merhaba hanımlar
bugün sevgilimin teyzesi beni yemeğe çağırdı tabi sevgilimin kardeşinin nişanlısını ve ailesini de çağırmıştı,herşey güzeldi ama bu kız bana çok itici geliyo sözünü lafını bilmiyo,mesela sevgilimin diğer kardeşi de evli onun eşi çok iyi biri,ama bu kız çok yapmacık geliyo bana.tabakları hazırlıyoruz beraber aa şuraya koy buraya koy diyo sanki ben biliyorum dinlemedim hiç tabi..
yemek yedik oturduk işte sevgilim beni almaya geldi aşağıda bekliyodu diğer misafirlerle hep beraber çıkıyoduk evden sevgilimn annesi bana bşy söyledi işte kızım bunu x e söyle dedi(x sevgilimin adı olsun)
aşağı indik misafirleri de almaya gelmişlerdi orada konuştuk biraz sonra arabaya binmeye gidiyoduk kız sevgilime dediki x abi annen sana böyle böyle söyledi.(asansörde bekliyodu ama durup bizi dinlemiş)
yani benim söylemem gereken şeyi sevgilime o söyledi sanki ben söyleyemiyorum o kadar sinir oldum ki anlatamam eve geldim mesj attım çok bozuldum yaptığı çok ayıptı dedim,sevgilimde boşver düşüncesizlik etmiş üzülme takma kötü niyele öyle davranmamışır dedi..ama çok sinirliyim hala nereden biliyo sanki kızın niyetini hayret bişey