simdiye kadar kimseye anlatmadim annem ve akrabamiz

doğru düzgün anlatmamışsinki en başta anyalalım.valla bilemicem neden 2 kişi girdiklerini insanın aklına herşey gelir

Neden tuvalatte yapsınlar o işi banyo varken? siz sırf bu hayal meyal doğru düzgün hatırlamadığınız şey için annenize bu durumı nasıl yakıştırıyorsunuz pes valla. hayır bir de adam tuvaletten çıkarken görmemişsiniz ki

dün üyelik bugün böle bi konu ilginççç:KK12::KK12:
Benim anlamadigim yeni üye olanlar önce Merhaba Nasılsıniz diyemi konu açıyor. Derdi paylaşacağı bişey olmasa niye üye olsun? Gerçekten sizin gbi yazanlar çok ve ben cevabını merak ediyorum. Yeni üye olundugunda ne yazılmalı. Bende ilk üye olduğumda bi sikintmi paylasmstm. Yanlis mi yaptm yani

Bilindigi uzere tuvalete iki kisi girilmez..eger giriliyorsada hele de,biri kadin oteki erkekse bir is var demektir..
Gecmus zaman diyorsun ama,bilincaltinda bu sekilde kalmis.yarim yamalak..zihninin sana kucuk bir oyunu olmasin..bosyere alma annenin gunahini.boyle birsey olsa,birtek o hatirladigin meseleyle kalmaz baska seylerede sahit olurdun gibime geliyor.

günahını almak istemem ama şüpheli bir durum havlu falan verse de ne diye içine giriyor kapıdan versin havlusunu , başka şüpheli bir hareketi oldu mu annenin?

Tuvalette birşeyler mi oldu demek istiyorsun ne alaka öyle biey olacak olsa zaten sen evdeyken göze alamazlar bir bahaneyle bakkala fikan gönderirdi seni öylr birşey yapacak olan insan bir de ikisi de tuvaletteysr ikisi birden evin içinde bi anda nereye kayboldu diye merak etmiş olmanız lazım çocıkta olsanız adam yok annen yok ortada. Ondan sonra şüpheleneceğiniz birşey olmadıysa günahına girmeyin

tuvalete kadar bu evin odaları yok mu,eğer öyle bir şey olsa rahatlıkla odayı kullanırlardı:KK66:

eskiden diyorsun..ne olduysa olan olmuş..yada hiçbir şey olmamış...düşünmene gerek yok bence..

canım eğer ilişki varsa ne olcak?yanı emın olsan ne yapacaksın,
kalbını bozma,unut gitsin,üzme kendini,eğer öle bişey varsada bu onların gunahı,hepimiz farklı gunahlar işliyoruz,dedikodu gıybet,yalan,falan fılan,bırak adı üstünde geçmiş

Kimseye anlatmadin.
Cunku anlatilicak birseyde yok , belki adam tuvaleteydi diye annen seni oyaladi yani hemen kotu dusunmek olmaz ..

Ustelik dusundugun gibi birsey olsa baska olaylarlada karsilasirdin ..

X