yatırım yapmak şstiyorum çok fazla bi param yok 1500 ytl kadar şu anda bankada faizde ama oda aylık 7-8 ytl kadar getiriyo sanırım borsadan hiç anlamıyorum döviz zaten karışık sizce ne yapayım ve ya beni biri borsa hakkında bilgilendirebilir mi?
en iyi yatırım uzun vadeli olacaksa cumhuriyet altını.5 - 7 aylık düşünülürse iyi getirisi var.
aynen katılıyorum.
şu günlerde dövize yatirimin iyi bi fikir olmadigini düşünüyorum.
en iyi yatırım uzun vadeli olacaksa cumhuriyet altını.5 - 7 aylık düşünülürse iyi getirisi var.
bence de altın al...
borsa hakkında bilgi istemişsin ama hem sürekli takip etmen hem de riske girmen gerek. bunu yapabilir misin?
dövize de güvenemezsin...
ama kesintisi var,o yüzden..canım 15ytl alırsın aylık fazi olarak...:dance:
canım bizde böyle başladık, her ay para yatırmaya devam et 20 ytl bile olsa ben öyle yaptım bazen 500 ytl bazen 20 ytl duruma göre paran büyüdükçe fazizi de artıyor, 10 milyar yanlış hatırlamıyorsam 150 170 arası faiz geliyor her ay...altında karlı bu aralar onu da düşünüyoruz her ay bir çeyrek alsak iyi ama ya evde nasıl tutarız bunu...aylık faiz altından sonra en iyisi...yatırım yapmak şstiyorum çok fazla bi param yok 1500 ytl kadar şu anda bankada faizde ama oda aylık 7-8 ytl kadar getiriyo sanırım borsadan hiç anlamıyorum döviz zaten karışık sizce ne yapayım ve ya beni biri borsa hakkında bilgilendirebilir mi?
canım bizde böyle başladık, her ay para yatırmaya devam et 20 ytl bile olsa ben öyle yaptım bazen 500 ytl bazen 20 ytl duruma göre paran büyüdükçe fazizi de artıyor, 10 milyar yanlış hatırlamıyorsam 150 170 arası faiz geliyor her ay...altında karlı bu aralar onu da düşünüyoruz her ay bir çeyrek alsak iyi ama ya evde nasıl tutarız bunu...aylık faiz altından sonra en iyisi...
en iyi yatırım bence altın, ayrıca ben, kardeşim,annem 3'müz altınları evde değilde ortak kasada tutuyoruz.kasa ücretini 3 bölüyoruz.60/30=20ytl senede ödüyoruz.kaydirigubbakcemile3