Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Canım senin ne kadar sürede kaç cm uzadı ? bende pazartesi başlayacağım da merak ettim :)

yalan söyleyemem hiç ölçmedim. ama normalinden daha hızlı uzadığını söyleyebilirim. saçlarım küt kesim gibiydi. kestirdiğimden beri 2 3 ay yapmadım kürü sonra yapmaya başladım resimdeki kadar uzadı ama uzattığından eminim.

Geçen sene ben de uygulamıştım. Birkaç hafta yapmıştım ama fark etmişti. Tekrar başlamayı düşünüyorum.
Evde o zamandan kalma sinameki var ama bir şey olmuş mudur acaba? Yeni mi alsam :26:

Ben bugün aktara gittim sinemaki otu alacaktım dedim onu kullanma uzatmaz dedi ama istiyorsan al boşuna almış olursun dedi ve sarımsak şampuanını verdii

Ben bugün aktara gittim sinemaki otu alacaktım dedim onu kullanma uzatmaz dedi ama istiyorsan al boşuna almış olursun dedi ve sarımsak şampuanını verdii

aksine benim aldığım yere sordum uzatırmı diye adam kendiside tarifini verdi gerçekten faydasını gördümm küt kesimi benim saçımdı profıl resmımde görürsünüz ne kadar uzadığı gene de siz bilirsiniz :)

Aramıza hoş geldin diyorum :) devamlı kullandıktan sonra uzadığını fark edeceksin :)

İlk kürü yaptım. Saçımda bekletiyorum şu an :)

2 tatlı kaşığı sinamekiyi 1 çay bardağında kaynattım.
Tatlı badem yağı yoktu. Buğday yağı, zeytinyağı, biraz barcelino ve 1 bemiks ekledim.
Kokusu da fena olmadı :)

Kızlar ben de katılabilir miyim aranıza..ben de saçlarımı uzatmak istiyorumm sonra uçlarındaki kırıkları ve katları aldırıp tek hizada olmasını istiyorum..bu cuma 4.kürümü yapacağımm..herkese güzel ve uzun saçlar diliyorum.

ben bemiks kullanmıyorum almaya eriniyorum. bemiksin fiyatını söyler misin :) öyle kötü kokmuyor ıhlamura benzer kokusu var :)

Lafımı olur elbette katılabilirsin :) bence önce kırıklarını aldır sonra kürü uygula hem saçların hava almış olur ben öyle yapmıştım :)

Lafımı olur elbette katılabilirsin :) bence önce kırıklarını aldır sonra kürü uygula hem saçların hava almış olur ben öyle yapmıştım :)

Canım kıyamıyorum ya daha doğrusu kuaförlere güvenemiyorum kreatin bakımı dikkatimi çekti eğer onunla toparlayabilirsem kestirmeyeceğimm..duştan sonra yumuşacık saçlar bir kaç gün içinde nemsiz bakımsız görünüyor beni deli ediyor

doğru diyorsun bende uçlarını aldırmaya gittim küt kestiler pisliklerrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…