• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiden sinir oldum kıza

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
merhaba hanımlar
bugün sevgilimin teyzesi beni yemeğe çağırdı tabi sevgilimin kardeşinin nişanlısını ve ailesini de çağırmıştı,herşey güzeldi ama bu kız bana çok itici geliyo sözünü lafını bilmiyo,mesela sevgilimin diğer kardeşi de evli onun eşi çok iyi biri,ama bu kız çok yapmacık geliyo bana.tabakları hazırlıyoruz beraber aa şuraya koy buraya koy diyo sanki ben biliyorum dinlemedim hiç tabi..
yemek yedik oturduk işte sevgilim beni almaya geldi aşağıda bekliyodu diğer misafirlerle hep beraber çıkıyoduk evden sevgilimn annesi bana bşy söyledi işte kızım bunu x e söyle dedi(x sevgilimin adı olsun)
aşağı indik misafirleri de almaya gelmişlerdi orada konuştuk biraz sonra arabaya binmeye gidiyoduk kız sevgilime dediki x abi annen sana böyle böyle söyledi.(asansörde bekliyodu ama durup bizi dinlemiş)
yani benim söylemem gereken şeyi sevgilime o söyledi sanki ben söyleyemiyorum o kadar sinir oldum ki anlatamam eve geldim mesj attım çok bozuldum yaptığı çok ayıptı dedim,sevgilimde boşver düşüncesizlik etmiş üzülme takma kötü niyele öyle davranmamışır dedi..ama çok sinirliyim hala nereden biliyo sanki kızın niyetini hayret bişey

elti savaşlarına hoş geldin :ssz:

bu elticilik oyununun baş konusudur...ben nişanlıyım sen daha sevgilisin üstünlüğümü kabullen ve ona göre davran demektir..

boş ver,can sıkmaya değmez..

Siz cok ince dusunmussunuz herkesin karakteri bir degil ne yazikki o yuzden caninizin sıkılmaması icin takmamaya bakin

Böyle kücük olaylari sevgiline anlatma tatlim, sadece iliskinizi yipratirsiniz. Olur öyle seyler, cok normal hatta ; )

Benimde esimin yengesinin kizi bizi yemege cagirmisti, bir kac akrabalarla beraber, senede bir görürüm zaten ama ne laf sokmalar ne laf sokmalar, hic galiye bile almadim.
Daha kapidan girmisim, herkes ay nekadar güzel olmusun diyorlar, mutfaga gidiyorum yardim etmek icin, kiz bana
"Elbisede cok zayif gösteriyorsun, ama dikkatli bakinca basenlerin belli oluyor. Zaten ama hep biraz kiloluydun" diyor.
Sanki soran oldu, manyak ya.
Bende hic bozmadan güler yüzle
"Haklisin, bu elbise zayif gösteriyor, kapatiyor cok güzel. Iste bir kilo alip, bir kilo veriyorum, sen nasil kilo veriyorsun, banada söylede bende deneyim" dedim.
Kiz yeni dogum yapmis ve 20 kilo fazlasi var, daha bana satasiyor.
Laf kendisine gelince, önce bir duraksadi sonra samirsak yutmak iyiymis falan dedi, bir deneleyim ozaman belki faydasi olur, faydasi olmazsada alan almis satan satmis bizi bosver demistim ; )

Yani kötü seyleri yari yalanciliktan yakinlikla, samimilikle ve galiye almamakla, iyi tarafa cekerek cevap vermeye calis.
O sana bu böyle o öyle mi diyor "Sende herseyi planlamisin valla, organizasyon süper bu aksam" gibi bir laf carp.

Birde öyle insanlardan 1. uzak dur mümkün oldukca/mesafeni koru bundan sonra 2. gördügün zaman az´da olsa iltifatlar yap ve yapmacik ol 3. de sevgiline fazla yansitma, sahsen benim esim seslenmez seslenmez ama ondan sonra baskasina patliyamiyacagi icin bana patlar, sonra sendede öyle olmasin.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar
bugün sevgilimin teyzesi beni yemeğe çağırdı tabi sevgilimin kardeşinin nişanlısını ve ailesini de çağırmıştı,herşey güzeldi ama bu kız bana çok itici geliyo sözünü lafını bilmiyo,mesela sevgilimin diğer kardeşi de evli onun eşi çok iyi biri,ama bu kız çok yapmacık geliyo bana.tabakları hazırlıyoruz beraber aa şuraya koy buraya koy diyo sanki ben biliyorum dinlemedim hiç tabi..
yemek yedik oturduk işte sevgilim beni almaya geldi aşağıda bekliyodu diğer misafirlerle hep beraber çıkıyoduk evden sevgilimn annesi bana bşy söyledi işte kızım bunu x e söyle dedi(x sevgilimin adı olsun)
aşağı indik misafirleri de almaya gelmişlerdi orada konuştuk biraz sonra arabaya binmeye gidiyoduk kız sevgilime dediki x abi annen sana böyle böyle söyledi.(asansörde bekliyodu ama durup bizi dinlemiş)
yani benim söylemem gereken şeyi sevgilime o söyledi sanki ben söyleyemiyorum o kadar sinir oldum ki anlatamam eve geldim mesj attım çok bozuldum yaptığı çok ayıptı dedim,sevgilimde boşver düşüncesizlik etmiş üzülme takma kötü niyele öyle davranmamışır dedi..ama çok sinirliyim hala nereden biliyo sanki kızın niyetini hayret bişey

siz nişanlı olmadıgınız ıcın kendınce havalara gırmıs kucukhanı heralde haspam :D böle patavatsız tipleri kalablık ortamda bozmanı tavsıye ederım sımdıdenn sus pus kalıp onun patavatsızlıgına gözyumma oan yaptıgı hatanın ustune söylenmesı gereken seyı söylemelısın yoksa ıcıne ata ata daha buyur ıcınde...

merhaba hanımlar

kız belliki kendini kabullendirmeye çalışıyo benim de bi tanıdığım var öyle her lafa atlayarak dikkat çekmeye çalışıyo amacı odur insanı sinir eder seni anlayabiliyorum bir de iki kardeşin sevgilisi olunca seni rakip gördü demekki sevgilinin annesini akrabalarını tavlayıp kendini senden daha çok sevdirmek istiyo

Son düzenleme:
bu yaptığı resmen üstünlük çabası..
belli ki korkuyor pabucunun dama atılmasından senin gözünü şimdiden korkutmaya çabalıyor
hiç muhattap olma hatta görmezden gel
sevgiline de yansıtma bence boşuna tatsızlık çıkmasın aranızda
ben senin yerinde olsam çoktan savaş silahlarımı kuşanmıştım :)
dediğini duymamazlıktan gel he de geç ama kendi bildiğini oku
zamanla anlar sana diş geçiremeyeceğini
birde benden tavsiye lafını asla esirgeme çekinme
doğruysan sonuna kadar ara hakkını ;)

Bence hiiiçç canını sıkma :)
Her insan aynı olmuyo huyu suyu herşeyi farklı herkesin.
Sen bildiğin gibi davran ve söylediklerini takma :)
Ben nişanlıyım diye havalanmış biraz galiba :1:

elti savaşlarına hoş geldin :ssz:

bu elticilik oyununun baş konusudur...ben nişanlıyım sen daha sevgilisin üstünlüğümü kabullen ve ona göre davran demektir..

boş ver,can sıkmaya değmez..

hoşblduk gerçekten:)
valla hiçbi üstünlüğü yok kendini kandırsın,bazen sevgilimle onların eve gidiyoruz annesi yemeğe çağırıyo öğle araları kadın şikayet ediyo daha şimdiden diğer gelininden şikayet etmiyo sadece bundan..
çok doğru değmez ama takıyorum kafama işte

Böyle kücük olaylari sevgiline anlatma tatlim, sadece iliskinizi yipratirsiniz. Olur öyle seyler, cok normal hatta ; )

Benimde esimin yengesinin kizi bizi yemege cagirmisti, bir kac akrabalarla beraber, senede bir görürüm zaten ama ne laf sokmalar ne laf sokmalar, hic galiye bile almadim.
Daha kapidan girmisim, herkes ay nekadar güzel olmusun diyorlar, mutfaga gidiyorum yardim etmek icin, kiz bana
"Elbisede cok zayif gösteriyorsun, ama dikkatli bakinca basenlerin belli oluyor. Zaten ama hep biraz kiloluydun" diyor.
Sanki soran oldu, manyak ya.
Bende hic bozmadan güler yüzle
"Haklisin, bu elbise zayif gösteriyor, kapatiyor cok güzel. Iste bir kilo alip, bir kilo veriyorum, sen nasil kilo veriyorsun, banada söylede bende deneyim" dedim.
Kiz yeni dogum yapmis ve 20 kilo fazlasi var, daha bana satasiyor.
Laf kendisine gelince, önce bir duraksadi sonra samirsak yutmak iyiymis falan dedi, bir deneleyim ozaman belki faydasi olur, faydasi olmazsada alan almis satan satmis bizi bosver demistim ; )

Yani kötü seyleri yari yalanciliktan yakinlikla, samimilikle ve galiye almamakla, iyi tarafa cekerek cevap vermeye calis.
O sana bu böyle o öyle mi diyor "Sende herseyi planlamisin valla, organizasyon süper bu aksam" gibi bir laf carp.

Birde öyle insanlardan 1. uzak dur mümkün oldukca/mesafeni koru bundan sonra 2. gördügün zaman az´da olsa iltifatlar yap ve yapmacik ol 3. de sevgiline fazla yansitma, sahsen benim esim seslenmez seslenmez ama ondan sonra baskasina patliyamiyacagi icin bana patlar, sonra sendede öyle olmasin.

ben sevgilime yansıttım ''üzülme patavatsız işte sen mesafeni koru bende mesafeni korurum bundan sonra ona karşı çünkü seni üzdü'demesini beklerdim ama kardeşinin nişanlısı diye pek bşy demedi bu defa daha çok üzüldüm,benim bu kızı bi şekilde bozmam lazım ki haddini bilsin
sevgilimde onunla arasına mesafe koyması nı istiyorum ztn mesafeli ama uzak dursun istiyorum da buda söylenmez yani

siz nişanlı olmadıgınız ıcın kendınce havalara gırmıs kucukhanı heralde haspam :D böle patavatsız tipleri kalablık ortamda bozmanı tavsıye ederım sımdıdenn sus pus kalıp onun patavatsızlıgına gözyumma oan yaptıgı hatanın ustune söylenmesı gereken seyı söylemelısın yoksa ıcıne ata ata daha buyur ıcınde...

havasını indirmem lazım:)işte bu yaptığından snra bşy diyemedim hemen gittik çünkü içimde kaldı bu gece uyuyamıycam muhtemelen
bu kızın başka patavatsızlıkları da var,şimdi bunlar evlencekler yazın ev bulmuşlar evde sevgilim ve ailesinin oturduğu evin üstü kız demiş ki o ev olmaz ben senin ailene yakın olmak istemiyorum..
bide biyerde(kızların toplandığı biyer)bu kız benim arkadaşımın kardeşiyle karşlaşıyo kız diyoki benim ablam şu fakültede bu patavatsızda diyoki aaa benimde abim orada(abim dediği sevgilim)sonra laf bana geliyo v.sbugün konu açıldı dedim ki ne tesadüf benim arkadaşımın kardeşiyle tanışmışsınız o da dedi ki evt öyle ben seni söylemedim önce abimi söyledim o fakültede olduğunu snra tanştık dedi..ağzının payını veremedim ya ne aptalım:(

sevgilimede şimdi bşy diyemiyorum ztn söyledim ne kadar üzüldüğümü ama umurunda değil sanki,bide diyodu ki bana kıza msj at arkadaş ol.. mecbur olmadıkça konuşmam o kızla lafımıda esirgemiycem artık

Sen böyle konularda sevgilinden destek beklersen daha cok beklersin canim, erkekler bu konulara hic girmez, alakadar olmaz, seni cileden bile cikartsa "aman sen alttan al" bile diyebilir, kötü olan sen olursun daima.
Kendin hallet isini, lafinida kendin ver, sevgiline karsida sanki o kizi seviyormusun/begeniyormusun/idare ediyormusun gibi yap.
Bak ozaman senden iyisi olurmu. O kiz hakkinda ne sevgilinin nede ailesinin yaninda bir kötü söz dahi söyleme, dinle sadece, bosver biraz insanlar konussun.

Son düzenleme:
Aman nedır bu eltılerden cektıgımız ya hu

Benim elti adayımda benden 4 yaş büyük..ilk tanışmaya gittiğimizde ben abla diyordum,bir ara bana dedi ki bana abla deme o kadar büyük müyüm :53::53:..şu an adını söylüyorum ama çok zorlanıyorum kendisinin iki çocuğu var,hiç bir ortak noktamız yok..yani aynı yaşta olsak bile benden oldukça olgun biri ve evlilik çocuk filan çok ağır biri olmuş ya da öyleydi bilemiyorum..sürekli kendi hayatıyla bizim ileride olacak hayatımızı kıyaslıyor..ama genel olarak çok sıkıntı yok..zaten farklı şehirlerde olacağız..

Senin konuna gelince canım samimi olma bence,diğer eltiyle samimi ol :34::34:

Son düzenleme:
gıcık kız...bana bile itici geldi burdan okuyunca.böylelerini saçlarından tavana asmalı ya neyse :1: herşey bir yana çok sinir bozucu hakikatten bazı insancıklar.

havasını indirmem lazım:)işte bu yaptığından snra bşy diyemedim hemen gittik çünkü içimde kaldı bu gece uyuyamıycam muhtemelen
bu kızın başka patavatsızlıkları da var,şimdi bunlar evlencekler yazın ev bulmuşlar evde sevgilim ve ailesinin oturduğu evin üstü kız demiş ki o ev olmaz ben senin ailene yakın olmak istemiyorum..
bide biyerde(kızların toplandığı biyer)bu kız benim arkadaşımın kardeşiyle karşlaşıyo kız diyoki benim ablam şu fakültede bu patavatsızda diyoki aaa benimde abim orada(abim dediği sevgilim)sonra laf bana geliyo v.sbugün konu açıldı dedim ki ne tesadüf benim arkadaşımın kardeşiyle tanışmışsınız o da dedi ki evt öyle ben seni söylemedim önce abimi söyledim o fakültede olduğunu snra tanştık dedi..ağzının payını veremedim ya ne aptalım:(

sevgilimede şimdi bşy diyemiyorum ztn söyledim ne kadar üzüldüğümü ama umurunda değil sanki,bide diyodu ki bana kıza msj at arkadaş ol.. mecbur olmadıkça konuşmam o kızla lafımıda esirgemiycem artık[/QUOTE]

sevgılıne hıcbırsey söleme bence şöle böle die.erkekler bu konulardan anlamazlar pek hem sevgılının gözunden de düşme onun için gerek yok ....dedıgım gıbı sucunun üstüne lafı yapıstır gözünün içine bakarak o mesajı alır.gayet sakin lafını ver ki bana nie kızdın yada sinirlisin demesin diyemesin içine dert olsun :)).sımdıdenn altta kalırsann senın adına laf sahıbı olur ...emın ol bu patavatsızlıgından dolayı kayınvalıdesıne de ıtıcı gelır..cok samımı olma dıgerıyle muhatab ol eger anlasabılıyorsan bak gör nasıl kıskanacak ozaman onunla samımı olmuyorsun dıe... :))

Baştan tavrını koy bence daha sonra değiştirmek zor oluyor canım

Benim elti adayımda benden 4 yaş büyük..ilk tanışmaya gittiğimizde ben abla diyordum,bir ara bana dedi ki bana abla deme o kadar büyük müyüm :53::53:..şu an adını söylüyorum ama çok zorlanıyorum kendisinin iki çocuğu var,hiç bir ortak noktamız yok..yani aynı yaşta olsak bile benden oldukça olgun biri ve evlilik çocuk filan çok ağır biri olmuş ya da öyleydi bilemiyorum..sürekli kendi hayatıyla bizim ileride olacak hayatımızı kıyaslıyor..ama genel olarak çok sıkıntı yok..zaten farklı şehirlerde olacağız..

Senin konuna gelince canım samimi olma bence,diğer eltiyle samimi ol :34::34:

evt cnm öyle yapıcam ben de

gıcık kız...bana bile itici geldi burdan okuyunca.böylelerini saçlarından tavana asmalı ya neyse :1: herşey bir yana çok sinir bozucu hakikatten bazı insancıklar.

aynen valla kendini ezik hissediyo sanırım o yüzden kendini ortaya atıyo

sevgilimede şimdi bşy diyemiyorum ztn söyledim ne kadar üzüldüğümü ama umurunda değil sanki,bide diyodu ki bana kıza msj at arkadaş ol.. mecbur olmadıkça konuşmam o kızla lafımıda esirgemiycem artık

sevgılıne hıcbırsey söleme bence şöle böle die.erkekler bu konulardan anlamazlar pek hem sevgılının gözunden de düşme onun için gerek yok ....dedıgım gıbı sucunun üstüne lafı yapıstır gözünün içine bakarak o mesajı alır.gayet sakin lafını ver ki bana nie kızdın yada sinirlisin demesin diyemesin içine dert olsun :)).sımdıdenn altta kalırsann senın adına laf sahıbı olur ...emın ol bu patavatsızlıgından dolayı kayınvalıdesıne de ıtıcı gelır..cok samımı olma dıgerıyle muhatab ol eger anlasabılıyorsan bak gör nasıl kıskanacak ozaman onunla samımı olmuyorsun dıe... :))[/QUOTE]

sevgilime söyledim:(
dediki abartıyosun boşuna kendini üzüyosun hiç anlamıyo beni ya inanamıyorum.
aynen dediğin gibi yapıcam bundan sonra
bişey sorcam sevgilime desem ki ''o kızla samimi olma arana mesafe koy beni üzmek istiyo çünkü'' ne düşünür acaba kötü bi tepkimi verir hiç kestiremiyorum ne tepki vereceğini

kızı sevgilimin yanında görseniz o kadar farklı davranıyo ki,ama sevgilim olmadan bana karşı daha farklı davranıyo.herkse abim diyomuş millet öz abisi sanmış geçen gün bana sordular kız kardeşi yok dedim o kardeşinin nişanlısı dedim.
napiyim sizce sevgilime arasına mesafe koymasını istiyim mi yada napabilirim kızın gerçek yüzünü görmesi için bilmiyorum

ayrıca bu olaydan sonra bana yeterli derecede destek olmadığını düşündüğüm için ister istemez soğuk davranıyorum kendisine,yüz vermeye devam edicek o kıza demek ki yazıklar olsun diyorum

Son düzenleme:
Gerçekten erkekler böyle şeyleri,başka bir kadının size karşı olan davranışlarındaki tersliği gerçekten anlamıyorlar ya.Bun buna dikkat ettim,cidden öyle.erkeklerin duygusal zekası düşük galiba,zaten öyle birşey vardı sanırım.Iq&eq meselesi. erkekler bu konularda cidden kusura bakılmasın ama salaklar.illaki cinayet işlemesi gerekiyor bir kadının onların gözünde kötü olması için.

Gerçekten erkekler böyle şeyleri,başka bir kadının size karşı olan davranışlarındaki tersliği gerçekten anlamıyorlar ya.Bun buna dikkat ettim,cidden öyle.erkeklerin duygusal zekası düşük galiba,zaten öyle birşey vardı sanırım.Iq&eq meselesi. erkekler bu konularda cidden kusura bakılmasın ama salaklar.illaki cinayet işlemesi gerekiyor bir kadının onların gözünde kötü olması için.

evt çoğunluk öyle gerçekten zaten ya aptal yada sevgilm bana değer vermiyo başka seçenek yok galiba

Allah sabır versin canım,başka ne diyebiliriz,belli etmiş kendini hemen ben okurken gıcık oldum.Yüz verme,yeri geldiği zaman da çekinme terse,tersle ama çok sert olmadan,mesajı alsın yani.

Back