Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de simli olmayan allık kullanıyorum markası mac Eki Görüntüle 431869
kızlar ben gül kurusu,simli olmayan allık arıyorum ama bütün markalarda allıklar hem simli.balm,max factor,flormar vb. markalarda bulamadım.sizin bildiğiniz simsiz allık var mı?
kızlar ben gül kurusu,simli olmayan allık arıyorum ama bütün markalarda allıklar hem simli.balm,max factor,flormar vb. markalarda bulamadım.sizin bildiğiniz simsiz allık var mı?
merhaba canım
bende simsiz allık arıyordum ve buldum :) hep terracota allık kullanıyordum ve sıkıldım değişik ürünler denememin vakti geldi dedim.
golden roseun bir allığını aldım tekli far boyutunda ama tek fırça darbesiyle belirgin oluyor. fiyatıda 17 tl bir bak derim
rica ederizzz ne demekkk:dkızlar cevaplarınız için teşekkürler.önerilerinizi dikkate alacağım
Canım the balm fratboy tam bir gül kurusu ve simsiz balm'da bulamadım demişsin ama bir bak istersen :44: