• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekili kürü iki günde bir yapsam nasıl olur?

evet kokuyor ama faydası çok katlanırsan kokusuna koy içine ben yaparken koyuyodum yumurta bu araa yapmıyorum turp

Sen şimdi neler yapıyorsun saçına ben o turba bemiks ampul koymayı düşünüyorum

koyabilirsin bemixinde çok etkisi oluyo.ben çok azda z.yagı ekliyodum turpa.dedigim gibi sadece sinemakiyi yapıyorum şuanda düzenli olarak bazende sarımsaklı z.yagıyla bakım yapıyorum çok kokuo ama bende yeni yeni saçlar çıkardı

Ben şimdi Turp yapıyorum haftada bir sinameki şampuanımda çam terebentini ve susam yağı var saçlarımı topluyorum dışarda ısıtıcı vurmuyorum saçlarımı yarım cm uzamış bile yaklaşık 4 günde :D

çok iyi ya yarım santim 4 günde:) hadi bakalım görücez nekadar sürede istdigin kadar uzucak böle devam

kızlar benim saçlarım zaten uzundur belimde diyebilirim şekli falanda güzeldir hafif dalgalı koyu siyahtır boya düşmanı birisiyim zaten çok beyazlamadığı sürece boyatacağımı zannetmem size bir kaç öneri veriyim ;
kesinlikle uzama evresinde saç boyatmayın kimyasal hiçbir şeye maruz bırakmayın
maşa ve düzleştiriciyi uzak tutun hatta saçınızı kurutma makinesiyle bile kurutmayın çünkü saçı kırabiliyor
şampuanınıza sarımsak koyun hani kokusu olmaması için şampuanınızın bir kısmını ayırın ona koyun
kimyasal şampuanlardan uzak durun aktarlardan bitkisel şampuan ve saç kremini alın
bitkisel şampuanların genelde kokusu olmaz o yüzden saç parfümleri var ondan alabilir veya kendi parfümünüzden pek fazla olmayacak şekilde sıkabilirsiniz sinameki kürünü yaparken bir zaman sonra zaten saçlarınızda bemiks kokusu kalmaya başlayacaktır ona da önlem olur hem eğer bununda daha bitkisel yolunu istiyorsanız menekşe yağı, portakal yağı gibi güzel kokan yağlardan çok azcık saçlarınızın ucuna sürebilirsiniz.

ah ah benmde saçlar belimdeydi hatta son zamanlar kalçama kadar inmişti elim kırılaydıda açmayaydım rengini sonra mecburen kestirmek zorunda kaldım boya boya dogal rengime yakın tutturamadım bitürlü.en son küt kestirdim 1 aydan fazla olucak uzamıyor oyüzden sinemakiye başladım ben normaldede ztn düzleştiriciyi nadiren kullanırım.dalgalı bukle bukledir saçlarım. şimdii hiç şekle girmese bile kullanmıyorum fön düzleştirici falan.şampuanım bitmişti yeni olana da yine sarımsak eklemeyi düşünüyorum bakalım.koku fln önemli degil hiç biran önce uzasa

Benim saçlarım kızıl millet kızıl olmaya çalışır ben bir hata gidip siyaha boyadım ama boya akıyorken sıkıldımrengime dönmek istedim kuaför saçımı pembeye boyadı ve yaktı çok kötü bir durum...

yok boyamıyorum artık.en son boyamıştım koyu kahveye saçlarıda kısack kestirdim ensemde dogal saçlarım uzasın o uçlarda kalan boyalı kısmıda kestiricem kurtulucam boyadan bıktım ya 1 senede

Evet sinameki , kesinlikle çok etkili ve gördüğüm en ucuz ve sonucu mükemmel bir kür .....

Anladım ama sinameki muhteşem bir şey
senin saçlar ne durumda?

Evet sinameki , kesinlikle çok etkili ve gördüğüm en ucuz ve sonucu mükemmel bir kür .....
cnm bemx bitmişti badem yagıyla aldım bugün perşembe 4.kürü yapıcam eger ilerki kürlerde işe yararsa yolda geçen kısa saçlı kızları durdurup sinemakiyi sölicem artık :):):)

Ben sinamekiyi 2 günde bir yapıp 2 haftada 8 kür yapıp 2 hafta dinlenme ywpıcam çünkü finallerim var yılbaşında :(

Back