Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlımla sorunumuz birbirimize annelerimizi kötüleme yarışına girmiş olmamız hemde daha nişanlıyken bu nasıl bu duruma geldi bilmiyorum ama sanırım ben başlattım.
Kayınvalidem bir gün bana Halilin eski sevgilisi öyle güzeldi ki gören dönüp birkere daha bakardı hemde çok hamarattı kaç kez bana tatlılar börekler yapıp gönderdi dedi. Ben ona birşey diyemedim ama nişanlıma annenin yaptığı çok yanlış neden bana eski sevgilini övüyor vs dedim annesini kötülemiş oldum konu kapandı. Sonra o da bana annen şöyle böyle demeye başladı annem hakkımda kötü konuşma dediğimde sende benim annemi kötülüyorsun ki dedi. Haklıydı birşey diyemedim.
Son olaylar ise şu annesi ikimizin fotoğrafına yakışıklı oğlum benim birtanecik maşallah diye yorum yapınca annen beni niye hiçe sayıyor ki o fotoğrafta yalnız değilsin bende varım dedim yine kötü oldum.
O bize geldi babam sofrayı toplamaya yardım etti diye annem ne biçim kadınmış oldu. Daha binlerce örnek varda konu uzamasın şimdi.
Sizce ne yapmalıyım ne yapmalıyız
Nolacak bu durum?
Bence sen nişanlının sofra toplarken yardım aldı diye annen hakkında 'o ne biçim kadın' demesine takıl. Hem hakaret etmiş hem de kadınlara bakış açısını anlatmış.
Nişanlımla sorunumuz birbirimize annelerimizi kötüleme yarışına girmiş olmamız hemde daha nişanlıyken bu nasıl bu duruma geldi bilmiyorum ama sanırım ben başlattım.
Kayınvalidem bir gün bana Halilin eski sevgilisi öyle güzeldi ki gören dönüp birkere daha bakardı hemde çok hamarattı kaç kez bana tatlılar börekler yapıp gönderdi dedi. Ben ona birşey diyemedim ama nişanlıma annenin yaptığı çok yanlış neden bana eski sevgilini övüyor vs dedim annesini kötülemiş oldum konu kapandı. Sonra o da bana annen şöyle böyle demeye başladı annem hakkımda kötü konuşma dediğimde sende benim annemi kötülüyorsun ki dedi. Haklıydı birşey diyemedim.
Son olaylar ise şu annesi ikimizin fotoğrafına yakışıklı oğlum benim birtanecik maşallah diye yorum yapınca annen beni niye hiçe sayıyor ki o fotoğrafta yalnız değilsin bende varım dedim yine kötü oldum.
O bize geldi babam sofrayı toplamaya yardım etti diye annem ne biçim kadınmış oldu. Daha binlerce örnek varda konu uzamasın şimdi.
Nolacak bu durum?
Nolacak bu durum?
Bu arada çok kötü birşey oldu ben wcye gitmiştim ekran açıktı annem oturmuş ve konuyu okumuş
Ağlamamak için zor tutuyor şu an kendini çok kalbim kırıldı ben ona ne yapmışım kızım neden sana bunları söylüyor diyor
Gözümden düştü artık birdaha bu eve getirmeyeceksin onu dedi
Allahım ben be yapıcam şimdi
Arkadaşlar ben şimdi napıcam nişanlımıda çok seviyorum
Ben 2 yıl önce mide kanseriydim midemin yarısı alındı çok zor zamanlar geçirdim nişanlım hiç yanımdan ayrılmadı sen yataklara düşsen bile herzaman yanında olucam yeter ki yaşa yeter ki nefes al o yeter bana diyordu
Neler yaşamama rapmen beni bırakmadı
Ben onun patavatsız anası yüzünden basıl ayrılayım böyle severken