Şimdiden doğumdan sonrasını düşünüyorum başbelası kv sayesinde.

Ben kv olsam bu kadar tartışma kavga kıyamet olan gelinin yüzüne bakmam bilakis gitmem o derece
Bizim ki yüzsüz. Buarada kavga sebebi eşim maaşı 'komple' götürüp ona vermiyor,onun evinde yiyip içmiyoruz kendi düzenimizi kurmaya çalışıyoruz diyeydi. Annem ve ben muska yaparak o duruma getirmişiz eşimi. Halbuki normal olan bu değil midir. Kavga sebebimi bu sizce.
Yüzsüz bide geliyo işte .

Normal dogumdan sonra ayaga kalkma zorlugu 1 hafta mi suruyor? Yanlis anlamayin bilmedigimden soruyorum.
Ben sezeryan oldum ve ayni gun ayaklanip yardimsiz baktim.
Insallah kolay bir dogum olur ve kaynananiz kalmak zorunda falan kalmaz.

Normal dogumdan sonra ayaga kalkma zorlugu 1 hafta mi suruyor? Yanlis anlamayin bilmedigimden soruyorum.
Çok teşekkür ederim insallah ya.
Aslında inanın tam hatırlamıyorum ya. Kızımı 1 haftalık aşısına götürürken arabada oturmaktan dikişlerim biraz ağrımıştı felan onu hatırlıyorum çok az. Bide hastaneden çıktığımızın ertesi günü acıktım kendime yumurta kıracakken zorlandım baya. görümcem sen yat ben yaparım demişti.
Ama zorlasam yaparım ya. Hele hele başıma kaktıklar ya ağrısada razıyım

En başta “ben çocuklarıma kendim bakabilirim kimseye ihtiyacım yok” diye kendinizi sakinleştirin. Daha sonra da bu düşüncenizi her defasında karşı tarafa iletin bence. Mesela “çocuğun banyosunu beraber yaptırırız” diye düşüneceğinize “ ilkinde tecrübesizdim kayınvalidem o yüzden yardım etti. Ama ikinci çocuğumda yardıma ihtiyacım yok” diye düşünün.

Ya ben de sezeryan oldum 15. Gün ayaklanabildim, ağrıdan oturup kalkamadım bayıldım ayıldım bilmem ne, ki asla çık kırıldım değilimdir, bu durum daha da bir psikolojimi bozdu öff aklıma geldi bak yine

Altlı üstü oturuyorsan katlanacaksın az. Sen büyük kızı daha çok onlara gönder bir dönem yemeğini de yap artık. Ne dışardan söylemesi hem evim olsun diyorsun hem dışarı öyle birşeyi eşin kabul etmez alış yemeğini yap . Yoksa senin derdin bitmez kv de idare edeceksin . Gelen gideni istemiyorsun da eşin ne diyor eğer o da akraba istemiyorsa o söylesin. Bu kadar üzme kendini dört çocuğa bakan kadınlar var. Fakat doğru olan KDV bin yardımını alman. Yemeğini evinde yap. İnip çıkma. Bu işlet zor ama kTlanacaksın

Ya ben de sezeryan oldum 15. Gün ayaklanabildim, ağrıdan oturup kalkamadım bayıldım ayıldım bilmem ne, ki asla çık kırıldım değilimdir, bu durum daha da bir psikolojimi bozdu öff aklıma geldi bak yine

Kisiden kisiye degisiyor sanirim bu durum. Ayni gun yuruyuyorlarya hastanede. Ben bir daha yatmadim. Hep kendim ilgilendim.

normal dogum yaptım dogumhaneden cıktıktan sonra ayaklandım eve gıdınce ev supurdum dusun yanı kımseye ıhtıyacın yok, eşininde yasal babalık izni var o nedenle ilk hafta gerekirse ekstra birkaç günde izin alsa büyük çoçuğunuza o baksa siz çok rahat bebekle ilgilenirsiniz.
ayrıca ilk günden beri kızımı ben yıkarım, tek başıma yıkıyorum hiçte zor birşey değil çocuk yıkamak..
ve eşinizle konuşun mümkünse ilk 2 hafta kimseyi eve davet etmesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…