• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simsemenin çeyizleri :)

Canım herşeyin birbirinden güzel ve zevkli Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.:nazar:

$23848_buyuk_zoom.webp$climarelle1.webp$OZ10153.webp
hsvlum resimdekinin sarısı

Güle güle kullan canım...
Çeyizlerimzde ortak eşyalarımız var bernardodan :)
sen yemek masanı nerden aldın canım?
seninki de güzelmiş.

Güle güle kullan canım...
Çeyizlerimzde ortak eşyalarımız var bernardodan :)
sen yemek masanı nerden aldın canım?
seninki de güzelmiş.
Cok tesekkur ederim canim:)) oyle mi cok sevindim demekki bazi zevklerimiz ayniymis hepimiz mutlu gunlerde kullanalim:) enza home canim yemek masam

Cok tesekkur ederim canim:)) oyle mi cok sevindim demekki bazi zevklerimiz ayniymis hepimiz mutlu gunlerde kullanalim:) enza home canim yemek masam

enza home da güzel oluyor canım.
ben de doğtaştan sipariş ettim de.
masa- sandalyem 1.800 falan tuttu canım.
fakat ben doğtaşta sehpalarımı ve yaşam köşemi beğenemedim.

enza home da güzel oluyor canım.
ben de doğtaştan sipariş ettim de.
masa- sandalyem 1.800 falan tuttu canım.
fakat ben doğtaşta sehpalarımı ve yaşam köşemi beğenemedim.
Yasam kosesi hangisi oluyo canim konsol mu? Bende zaten ikisi arasinda karar verdim en begendigim tarz dogtas ve enza. Dogtasta sandalye begenemedim yemek masasi cok beğenmiştim ama o yuzden almadim:) yatak odami dogtastan aldim bende:) bide benim yemek odam 6sandalye konsol yemek masasi 2800 pahali mi almisim o zaman yaa.neyse saglik olsun:) seninkiler dogtasin hangi modeli canim

Yasam kosesi hangisi oluyo canim konsol mu? Bende zaten ikisi arasinda karar verdim en begendigim tarz dogtas ve enza. Dogtasta sandalye begenemedim yemek masasi cok beğenmiştim ama o yuzden almadim:) yatak odami dogtastan aldim bende:) bide benim yemek odam 6sandalye konsol yemek masasi 2800 pahali mi almisim o zaman yaa.neyse saglik olsun:) seninkiler dogtasin hangi modeli canim

yok canım aynı fiyata almışız.
benim de konsol, yemek masası, 6 sandalye 2.800 :)
Benimki de bunlar canım;

Eki Görüntüle 955312

Eki Görüntüle 955311

yok canım aynı fiyata almışız.
benim de konsol, yemek masası, 6 sandalye 2.800 :)
Benimki de bunlar canım;

Eki Görüntüle 955312

Eki Görüntüle 955311
Bu koltuk takimi harika otesi biseyyyy:) bunun kosesi vardi biz alirken kose istemediğim icin almamistik ama en begendigimin biri bu biride bilbao gibi biseydi çiçekli falan bi takim o da biraz pahaliydi:( :)) yemek odanda cok hos canim gule gule mutlu gunlerde kullan zevklisin belli:)

Bu koltuk takimi harika otesi biseyyyy:) bunun kosesi vardi biz alirken kose istemediğim icin almamistik ama en begendigimin biri bu biride bilbao gibi biseydi çiçekli falan bi takim o da biraz pahaliydi:( :)) yemek odanda cok hos canim gule gule mutlu gunlerde kullan zevklisin belli:)

teşekkür ederim canım.
senle aynı şeyleri beğenmişiz yine.:) ben bir de Bilbao yu beğenmiştim. ama nişanlım bunu çok beğenince bu olsun dedim.
bir de çok rahat bir şey.
yemek takımı da koltukla uydu.
sen de zevklisin canım. sen de güle güle kullan. :16:

teşekkür ederim canım.
senle aynı şeyleri beğenmişiz yine.:) ben bir de Bilbao yu beğenmiştim. ama nişanlım bunu çok beğenince bu olsun dedim.
bir de çok rahat bir şey.
yemek takımı da koltukla uydu.
sen de zevklisin canım. sen de güle güle kullan. :16:

Evet canim gercekten cok uyumlu olmuslar ve dedigin gibi cok rahat spor bi koltuk:) saol canim benim:)

Canım maşaAllah :nazar::nazar:çok güzelmiş çeyizlerin çok şekerlerr.Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip eylesinnn:16:

Back
X