi yokmuşş bende almadım..
heryerede güvenemiyordun kiii
madem elinin altında var kullan kız bol bol hem içten hemde dıştan

günaydınnn canımmmm :) bahçede var valla üşeniyorum toplamaya acaba sinemakiyle onu da mı kaynatsam. ama aktarcı bana kuru ısırgan demişti :s

kız onda ne var topla sonrada kurut ısırgan otunu..
buarada bence ayrı ayrı yap kürleri..zaten ısırgan otunu fıs fıslı bir şişeye koyup saçlarına sık bolca öylede kurusun şaçların..birde iç hem iç temizlik hemdee dış gzllikkkk

ısırgan zahmetli geldi bi sinemakiye başlayım bugun

tembellll
olur sende sinaekine başla bakalım her kür tarihini not et..
buarada foto çek ve ölç ..
bakalım ne kadar uzayacakkkk
gerçi senin uzun muş zaten asıl ben nasıl uzatcam ben bu kısacık şaçlarımı

bu akşamda yapacam kürü..
6. cı olacakkkk evdekiler halime gülüyorlarrr...önce uzun şaçı kestir sonrada uzatmak için uğraşşşş
ama ciddennn kötüydüü artık yaaa mecburen kestirdim..
aslında kısa saç daha kullanışlı amaa kadını gösterende saçıdır yaaa

bugün ilk kürü yaptım

dökülme fazla olmadı her zaman ki gibi

3 ay boyunca yapmayı planlıyorum

saçlarım çok yumuşak oldu :)

hadi hayırlısı
tarihi ve uzunluğu not almayı unutmayın ..
evet sinaekiii kesinlikle yumuşacık yapıyor saçııııı
kolay geleee

hadi hayırlısı
tarihi ve uzunluğu not almayı unutmayın ..
evet sinaekiii kesinlikle yumuşacık yapıyor saçııııı
kolay geleee

takvim yaprağına 1. kür diye not alıcam zaten

saçlarımı ölçtüm uzunluğunu da not aldım

sabah kalkınca kaynattım soğumaya bıraktım bir buçuk saat sonra süzüp içine badem yağıyla bemiks kırdım 1 saat beklettim

uzamada ne olur bilmiyorum aslında hacim katmasını çok istiyorum

hepimize kolay gelsin

İnşallah yarar canım. Sen resim koyabilcek misin ?

Ben de 2 hafta önce saçlarımı kestirdim önceden göğüslerimin hizasına geliyordu ama çok yıpranmıştı o yüzden kestirdim şimdi saçlarım omuzlarımın çok azcık üstünde Aslında kestirdiğim günün akşamında çok pişman oldum ağladım falan ama ertesi gün herkes bu saçın çok daha güzel olmuş, daha çok yakışmış deyince pişmanlığım gitti. Uzatsam mı bende bu kürle yoksa kendi haline mi bıraksam bilemedim

bendee saçlarım artık şekle girmiyor,cansız ve inceliğinden sıkıldım bir an kuaförün önünden geçerkennnn daldım içeriiii..
tabiii kısacık kestirdimmm.. neysee olan oldu bundan sonrasına bakacaz
şimdi isee uzatmaya çalışıyorum ..
annemin dediği gibiii kadına saç yakışır sen oğlan çocuğumusun

bu sığır iliği ile ilğili konuyuda okudum..yapanlar memnun kalmışlarrr..
baktık olmuyorr yeterince uzamıyorrr birde onu deneyelim
inş. uzar saçlarımız...

okuldan yeni geldim havaya bakın çok karanlık :/ bende biraz dinlendip aylar öncesinden bıraktığım sinemaki kürünü şimdi yeniden yapıcam. :) hadii bakalım bu benim ilk kayıdım olsunnn
ben faydasını gördüm zaten görmeseydim bu küre yeniden başlamazdım. yorumlarınızı bekliyorum canımlarrr :)
31.10.2012 = 1. sinameki kürü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…