Konuyu okudum , surekli tek bakabilir miyim , yikayabilir miyim , olur mu acaba vs vs demissiniz yani kendiniz once buna inaninİyide ben zaten ilk doğumda da bunda da tek olmak isteyen tarafım. farkındaysanız. Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama kimseyi yanımda istemiyorum. Gelde bunu etraftakilere anlat benim derdim bu.
Ay çok teşekkür ederim cidden böyle önerilere ihtiyacım var en azından ne yapacağımı bilmek isterim.
Evimiz sobalı ama zaten doğum yaza geliyor. 1 ay kv ye sabretsem,sonrasında dediğiniz gibi yapabilirim:)
Şu banyo filelerini düşündüm bide.
Çok korkuyorum ama su yutar boğulur felanilk kızımda beraber yıkasakta oldu 1-2 kere.
sonuçta birinin tutup birinin su dökmesi gerekiyor ya...
Maalesef ilk doğumumda bildiğiniz kv nin konu komşu uzak akraba evimde gün yaptılar dedikodular çaylar kısırlar. Bi anda 6 kişi doluşuyodu eve. Daha 2. Günken.Doğum olur olmaz insanların eve doluşmasını bir türlü anlayamayacağım.
Şöyle 1,-1,5 ay geçsin siz toparlanın sonra herkesi küçük gruplar halinde ağırlarsınız.
Evinize gelen misafir zaten elinden geldiğince yardım eder.
Bu kadar dert etmeyin.
Keşke uzak olsamda gelip kalsa. Bunlar zırt bırttt geliyo o daha kötü. Sürekli eve girip çıkan birileri. . İlk cocukta korku vardı şimdi yok tabi ki kendime güvenim var . Onların bana güveni yok.Böyle konular okudukça şaşıyom aynı binadasınız muhtemelen bide normal doğum okula getirip götürülecek çocukta yok işede gitmiyonuz .niye bu kadar büyütüyonuz ki.yardom için çagırırsan gelsin yoksa ben idare ediyom de yada uzak değil ki gelsin günlerce kalsın.
Panikliyom diyon ya belki de ondan bırakmıyodur
Banyo hamaklari var fileden farkli olarak biz kullaniyoruz ben de tek basima bakmak zorunda kaldim ogluma simdi 13 aylik cok memnunum.Ay çok teşekkür ederim cidden böyle önerilere ihtiyacım var en azından ne yapacağımı bilmek isterim.
Evimiz sobalı ama zaten doğum yaza geliyor. 1 ay kv ye sabretsem,sonrasında dediğiniz gibi yapabilirim:)
Şu banyo filelerini düşündüm bide.
Çok korkuyorum ama su yutar boğulur felanilk kızımda beraber yıkasakta oldu 1-2 kere.
sonuçta birinin tutup birinin su dökmesi gerekiyor ya...
Benim de bir link yardımım olsun :) Elin Hintlisine bakın hele 5 dk hallediyorlarBebek banyisu konusunda fikir vermek için geldim..
Çocuklarımı ilk banyoları da dahil 1 yaşına kadar banyoda kendi kucağımda yıkadım, hem benim vücut ısım üşümesini engelliyir, bebek kendini annesinin kucağında guvende hissediyor, hemde başka kimseye ihtiyaç yok....deneyin..
En iyisini yapmıssınız. Bunlar bide söylemiyor ki bi bakmışsın geliyor yatılı. kv öyle yaptı ilk doğumda ihtiyac var mı diye bi sor dimi. Bende bişey demedim. Bu sefer hic rahatını bozma anne ben uykusuzluğa alışkınım hallederim demeyi düşündüm isterse küssün laf söylesin.
Eşime bile sinir oluyorum şuan. Onu bile istemiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?