• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.....şimdiki aklım

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.141
26.879
798
Şimdiki aklım olsaydı kazandığım sağlık meslek lisesine giderdim..

Simdiki aklim olsaydi gecmisteki yanlislarimi yapmazdim

Herkesin yanlışları oluyor hataları ve vicdan azabı da çekiyor önemli olan yeniden aynı hatayı yapmamak bence canım ...yoksa hataları düşündükçe zaman geçmez

Şimdiki aklım olsa lise de alanımı sayısal seçerdim .Şimdide üniversite mezunu olarak boşta gezmezdim

Ben de evet üniversite mezunu olup boşta olanlardanım ah ah..

geçmişi geçmişte kaldı en azından önündekiler yaşadıklarını yaşayacaklarına sımsıkı sarıl

hep böyle diyorum ama öyle bi an geliyoki sanki pişmanım şuan ki halimden bazen değilim.. bazen çok mutluyum bazende en dipte..

o ortada kalmaktan geçmişte aklının kalması bugününe adapte ol yoksa geriye dönemezsin ama geleceğini güzelleştirmek de sana ve kadere bağlı sen bugünün kıymetini bil gelecek daha güzel olacaktır ALLAH'IN İZNİYLE inşaallah

çok teşekkür ederim herşeyin güzel olması için çabalıyorum işte bazen çöküntü yaşıyorum inş hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin

Hayat her zaman ak olmuyor bazen gri bazen kara ama her şeyin hayırlısı ve RABBİM her şeyde bir ders veriyor bize olmayan da da var bir hayır kesinlikle olan da da

şimdiki aklım olsaydı ilk başta korunmazdım:(

Back
X