Sağol NevoşumEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
#antepyemekleriyasaklansınKaç kere soyliycem ya antep yemeği yapmak ban sebebidir.
İnsanları kandırmayın bu tarifte simit yok .#antepyemekleriyasaklansın
bebeksiiiiiin teşekkür ederimVaayyy anay babay kemüğüneeeBu ne kızııım ohaa diyorum sana ayyy çok güzel olmuş ya bayıldım gene bu tabaklar porselen mi öyle yaa,çok minnos kebabımi hep bu tabaklarla yemek isterim ayyy yirim seni yaaaa Ay allahim ızgara ya bak yaaa
Teşekkür ederim. Evet ya simitle alakası yok bende araştırırken şişe simit takacaz faln sandım ama yok vardır bir sebebi muhtemelenEllerine sağlık. Ben de simit var sanıp damladım hemenAcaba bulgur çeşidi olan simitten mi geliyor adı?
Yok kuşum bu sunumla zorKız ne güzelll olmusss ellerine sağlıktakmıs kafaya fasulye olacak
Dolandırıcımıyım şimdi benİnsanları kandırmayın bu tarifte simit yok .
Evet bizi dolandırdın.Dolandırıcımıyım şimdi ben
Kız ben yemek bölümünü bilmeden önce sunumlara bakmıyordum ismine veriyordum sonradan öğrendim benim gibi bir sürü kişi olsa kaptın ama sunumunda güzel yani daha ne olcak kiYok kuşum bu sunumla zor
Ahhh birde konulara özellikle yöresel tariflere, tarif hakkında üst bir bilgi yazsanızTeşekkür ederim. Evet ya simitle alakası yok bende araştırırken şişe simit takacaz faln sandım ama yok vardır bir sebebi muhtemelen
Nevoş benim de hiç bilgim yokkiAhhh birde konulara özellikle yöresel tariflere, tarif hakkında üst bir bilgi yazsanız
bir Antepli şahit bekliyorumEvet bizi dolandırdın.
Hahahahahah bu ay ancak böyle kazanabilirim zatenKız ben yemek bölümünü bilmeden önce sunumlara bakmıyordum ismine veriyordum sonradan öğrendim benim gibi bir sürü kişi olsa kaptın ama sunumunda güzel yani daha ne olcak ki
Google amca varNevoş benim de hiç bilgim yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?