Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekili kürü iki günde bir yapsam nasıl olur?

qwer43

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
127
1
316
merhaba kızlar şuan sinamekili kürü 2 günde 1 yapmak istiyorum sizce?

bence haftada 1 yap.sinemaki fazla kullanıldıgında etkisini kaybedio die biliyorum.haftada bir yap düzenli olarak çok istiyosan 2 kere yapabilirsin

ya normalde 8 kür ya ondan demiştim 2 hafta kür 2 hafta dinlenme olmaz mı ve etkisini neden kaybetsin ki?

sinemaki alışkanlık yapıyormuş bu yüzden 8.hafta yapıp 2 hafta ara vermek gerekiyor.sen 2 günde bir yaparsan daha çok yarar görmezsin öyle olsaydı sinemaki yapan herkezz bukadar beklemez 2.güne bir yapıp daha kısa sürede uzatırdı saçını.

anladım haklısın aslında haftada bir hep aynı gün mü yapmalıyım mesela az önce 4 saat bekletip yıkadım ama saçlarım çok kısa dayanamıyorum canım bir de mesela o haftanın geriye kalan 6 günü ne yapayım uzatmak adına?

benmde saçım kısa küt şuanda gerçekten çok sinirim bozuluyor.düşün ben kalçama kadar uzatmıştım saçlarımı ve uzun saç hastasıyım durumumu belki anlayabilirsin.bence haftada bir yap bende tekrar başladım sinemakiye 3.kürümü yaptım bugün 4 saat beklettim bende.aynı günlerde yapsanda olur 1.2 gün şaşsada sorun olmaz canm.diger günlerde zeytinyagıyla yada başka yaglarla bakım yapabilirsin.ben yapmıyorum ama turplu tarifide uygulayabilirsin o 2.3 güne bir yapılıyor die biliyorum forumda var.

benim de uzundu saçımı bir kere siyaha boyadım normalde beyaz tenli ve kızıl saçlıyım kendi saç rengime dönerken kuaför saçlarımı yaktı o saçlar kesildi kısacık ve kat verildi çok kısa değil çene hizamda ama uzamasını istiyorum çabucak en azından nisana kadar uzasın

bende açmıştım rengini salak gibi güzelim saçlarımı sonra yüzüme gitmedi boyadım boya aktı gıcık bi renk oldu tekrar tekrar boyadım yine aynı aktı berbat oldu en son çıldırdım kestirdim saçımı şimdi hiç ellemiyorum uzasın boyalı kısmı tekrar kestirip kurtulucam boyadan.nisana kadar gögsüne gelir bence cnm inş daha da çok uzar sinemakiye devam

İnşallah canım geçen yıl erkek arkadaşımın saçları çok uzundu ve kırıktı 3 senedir hiç kestirmemişti sırf ona destek olmak için belimden de aşağıda olan saçlarımı kısacık kestirdim gene uzadı kuaför yaktı japongülü'nün yazısını gördüm deniyim dedim sende işe yarıyor mu peki?

valla daha önce düzenli olmasada kullanmıştım sanki uzamaya faydası olmuştu tam anlamamıştım ama yumuşak ve parlak yaptıgı kesin. bence devam edelim burdanda haberleşelim ben 3.kürdeyim uzadımı uzamadımı işe yarıyomu anlarız.olmadı 8.kür yapıp dinlendirdikten sonra çok işimize yaramazsa başka kür uygularız

Güzel olur burdan destek oluruz :) şampuanıma ben çam terebenti ve susam yağı ekledim. sen bunun dışında bir bakım uyguluyor musun?

şampuanımda yokyoktu benm balmı istersin çam terebentinmi sarımsakmı z.yagı. susamyagı.hint yagı jojoba yılan yagı neler neler kullanırken etkisini görmüştüm ama bitti tekrar yapmayada üşeniyorum vala.ben şuanda sadece sinemakiyi uyguluyorum oda düzenli olsun die ugraşıyorum arada bi z.yagıyla bakım yapıyorum bukadar

Zeytinyağında asit varmış 3 4 kere yaptımda artık korkuyorum ya saçlarımda gitti. 1 haftadır ağlıyorum

cnım ne asiti? nerden duydun bilmiyorum böyle bişey ama korkma sen yap z.yagından zarar gelmez hiç bi şeklde tamamen dogal yani.hem saçı güççlendiriyor tavsiye ederim aglama uzucak çok takma takıncauzucagı varsada uzamıyo

25 tane tel tokayla topladım bugün okula giderken yani keşke göğüs hizasına gelseler ama gelicekler pazar günü de turplu suyu düşünüyorum heralde bir sorun olmaz

Millet kokuyor falan demiş yumurta kattıktan sonra hindistan cevizi gibi kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…