Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane konu açtın canım sen takip edemiyorum seni valla o saçının yapısına başlı olarak değişir belkide 1 ayda etki göstermeyebilir bende öyle olmuştu sen daha önce hiç kullanmamışmıydın
Anladığım kadarıyla lisedesin.. Şimdi saçınla başınla uğraşmayı bırakıp ders çalışmalısın bence.. Üniversiteyi kazandığında bol bol vaktin olacak böyle şeyler için..
Saçının uzamasını takıntı haline getirmiş durumdasın açtığın konulardan bariz bir şekilde belli oluyor..
Bu kadar takıntı yaparsan uzamaz..
denemeni tavsiye etmem çok pis kokuyo ve bi iki gün geçmiyo işede yaramıyo ben denedim pis kokudan başka bi işe yaramıyo
açma canım bugünlerini çooook ararsın bende senin yaşındayken anneme yada başkalarına laf sayıyordum ama şimdi o günlerim gelmiyor...şimdi saçının kökü sende gelirde uzarda varsın uzamasın ölüm değil ama giden yıllar geri gelmiyor,saçınıda kendi haline bırak üstüne düştünmü asla uzamazlar.Ablalarından sana tavsiye canım sen dersini çalış sonra pişman olmazsın
hımm.. bu arada valla konuyu açtığıma pişman oldum. zaten birdaha konu falan açmam ( :S
ders çalışmak zaten o kadar kolay değil... söylemesi kolay.........................
uzatıyo uzatıyo merak etme bak bende burda gördüm 3.kez denedim inanılmaz ama gerçekten çok uzadıı sabırla uygula sadece :)
teşekk ederim beni birtek sen anladın ne çok batıyormuşum göze :S
Biz anlamadık değil..Asıl biz anladıkki şuan bu isteğinden seni vazgeçirmeye çalışıyoruz.Konularına baktım ve saç konusunda çok açmışsın.Sinamaki ile ilgili.Gerçekten istiyorsan faydasını gören çok.Sürekli sorup durmak yerine yap bunuda söyledim.Bu seni anlamamak değilki..Zamanında o yollardan geçtik ve hatta çoğu büyüğün tabirine göre geri bile dönüyoruz.Bizler sana yanlış şeyler söylesek haklısın.Bu yaşta bu ilginde olabilir gayet doğal bizde ilgilendik istedik vs... ama tecrübeyle sabit olduğu üzere diyoruzki boş şeyleeer.Saçını kökü sende güzelim uzar bunu için çok çaba harcamaya takıntı haline getirmeye gerek yok.Taktıkça hiç uzamaz.Abla tavsiyesiydi sadece.Yanlış anlamanı yada kırılmanı istemem canım.Hayat senin,sadece giden günlerin geri gelmez zamanını faydalı değerli ve sana ilerde yararlı olabilecek şeylerle geçir diye ilgilendim.Yoksa ben karışamam asla..Güzel sağlıklı saçlar diliyorum sana...
denemeni tavsiye etmem çok pis kokuyo ve bi iki gün geçmiyo işede yaramıyo ben denedim pis kokudan başka bi işe yaramıyo