Simit Bölgesi İçin Yardım Lütfen

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
Ben bi ara 17 klio kadar vermiştim ama simit bölgesi bi türlü erimiyor sorduğum herkes sıkılaştımaya yarayan egzersiz hareketlerini gösterio ama ben o bölgeyi eritmek istiorum bana simit bölgesini eritecek bi hareket önerebilir misiniz?? :26:

sana kavitasyon öneririm canım ancak orda bölgesel sorunlarına çözüm bulabilirsin.indirim sitelerini takip ediyorsan arada orda çok fazla indirim olduğu oluyor.mutlaka şehrinin indirim sitelerini takip et.kavitasyondan kesn sonuç alacağını düşünüyorum.diyetle mekikle olacak iş değil.

canım benim bir ara simidtlerim bayağa vardı dikkat çekiyodu ama şimdi çok az var tamamen kaybolmadı ama dikkat de çekmiyor arkadaşım geçende ayy simitlerin kaybolmuş nasıl yaptın dedi düşün yani...hareket şu hergün 500 kere bir sağ bir sola dik durarak elinle 2 kere dizinin yanlarına ulaşmaya çalışıcaksın umarım anlatabilmişimdir gerçekten çok faydalı...ben kilomdan çok memnunum aslında balık etli olmayı seviyorum ki herkezde çok yakıştırıyor sade ve sadece bel bölgemin incelmesini istediğimden bu hareketi yapıyorum çok da memnunum

able210 teşekkür ederim çok mantıklı geldi yarından itibaren başliim
feritgözde teşekkür ederim ne olduğunu bilmiyorum ama araştırayım

bu 500 ü bir seferde mi yaptın böldünmü gün içine dağıttınmı????

kavitasyon hiçbir iğne vs kesici hiçbirşey uygulanmadan ultrason dalgalarıyla yapılan bir işlemdir yağları parçalayıp yağ asitlerine dönüştürür ve vücuttan atılımını sağlar. lenf drenaj masajıda yaptırdın mı çok faydasını görürsün canım.en az 2 en çok 10 cm incelme sağlanır. bi araştır derim ben:):80:

able210'nun dediği hareketlerin işe yaradığını bi arkadaşımda resmen şahit oldum ben de :) ama o bir de bu hareketleri yaparken yüksek belli normal darlıkta bi korse almıştı, iç çamaşırını bile öyle sıkı belli düşük külotlardan kullanmıyorum diyordu. Bir süre böyle dikkat etti sonra simitler kayboldu umarım işine yarar canım

bu 500 ü bir seferde mi yaptın böldünmü gün içine dağıttınmı????
şunu yazmayı unuttum bu harekete ilk başlayanlar için ilk günlerde 50 yada 100 kere yapın çünkü hamlaşmadan dolayı ertesi gün çok acıyabilir simit ve bel bölgeniz alıştıkça 500 e çıkarın...
evet bir seferde yaptım bölme falan yok 15 dakika sürüyor dikkatli yapın hızlı hareket etmeyin iyice esneyin simitlerin esnediğini hissedin anca bu şekilde fayda görürsünüz ben yüzde 90 memnunum çok az bişey kaldı birde kilo verdikçe de hemen eriyo simitler ama bu hareket çok çok önemli resmen simidin ilacı

evet gerçekten mucize..
simit yok etme çalışmaları devam ederken asla düşük pantolon düşük bellei giysiler iç çamaşırı dahil giymeyin simidin üstünde olucak şekilde olsun giysilieriniz..ben bunada çok dikkat ediyorum artık...çünkü simidin başlı nedenlerinden biride düşük beldir...düşük belli pantolon hele bir de sımsıkıysa resmen orada yağlar birike birike yer ediniyor ama yağın tam üstüne sıkı bir giysi giysek yağ incelir yada dağılır.....bundan sonraki hayatımda asla düşük bel bişey giymicem simit gitsin gitmesin farketmez..düşük bele hayır...

kızlar dün çok sevdiğim bir elbisemi giydim simitler belli oluyormu diye ay inanamıyorum kaybolmuş resmennn yaaa tam istediğim gibi olmuşş
belim incecik ve kalçalarım duruyor oh beee kendime güvenim geldi yahu....

kızlar dün çok sevdiğim bir elbisemi giydim simitler belli oluyormu diye ay inanamıyorum kaybolmuş resmennn yaaa tam istediğim gibi olmuşş

darısı bizeee..en sevmediğim yerim belim ve simitlerim..sırtımda geniş ama o omuzlarımın genişliğinden kaynaklanıyor anatomik olarak yapabileceğim bişey yok (

darısı bizeee..en sevmediğim yerim belim ve simitlerim..sırtımda geniş ama o omuzlarımın genişliğinden kaynaklanıyor anatomik olarak yapabileceğim bişey yok (

bu hareketi tavsiye ederim olmaz olmaz diye bişey yok pes etme bir kaç ay hiç aralıksız yap farkı göreceksin
ben dizi izlerken bile ayakta iziliyorum o hareketi yapark izliyorum....

Bu yanlara dogru egilme hareketini bende biliyorum arkadaslar.Yillardir her aklima geldiginde yaparim.hem bel bölgesindeki yaglarin erimesine sebep oluyor hemde poponun biraz kalkmasina yariyor.Hareketi uygularken ayaklar omuz hizasinda acik olmali mutlaka ve kendinizi cok zorlamadan ama mümkün olduguncada cok esneyerek yapin hareketi.Hadi bakalim kolay gelsin

Bende twister aletini aldim yan simit için. 3gundur kullanıyorum yan belim inanilmaz agri yapiyo. Etkisinin yuksek olduğunu düşünüyorum böylece. Bu twistera birde yana egilme hareleti yapayım olmazsa

Canim bendede var simit ama benim kalcalarjmda var belim 34 beden ama kalca ustum var ee kalcamda var simitleri eritsek popo meydana cikmaz mi ???

Bende twister aletini aldim yan simit için. 3gundur kullanıyorum yan belim inanilmaz agri yapiyo. Etkisinin yuksek olduğunu düşünüyorum böylece. Bu twistera birde yana egilme hareleti yapayım olmazsa
Hareketi yaparken belinizin ağrıması hareketi doğru yapmadığınızı gösterir. Bele yük binmemesi için çok dikkatli yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…