Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok tesekkur ederim:) hepimize iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah insallah:)Canım herşeyin birbirinden güzel ve zevkli Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.![]()
Biz de burada çeyizciklerini paylaşan tüm hatunlar henüz tanımasak da birbirimizi çok seviyoruzHoşgeldin sen de aramıza
![]()
evet canım katılıyorum sana. Bende yeni üye oldum amaçlarımız aynı olunca seviyoruz birbirimizi![]()
Canim bisey sorcaktim ilk sayfami nasil guncelleyebilirim yardimci olur musun bana:)Topiğin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin
Aldıklarını mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun, hepsi çok güzel![]()
Cok tesekkur ederim canim:)) oyle mi cok sevindim demekki bazi zevklerimiz ayniymis hepimiz mutlu gunlerde kullanalim:) enza home canim yemek masamGüle güle kullan canım...
Çeyizlerimzde ortak eşyalarımız var bernardodan :)
sen yemek masanı nerden aldın canım?
seninki de güzelmiş.
Cok tesekkur ederim canim:)) oyle mi cok sevindim demekki bazi zevklerimiz ayniymis hepimiz mutlu gunlerde kullanalim:) enza home canim yemek masam
Yasam kosesi hangisi oluyo canim konsol mu? Bende zaten ikisi arasinda karar verdim en begendigim tarz dogtas ve enza. Dogtasta sandalye begenemedim yemek masasi cok beğenmiştim ama o yuzden almadim:) yatak odami dogtastan aldim bende:) bide benim yemek odam 6sandalye konsol yemek masasi 2800 pahali mi almisim o zaman yaa.neyse saglik olsun:) seninkiler dogtasin hangi modeli canimenza home da güzel oluyor canım.
ben de doğtaştan sipariş ettim de.
masa- sandalyem 1.800 falan tuttu canım.
fakat ben doğtaşta sehpalarımı ve yaşam köşemi beğenemedim.
Yasam kosesi hangisi oluyo canim konsol mu? Bende zaten ikisi arasinda karar verdim en begendigim tarz dogtas ve enza. Dogtasta sandalye begenemedim yemek masasi cok beğenmiştim ama o yuzden almadim:) yatak odami dogtastan aldim bende:) bide benim yemek odam 6sandalye konsol yemek masasi 2800 pahali mi almisim o zaman yaa.neyse saglik olsun:) seninkiler dogtasin hangi modeli canim
Bu koltuk takimi harika otesi biseyyyy:) bunun kosesi vardi biz alirken kose istemediğim icin almamistik ama en begendigimin biri bu biride bilbao gibi biseydi çiçekli falan bi takim o da biraz pahaliydiyok canım aynı fiyata almışız.
benim de konsol, yemek masası, 6 sandalye 2.800 :)
Benimki de bunlar canım;
Eki Görüntüle 955312
Eki Görüntüle 955311
Bu koltuk takimi harika otesi biseyyyy:) bunun kosesi vardi biz alirken kose istemediğim icin almamistik ama en begendigimin biri bu biride bilbao gibi biseydi çiçekli falan bi takim o da biraz pahaliydi:)) yemek odanda cok hos canim gule gule mutlu gunlerde kullan zevklisin belli:)
teşekkür ederim canım.
senle aynı şeyleri beğenmişiz yine.:) ben bir de Bilbao yu beğenmiştim. ama nişanlım bunu çok beğenince bu olsun dedim.
bir de çok rahat bir şey.
yemek takımı da koltukla uydu.
sen de zevklisin canım. sen de güle güle kullan.![]()
Cok tesekkur ederim tatlim:)Canım maşaAllahçok güzelmiş çeyizlerin çok şekerlerr.Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip eylesinnn
![]()