- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Akışına mı bıraksam bilemedm ki
Hemen ölçtüm geldim
3 kasım 2 aralık arası 2.5 3 cm kadar uzamış benim saçlarım. Sinamekiye de 12 kasımda başlamıştım
Kızlar gördünüzmü faydasını hiç uzama oldumuuuu:2:
Harikaaa
Kızlar gördünüzmü faydasını hiç uzama oldumuuuu:2:
Hemen ölçtüm geldim
3 kasım 2 aralık arası 2.5 3 cm kadar uzamış benim saçlarım. Sinamekiye de 12 kasımda başlamıştım
güzel bi sonuç almışsın yaniii :) bravo
Arkadaşlar bu kürün nasıl uygulandığını anlayamadım. Ne kadar suya ne kadar sinameki ve ne yapıyoruz? ben saçlarımı yeni kestirdim kısalığını dert etmiyorum ama çok çabuk yağlanma sorunum var. Belki bu kür saçlarımı hafifletir diye düşündüm, tecrübelerinizden bana önerebileceğiniz ne varsa kabulüm :) Şimdiden teşekkür ederim.
Ölçmeden duramıyorum ben ya çok merak ediyorum
Hadi bakalım artsın güzel sonuçlarımız devam ettikçe
Arkadaşlar bu kürün nasıl uygulandığını anlayamadım. Ne kadar suya ne kadar sinameki ve ne yapıyoruz? ben saçlarımı yeni kestirdim kısalığını dert etmiyorum ama çok çabuk yağlanma sorunum var. Belki bu kür saçlarımı hafifletir diye düşündüm, tecrübelerinizden bana önerebileceğiniz ne varsa kabulüm :) Şimdiden teşekkür ederim.
Sinameki uzatmak için yağlanmaya iyi gelir mi bilemiyorum ben :26: Yağlanma için haftada 2 kez son durulama suyuna sirke karıştıranlar var. Ama onu da denemedim
kızlar haftada 1kez yapmaya basladım 2.yi yaptım ne kadar yapıp ne kadar ara vercez acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?