- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
7. kürümü yaptım bugün ballarım
Ben 8 kürden sonra 2 hafta ara verip 2.tura başlamıyorum ama benim yaptığım şöyle olacak:
2 hafta ara verip 9.kürü yapıcam tekrar 2 hafta ara verip 10.yu yapıp 1.turu öyle bitiricem
Bunu da nerde okuduğumdan emin değilim ama böyle yapıcam işte
hava çok sağuk ya ben arayı coktan verdm
Eveeeet bir aylık sonuç açıklama merasimime hepiniz hoşgeldiniz
Bir ayda 1 cm uzayan saç 4 cm uzadı
Dahası da vaaar
Saçlarım yumuşacık oluverdii
ne kadar güzel bi sonuç almıssın 1 ayda maşallahhh nazar değmesin :) canımmmmm :)
Teşekkürler hayatım bende çok mutluyum
slm bu kür nasıl uygulanıyo benim saçlarım çabuk uzuyo ama kestırmeyı dusunuyorum begenmezsem denerim:)
Bu topik çok sahipsiz kaldı
Bugün 8.kürümü yaptııım
9.kürden önceki dinlenme dönemine başladım
Selam hoşgeldin
Yarım çaybardağı suya 1 tutam sinameki atıp kaynatıyosun. Sonra süzüp otu atıyosun. O su ılıdığı zaman içime 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ekliyosun ve 1 tane de bemiks ampul kırıyosun. (Bemiksi eczaneden alabilirsin) Sonra saç diplerine yedirerek sürüyosun bunu. Fısfıslı şişen varsa çok rahat olur. Hafta 1 uyguluyosun 1 2 3 4 saat ne kadar istersen tutuyosun sonra yıkıyosun.
Ben 8 kürden sonra 2 hafta ara verip 9. kürü sonra 2 hafta ara verip 10. kürü uygulayıp bitircem ama 8 kür uygulayıp 2 3 hafta dinlendirip 2.tura başlayan da var. Yalnız çok sık yaparsan saç alışıyo ve hiçbir işe yaramıyo.
Topik sahibi olarak bizlere kötü örnek oluyosunneredeyse 3 hafta olacak kürü yapmayalı bende bu aralar bi tembellik bi tembellik havalar soguk ya ondan sanırım :/ neysee dinlenme dönemi diyelim ozaman bu hafta başlarım
Çok Çokk teşekkr ederim nişanlımı yarın askere ugurlayıp saçlarımı kestrcem sonra uygulamaya geçerim artık :)
Kızlar son kürleri yazamadım, geçtiğimiz hafta sonu 7. kürümü yaptım, bu hafta sonu 8.yi yapacağım. Saçlarımın uzadığı gözle görülür bir şekilde fark ediliyor. :)
Yalnız aklıma takılan bir şey var, 8. kürden sonra 2 hafta ara veriyoruz sanırım değil mi? 2 haftalık aradan sonra yine kesintisiz 8 kür yapmaya devam mı edeceğim???
Bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?