Şimdiye Kadar Kaç Kiloya Çıktınız, Kaç Kilo Verdiniz?

78 çıktım ....
. 58 kadar indim .....
1 senedir 62 lerdeyim ....sabitledim ....:87:

ben 93 bile gördüm geçen senede zayıflamaya karar verdim ve 70 indim başardım kimse inanmadı sirkeli su form çay içtim ve koştum spor yaptım ama geri 6 kilo aldım 75 kilo oldum hemen 10 kilo wermem lazım inşş bu sitede werecegimi düşünüyorum bakalım herkeze başarılar ve azim dileğiyle :)))

En fazla 85 i gördüm 85 kilodan 50 kiloya düştüm ama ameliyat oldum ameliyattan tam 8 ay sonra kilo almaya başladım şuan 75 im ve artık veremiyorum
slm canim nasilsin bitanemmm yaz geldi ve diyete devam insALlahhh sen ne yaptin guzelimmmm nasilsinnn

hamileliğimi sayarsam en fazla 82 gördüm..
sonra 64e düştüm 4 ayda...sonra 61...
şimdi yine yeni doğum yaptım 71 küsürlerdeyim amacım 58 olmak

hamileli sayarsanız 70 kilo oldum boyumda 1,69-70 arası

en düşük kilom48 evlenme telaşında düşmüştüm

suan doğumdan kalan kilolarım var 57-58 gidip geliyorum

hedefim 5 kilo zayıflamak ama sabitledim

Doğuma 96 kilo ile girdim şuan 63.9 kiloyum yani aşağı yukarı 32 kilo vermişim...
Hedefim 59 yani 5 kilo daha vericem böylece 37 olucak inşallah verdiğim kilo

en fazla 60 kilo gördüm 49 kiloya kadar düştüm şu an da tam olarak kaç kiloyum bilmiyorum en son tartıldım 49 dum ama çok şükür formumdayım zayıfım

tartıda en fazla 85 kiloyu gördüm diyetle 57 kiloya inmiştim daha sonra tekrar 82 ye çıktım şimdi 75 kiloyum inşallah 55 olma yolunda ilerliyorum

En fazla doğumdan 1 gece önce 86 kg ı gördüm.. En az 54 kg ı gördüm ... :) Hepsi aynı boydayken....

en fazla 61 dim liseden mezun olduğum yıllar. şuanda 54 55 arasında gidip geliyorum 59 kilo olmam gerekiyo normalde ama korkuyorum tekrar kilo verirsem çatlaklar oluşur diye

ben 48 kg'dan 55 ciktim cokk mutluyum

daha onceleride en fazla 48 kg ya dustum ve 56 kg ya cikmistim

en fazla 73 oldum hamilelikten dolayı...
şuan 57im.bekarken 45e kadar düşmüştüm...ahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…