Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki & Bioblas

every

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
131
176
103
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim..
Bioblasın sarmaşık özlü şampuanını ilk bugün kullandım, 5 gün önce de sinameki kürü uygulamıştım saçlarımı en geç 2 günde 1 yıkıyorum sinamekiyi de haftada bir uyguluyorum, düzleştiriciyi falan da bıraktım fön makinesi bile kullanmıyorum, saçlarım şuan omuzlarımda. Bu şekilde devam edersem yaza kadar ne kadar uzar sizce saçlarım? Yorumlarınızı bekliyorum..:)

uzun zamandır araştırıyorum fakat hiç bi yerde bulamadım bioblas sarmaşık özlü şampuanı alanlar nereden aldıklarını söyleyebilirler mi ?

uzun zamandır araştırıyorum fakat hiç bi yerde bulamadım bioblas sarmaşık özlü şampuanı alanlar nereden aldıklarını söyleyebilirler mi ?

sarmasık özlu sampuanın 2 çesıdı var kremlı kremsız dıe 2.kutudayım bu sefer kremlısını aldım tavsıye ederım.heryerde satılıyor büyük alısverış merkezlerınde real,carrefour,tansaş,mopas,migros.bim,dia ve genel olarak marketlere bak bulursun zaten dış kutusu kırmızı 10-12 tl civarı fiyatı:)

Teşekkür ederim ne zamandan beri kullanıyorsun ? Uzadı mı saçların ?

normalde saçlarım cok yavas uzuo bıoblas şampuanı markette gorunce hemen aldım belkı bı etkısını gorurum dıye kremsızı çok sert yapıo kremlısı daha iyi sacımı boyadıktan sonra örneğin ayda 2 santım uzuosa 5 santım uzadı ama uzun sure kullanman gerekıyor sanırım aldığım ilk zamanlarda bellı olmadı uzadiği. 3 aydır kullanıyorum suan memnunum.
bulabıldınızmı sampuanı.

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim..
Bioblasın sarmaşık özlü şampuanını ilk bugün kullandım, 5 gün önce de sinameki kürü uygulamıştım saçlarımı en geç 2 günde 1 yıkıyorum sinamekiyi de haftada bir uyguluyorum, düzleştiriciyi falan da bıraktım fön makinesi bile kullanmıyorum, saçlarım şuan omuzlarımda. Bu şekilde devam edersem yaza kadar ne kadar uzar sizce saçlarım? Yorumlarınızı bekliyorum..:)
canım merhaba
öncelikle çok iyi bi başlangıç yapmışsın
sinamekiyle bioblas bi arada çok güzel gidiyor
ben tüm kış bu ikisinden şaşmadım ve çok güzel sonuçlar aldım
senin saçın şuan omuzlarındaysa emin ol ki sinamekiye çok güzel etki verecektir
çünkü sinameki tamamen ihtiyacı olan saçı/kısmı uzatıyor
bu şekilde devam ettiğin sürece en kötü ihtimalle eylülde saçların beline gelmiş olacak
bunu rahatlıkla söylerim..
kolay gelsin yarasın bakımların inş

arkadaşlar bende bioblası yaklaşık iki aydır kullanıyorum, ben de uzaman sorunu yok çok hızlı uzuyor , dökülmeye karşı almıştım, bir de 2 aydır gaz yağı maskesi kullanıyorum tabi,
ama her ikisi de müthiç sonuçlar verdi, çok çabuk uzayan saçlar resmen depar attı ve gürleşti iki ya da üç tel dökülme var şu an ,
ama şu varki sinemaki hiç denemedim , şimdi onu deneme sırası
hiç te bilmiyodum bilgi için çok teşekkürler ,

doğum sonrası ilk 4 ay saçlarımda aşırı dökülme oldu. Neredeyse kel kaldım diyebilirim. Kafama taktıkça stresten daha fazla dökülüyordu. İnternnetten bıoblas ı buldum ve denemeye karar verdim. İnanması güç ama kullanmaya başladığımdan bu yana dökülmelerim durdu. yaklaşık2,5 senedir de neredeyse tüm serisini kullanıyorum. şuana kadar kullandığım ürünlerde en etkisi..

arkadaşlar bende bioblası yaklaşık iki aydır kullanıyorum, ben de uzaman sorunu yok çok hızlı uzuyor , dökülmeye karşı almıştım, bir de 2 aydır gaz yağı maskesi kullanıyorum tabi,
ama her ikisi de müthiç sonuçlar verdi, çok çabuk uzayan saçlar resmen depar attı ve gürleşti iki ya da üç tel dökülme var şu an ,
ama şu varki sinemaki hiç denemedim , şimdi onu deneme sırası
hiç te bilmiyodum bilgi için çok teşekkürler ,

Gaz yağı maskesi de ne canım? ??? Ilk defa senden duydum valla :///

Gaz yağı maskesi de ne canım? ??? Ilk defa senden duydum valla :///

:) bende saçlarımda felaketler başlayınca ananem annem bildiğin bütün büyülerimden artık tek çare (bu arada denemediğim bitkisel fromül kalmadı) gaz yağı kızım demeleriyle başladım bu işe :) araştırdım yazdım çizdim vs vs ... şöleki bildiğin gaz yağını alıyosun , saçına sürüyosun , sonra yıkıyosun... saçının diplerine istersen uçlarına da , her zaman değil belirli sıklıkla , şu an saçımdaki son durum harika.harika....
yani tabi çamterebentin de kullanıyorum.yani sadece gaz yağı değil. bakmaya çalışıyorum saçlarıma , ama bir sürü formülle değilde bir kaç bitkisel çözümüm var... çok şükür şu an iyi , etrafımdan kuaförümden tepkilerde artmaya başladı.

:) bende saçlarımda felaketler başlayınca ananem annem bildiğin bütün büyülerimden artık tek çare (bu arada denemediğim bitkisel fromül kalmadı) gaz yağı kızım demeleriyle başladım bu işe :) araştırdım yazdım çizdim vs vs ... şöleki bildiğin gaz yağını alıyosun , saçına sürüyosun , sonra yıkıyosun... saçının diplerine istersen uçlarına da , her zaman değil belirli sıklıkla , şu an saçımdaki son durum harika.harika....
yani tabi çamterebentin de kullanıyorum.yani sadece gaz yağı değil. bakmaya çalışıyorum saçlarıma , ama bir sürü formülle değilde bir kaç bitkisel çözümüm var... çok şükür şu an iyi , etrafımdan kuaförümden tepkilerde artmaya başladı.

Merhaba canım. Sinamekinin ara dönemindeyim. ciddi boyutta olmasa da kaşınıyorum.sanki saçlarım ağırlaştı, dolgunluğu gitti.birkaç yerde kaşınma olayını okumuştum ama bulamadım yerlerin. Sana sorayım dedim. Bilenler, ,yaşanlar lütfen cevaplasın.var mı böyle birşey? Sonu nereye varacak bunun? :)) :// diplerime bakarsan uzamış gözüküyor ama uzunlukta bir fark göremedim.her kür sonrası eşime foto çektirdim daha net anlaşılsın diye.ayrıca sinameki röfleli saçımın bazı yerlerin8 turunculaştırdı, bir garip yaptı :///

Merhaba canım. Sinamekinin ara dönemindeyim. ciddi boyutta olmasa da kaşınıyorum.sanki saçlarım ağırlaştı, dolgunluğu gitti.birkaç yerde kaşınma olayını okumuştum ama bulamadım yerlerin. Sana sorayım dedim. Bilenler, ,yaşanlar lütfen cevaplasın.var mı böyle birşey? Sonu nereye varacak bunun? :)) :// diplerime bakarsan uzamış gözüküyor ama uzunlukta bir fark göremedim.her kür sonrası eşime foto çektirdim daha net anlaşılsın diye.ayrıca sinameki röfleli saçımın bazı yerlerin8 turunculaştırdı, bir garip yaptı :///

merhaba ,

bende de bir kaç kere kaşıntı yaptı , ama devam edince geçti

bence geçmesse devam etme bir süre , hatta saç derinde kurulukta yapabilir, ceviz yaprağı suyunu sür hemen nemlenir ve kaşıntın biter , diplerine badem yağı ve zeytinyağı sür bir kaç kere saç diplerin rahatlasın

merhaba ,

bende de bir kaç kere kaşıntı yaptı , ama devam edince geçti

bence geçmesse devam etme bir süre , hatta saç derinde kurulukta yapabilir, ceviz yaprağı suyunu sür hemen nemlenir ve kaşıntın biter , diplerine badem yağı ve zeytinyağı sür bir kaç kere saç diplerin rahatlasın

Sağol canım. Ben bırakalı cok oldu.8 kürü tamamladım.bir daha başlamıcam.şimdi arada barcelino, morfose, bonacere kurtarma kürü uyguluyorum.yalnız uçları çok kötü oldu.tüleriyor kabarıyor falan.kestirmeyi düşünüyorum omuzlarıma kadar. Sonra da bir şey yapmıcam.://

sinemaki 6. yapıcam.. bioblasa başlamayı düşünüyorum bende. 2 haftalık ara da mı başlamalıyım 2.turda mı :26::26:

Back