• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki kullanıyorum | Resimliii :)

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Kızlar sinameki kürü kullanıyorum düzensiz de olsa. ama artık düzenli,tarihler hazırladım kendme :P
5 eylül de ve 24 ekimdeki ftoğraflarımı karşılaştırdm. sizce uzamş mı bi bakr mısınz :D
$cats.jpg
yorumlaırnızı bekliyorm:16::16:

tatlım bir farklılık var evet oda daha dolgun duruyor ama uzamaya gelince ben pek fark edemedim..
sen daha ii bilirsin ama dediklerine göre dinlendirme döneminde dahada uzarmışş..
ama pes etmek yok yola devam :17:

canım uzama konusunda birşey göremedim ben..ama şundan da kaynaklanabilir, 2 resim arasında açı farkı var biraz, biri yakın biri uzak belki bundan anlayamamışızdır.

Sinameki kürünü yazar mısınız bana bilmiyorum da :26:

- Bir tutam sinameki
- Bir adet bemiks ampül
- Bir yemek kaşığı badem yağı

Uygulanışı :

Bir tutam sinamekiyi 1 çay bardağı suda kaynatıyoruz. Ilık hale geldikten sonra içine 1 bemiks ampül kırıyoruz. Badem yağını ilave edip saç diplerine sürüyoruz ve 1-2 saat bekletiyoruz

ben haftada 1 kere yapıyorum 2 kere yapanlarda var

8 hafta uygulayıp 2 hafta ara veriliyo

sarmısaklı şampuanda kullanıyorum ama ben pek bişey farkedemedim en iiisi çiğden koymak gibi geliyorr ..
o kadar şampuana para verdim bide böyle yapıyım..:ssz:

Kendin mi şampuana sarımsak rendeledin yoksa bitkisel olanlardan mı aldın ? Benimde şampuanım bitti bitecek sarımsaklı şampuan alsam mı bilemedim. :/
bitkisel aldım :)
sarmısaklı şampuanda kullanıyorum ama ben pek bişey farkedemedim en iiisi çiğden koymak gibi geliyorr ..
o kadar şampuana para verdim bide böyle yapıyım..:ssz:

mecitefendi denediniz mi

Back