- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Baktım kozmik bakımda hareket yok bugün 4.kürümü de yaptım
Saçımda şu an memoli gibi oturuyorum
Ben de şampuanımı pek değiştirmem sevdiysem çok yoruyo evet haklısın. Kepek mi dersin dökülme mi dersin çabuk yağlanma mı dersin kaşıntı mı dersin ne ararsan oluyo alıştığım şampuanı değiştirdiğimde.
Sarımsaklı şampuan saç çıkartıyo denedin mi?
Deniyorum onu da canım glissin içine koydum. Aman Allah'ım o nasıl bir koku, kokmaz olur mu hiç: Yaparken nefes almıyorum resmen.. Üstüne başka glissle ya da elidorla yıkıyorum. Aman bakalım bu kür bitsin, hesaplarıma göre ocağın sonunda bitecek, eğer uzama muzama olmuyorsa bırakacağım arkadaş.
Kızlaaaaar ben bekleyemedim dün yaptım sinamekimi bugünden 5 aralığa kadar bakım günü olduğu açıklanmış kozmik bakımda. Mutlaka yapmanızı tavsiye ederim denmiş. Napsam ki:18::44:
Acaba başka bi tarif mi uygulasamben de ilk turu hep haftada 1 pazar günleri yapmıştım. şimdi 2. tura başladım, artık 3-5 gün neyse yapıyorum valla. benim için de erken ama ben de çarşamba sabahı erken kalkabilirsem yapıcam bu sefer. saçların kaldırabilir gibi hissediyorsan kaçırma.
Acaba başka bi tarif mi uygulasam
:26:
Sinamekiye alışırsa saçım uzamazsa diye de düşünüyorum.
Arada 3 gün olacak.:26: Sinameki mi yapsam. Bilemedim şimdi:26:
Acaba başka bi tarif mi uygulasam
:26:
Sinamekiye alışırsa saçım uzamazsa diye de düşünüyorum.
Arada 3 gün olacak.:26: Sinameki mi yapsam. Bilemedim şimdi:26:
bu arada eğer şimdi yapmak istemezsen büyük ihtimalle 8-9-10u da bakım için uygun olacak. her ay 2-3 gün geri atıyor, eski tarihlerden baktım.
Kızlar gördünüzmü faydasını hiç uzama oldumuuuu:2:
Kızlar gördünüzmü faydasını hiç uzama oldumuuuu:2:
güzel sonuçlar aldın demek ki :) sevindim. zaten şampuanlar 6 ayda bi değiştirilmeli sanırım. :)
Kızlar ben ilk geçen cumartesi yaptım öyle belirgin aşırı bi saç dökülmem olmadı ikinciyi de yarın yapıcammm
Sıkıntı şu ki benim saçlarım dalgalı nasıl anlıycam uzadığını öyle siz milim milim yazmıssınız masallah
Benim saçlar da dalgalı canım. Benim iki yöntemim var. Birisi beyaz çıtçıtlı body. Ama onu sanırım yamuk giymişim ilkinde çok değişik sonuçlar çıktı.saçlarım ıslakken annem asılıyo iyice dalgasız hale getirip kalemle nokta koyuyo.
Ikincisi de çizgili bi pijamam var onu giyiyorum her defasında ıslak halini kuru halini becerebildiğim kadarıyla foto çekiyorum sonra çizgi sayıyorum aralarını da ölçüyorum cetvelle. Ama yamuk giymemek çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?