Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Ben hiç ölçmüyorum kürü yapıyorum uzasın o öyle kendi halinde zaten göğsü geçen saç uzundur

Arkadaşlar bu kürün nasıl uygulandığını anlayamadım. Ne kadar suya ne kadar sinameki ve ne yapıyoruz? ben saçlarımı yeni kestirdim kısalığını dert etmiyorum ama çok çabuk yağlanma sorunum var. Belki bu kür saçlarımı hafifletir diye düşündüm, tecrübelerinizden bana önerebileceğiniz ne varsa kabulüm :) Şimdiden teşekkür ederim.

Sinameki uzatmak için yağlanmaya iyi gelir mi bilemiyorum ben :26: Yağlanma için haftada 2 kez son durulama suyuna sirke karıştıranlar var. Ama onu da denemedim

bi tutam sinemakiyi, bi tavaya koyuyoruz ya da cezveye farketmez. üstüne 1 çay bardağı suyu döküp kaynatıyoruz zaten çay rengini alıyor. sonra o suyu fısfıslı şişeye koyuyoruz sonra içine bemiks ampulü ve badem yağını döküp 2 dk dinlenmeye bırakıyoruz. eğer şişeniz yoksa azar azar cezveden elinize dökerek saç diplerinize masaj yaparak uygulayın. bu kadarcık :)
yalnız ben bemiks kullanmıyorum saçlarınız yağlanıyorsa az şampuan kullanın ve çok suyla durulayın.

Ben her çarşamba yapıyorum kızlar :)) muhteşem yüzyılla iyi gidiyor Uzun uzun saçları görüp şevke geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…