• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi sizce ben ne yapmalıyım?

Merhabalar görücü usulü tarzında biri ile konuş dediler başta çok önyargılı kaprisli davranıp kişiyi soğutacak çok şey yaptım. Oda soğuk davranıp uzaklaştı ben ise ona bağ kurmuşum sonradan geri döndüm ama o sana karşı içimde bir şeyler vardı hayaller kurdum ama hepsini sildin dedi. Bu arada onunda benimde ilişki deneyimimiz yok. Çok çabaladım üzerine düştüm sonradan ama o o zaman gerekti dedi. Artık yazma iletişim kurmayalım dedi numaramı silmiyor ben ona bağlandım o buna bile inanmıyor ne olduda değiştı düşüncelerin diye sizce ne yapmalıyım.
İkinizin yaşları kaç? Ortada bir ilişki yokki nasıl hemen bağlandınız öyle? Neden hiç ilişkiniz olmadı peki? Madem hoşlandınız neden soğutacak şeyler yaptınız ki? "Artık yazma iletişim kurmayalım" demiş bu saatten sonra konuşmanın anlamı yok. Numarasını silin, iletişimi kesin.

İkinizin yaşları kaç? Ortada bir ilişki yokki nasıl hemen bağlandınız öyle? Neden hiç ilişkiniz olmadı peki? Madem hoşlandınız neden soğutacak şeyler yaptınız ki? "Artık yazma iletişim kurmayalım" demiş bu saatten sonra konuşmanın anlamı yok. Numarasını silin, iletişimi kesin.
Öğretmenim 28 ben o polis biraz konuşurken ön yargılı idim o 27 neden ilişkim olmadı dini hassasiyet, kariyer odağı artık yaşın geldi modları ile bu işe bir şekilde bulaşmış oldum. İlişki evlilik istemiyorum derken kendime kaçış noktası oluşturmuşum ama istiyormuşum. Mesele şu hayatımda hiç biri olmadığı için çabuk anlam yükledim kişiye galiba. Ben bitirdim diye konuşmayalım dedi. Neden bitirdim soğuk davranışlarına dayanamadım düşünmesini falan bekledim üç ay sonradan bitirdik. Hehh duygusal olarak iyi hissetmiyorum sildim numarasını zaten.

siz biraz bu işi hırs yapmışsınız.
Hani bazı çocuklar olur ya önce oyuncağını arkadaşına verir sonra da kaybedince geri ister.
Sizinki de tam bu.
Bence arayıp sormayın ısrar etmeyin daha fazla da kendinizi ona karşı zayıf göstermeyin
İnsanlar emek verdikleri ilişkileri tek kalemde siliyorlar. Siz ne yaşadınız da kopamıyorsunuz ?
Hırs neden olsun ki. Hırslik bir durum yok bitiren bendim zaten.

Kapris yapmak ne demek? Terslemişsiniz işte. Karşınızdaki adam sizin için ölüp biten, çok aşık birisi değil ki sizin kaprisinizi çeksin. Tanıştıranlara bu kız deli çıktı diyip kapamış o defteri. Madem bu kadar harap olacaktınız triplenmeseydiniz. Daha fazla yazıp kendinizi küçük düşürmeyin
Ya kimseyi terslemedim ilgi alaka konusunda biraz daha iyi olabilirdi falan bunu dile getirdim.

Çiçeğim 28 yaşına kadar ilişki tecrübesi olmayıp da görücü usulü tanıştığın insana toksik davranarak mutlu olacağını düşündüren neydi sana ya? Nasıl özgüven o?
Çevreye haber sal başkaları ile tanıştırsınlar olmaz o.
Mutlu olacağım diye düşünmedim ki aklım konuşmaya başlamadan önce çok karışıktı. Buna alışınca olaylar hiç böyle olmadı yani hazırlıklı olduğum bir şey değildi görücü olayı ile ilgilide ilk deneyimim

Öğretmenim 28 ben o polis biraz konuşurken ön yargılı idim o 27 neden ilişkim olmadı dini hassasiyet, kariyer odağı artık yaşın geldi modları ile bu işe bir şekilde bulaşmış oldum. İlişki evlilik istemiyorum derken kendime kaçış noktası oluşturmuşum ama istiyormuşum. Mesele şu hayatımda hiç biri olmadığı için çabuk anlam yükledim kişiye galiba. Ben bitirdim diye konuşmayalım dedi. Neden bitirdim soğuk davranışlarına dayanamadım düşünmesini falan bekledim üç ay sonradan bitirdik. Hehh duygusal olarak iyi hissetmiyorum sildim numarasını zaten.
Evet muhtemelen ilk olduğu için çok anlam yüklediniz. Bu da sizin için bir deneyim oldu. Numarayı silerek iyi yapmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Çiçeğim 28 yaşına kadar ilişki tecrübesi olmayıp da görücü usulü tanıştığın insana toksik davranarak mutlu olacağını düşündüren neydi sana ya? Nasıl özgüven o?
Çevreye haber sal başkaları ile tanıştırsınlar olmaz o.
Ben bu görücü işlerinden nefret eden biriyim istemiyorum ya sadece şu süreci bitirmek istiyorum. Ki o bana toksik davrandığı da oldu ne kadar çok yukleniyorsunuz

Back
X