Şimdi sizce ben ne yapmalıyım?

İkinizin yaşları kaç? Ortada bir ilişki yokki nasıl hemen bağlandınız öyle? Neden hiç ilişkiniz olmadı peki? Madem hoşlandınız neden soğutacak şeyler yaptınız ki? "Artık yazma iletişim kurmayalım" demiş bu saatten sonra konuşmanın anlamı yok. Numarasını silin, iletişimi kesin.

Öğretmenim 28 ben o polis biraz konuşurken ön yargılı idim o 27 neden ilişkim olmadı dini hassasiyet, kariyer odağı artık yaşın geldi modları ile bu işe bir şekilde bulaşmış oldum. İlişki evlilik istemiyorum derken kendime kaçış noktası oluşturmuşum ama istiyormuşum. Mesele şu hayatımda hiç biri olmadığı için çabuk anlam yükledim kişiye galiba. Ben bitirdim diye konuşmayalım dedi. Neden bitirdim soğuk davranışlarına dayanamadım düşünmesini falan bekledim üç ay sonradan bitirdik. Hehh duygusal olarak iyi hissetmiyorum sildim numarasını zaten.

Hırs neden olsun ki. Hırslik bir durum yok bitiren bendim zaten.

Ya kimseyi terslemedim ilgi alaka konusunda biraz daha iyi olabilirdi falan bunu dile getirdim.

Görücü usülü sonuçta sen olmasan başa seçenekleri gösterir anası danası.Kim olduğunun önemi yok
Ve benim beynimin etini yiyerek konusturdular olaya bakın gün sonunda ben üzüldüm.

Mutlu olacağım diye düşünmedim ki aklım konuşmaya başlamadan önce çok karışıktı. Buna alışınca olaylar hiç böyle olmadı yani hazırlıklı olduğum bir şey değildi görücü olayı ile ilgilide ilk deneyimim

Evet muhtemelen ilk olduğu için çok anlam yüklediniz. Bu da sizin için bir deneyim oldu. Numarayı silerek iyi yapmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ben bu görücü işlerinden nefret eden biriyim istemiyorum ya sadece şu süreci bitirmek istiyorum. Ki o bana toksik davrandığı da oldu ne kadar çok yukleniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…