Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)


hava çok sağuk ya ben arayı coktan verdm
 
Eveeeet bir aylık sonuç açıklama merasimime hepiniz hoşgeldiniz
Bir ayda 1 cm uzayan saç 4 cm uzadı
Dahası da vaaar
Saçlarım yumuşacık oluverdii

 
slm bu kür nasıl uygulanıyo benim saçlarım çabuk uzuyo ama kestırmeyı dusunuyorum begenmezsem denerim:)

Selam hoşgeldin
Yarım çaybardağı suya 1 tutam sinameki atıp kaynatıyosun. Sonra süzüp otu atıyosun. O su ılıdığı zaman içime 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ekliyosun ve 1 tane de bemiks ampul kırıyosun. (Bemiksi eczaneden alabilirsin) Sonra saç diplerine yedirerek sürüyosun bunu. Fısfıslı şişen varsa çok rahat olur. Hafta 1 uyguluyosun 1 2 3 4 saat ne kadar istersen tutuyosun sonra yıkıyosun.
Ben 8 kürden sonra 2 hafta ara verip 9. kürü sonra 2 hafta ara verip 10. kürü uygulayıp bitircem ama 8 kür uygulayıp 2 3 hafta dinlendirip 2.tura başlayan da var. Yalnız çok sık yaparsan saç alışıyo ve hiçbir işe yaramıyo.
 
neredeyse 3 hafta olacak kürü yapmayalı bende bu aralar bi tembellik bi tembellik havalar soguk ya ondan sanırım :/ neysee dinlenme dönemi diyelim ozaman bu hafta başlarım
 

Çok Çokk teşekkr ederim nişanlımı yarın askere ugurlayıp saçlarımı kestrcem sonra uygulamaya geçerim artık :)
 
neredeyse 3 hafta olacak kürü yapmayalı bende bu aralar bi tembellik bi tembellik havalar soguk ya ondan sanırım :/ neysee dinlenme dönemi diyelim ozaman bu hafta başlarım
Topik sahibi olarak bizlere kötü örnek oluyosun
Çok Çokk teşekkr ederim nişanlımı yarın askere ugurlayıp saçlarımı kestrcem sonra uygulamaya geçerim artık :)

Ne demek rica ederim canım
Geç tabi gelinceye kadar uzar baya
 
Iyi gecelerrr canimmmm

bende yapiyorum bu küru su an 5nci haftadayim yarin yapicam 6 olucak sonrada 2 haftacik kaliyorrr ben $ahsen cok umitliyim hep saçimi topluyorum kendi kendime supriz yapmak için


Yalniz ben haftada 1 kere yapiyorum sen kaç kere yapiyosun canim
 
pekmez bana bağlı olarak mı uyguluyorsunuz bu kürü. iyi o zaman yalan söyleyim bende bugun yaptım kürümü yalan söylerek iyi mi örnek oluyorm. doğru söyluyorum havalar soguk oldugu ıcın yapmadım. yapmak isteyende ister yapar ister yapmaz.
 
Kızlar son kürleri yazamadım, geçtiğimiz hafta sonu 7. kürümü yaptım, bu hafta sonu 8.yi yapacağım. Saçlarımın uzadığı gözle görülür bir şekilde fark ediliyor. :)

Yalnız aklıma takılan bir şey var, 8. kürden sonra 2 hafta ara veriyoruz sanırım değil mi? 2 haftalık aradan sonra yine kesintisiz 8 kür yapmaya devam mı edeceğim???
Bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar.
 

Canım 8.kürden sonra 2 hafta ara verip 9.yu sonra tekrar 2 hafta ara verip 10.yu uygulayip bitiricem ben 1. turu. Japongülü böyle yazmıştı. Sonra 4 5 hafta ara verip 2.tur başlıyo. Ama 8 kürden sonra 2 hafta ara verip tekrar 8 kür uygulayan da var.:44: Yani nası istiyosan öyle yap
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…