- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Örüntü ödevi bizide epey yordu ama ögrendik çok şükür
-tatlicadiarzu-:lepi: -tatlicadiarzu- :lepi:
yukardaki örnek örüntü modeli oluyor...
Teyzeleri, Dilaycım artık kendisi yapıyor ödevlerini. "Anne ben kendim yapıcam diyor, o yapıyor sonra ben kontrol ediyorum.
Daha harfleri bitirmedik, sanırım 3 harfimiz kaldı geriye. Ama minik böceğim çok güzel oluyor, yazmasıda güzel., babası 3-5 tane hikaye kitabı almış, el yazısına uygun, onu okuyor her akşam 3-4 sayfa yatmadan önce.
Allahım devir tersine döndü sanırım.:uhm: Önceden ben masal okurdum minik böceğime, şimdi o bana okuyor
Akşama Hayat bilgisi performans ödevi hazırlıycaz. Örüntü ödevini yaptık ama örüntü kurlını belirtmemişiz, neyse o kural 3 kare 2 daire, 1 çamağacı 2 ok, vs vs yaptık verdik. Bunun kuralı ne olaki. Örüntü örneklerine bakmıştım, hepsindede öyleydi, belli bir düzende gidiyordu hepsi.
bugün netten karne notlarına baktım şahane, öğretmen zaten size bir şey yapmamıza gerek ,ilk dönem gelmesede olur diyodu. gurur duyacağım sağlıklı bir evlat verdiği için rabbime hamdolsun. Allahım herkesin evladına zihin açıklığı versin.
Arkadaşlar benim oğlumda bu sene ilkokula başladı fakat hala okumayı sökemedi . Kendisi bu durma cok üzülüyor perşembe günü eve geldi sınıfın yarısı okuma belgesi almiş , ertesi gün yine geldi ve 3 kişi hariç herkes okuma belgesi aldığını söyledi ve inanın bütün gece ağladı ve üzüldü bu durum da ben ne yapabilirim nerde yanliş yapıyorum niye hala sökemedi okumayı??????? lütfen yardımm.....
Arkadaslar benimde çalışan annelere bir sorum var bu ödevleri akşam çocuğunuzla berabermi yapıyorsunuz ? yoksa çocuklarınız yapıp siz kontrolmü ediyorsunuz zaman yetiyormu? Benimde oğlum seneye okula başlayacak kafamı bu konu çok kurcalıyor
Arkadaslar benimde çalışan annelere bir sorum var bu ödevleri akşam çocuğunuzla berabermi yapıyorsunuz ? yoksa çocuklarınız yapıp siz kontrolmü ediyorsunuz zaman yetiyormu? Benimde oğlum seneye okula başlayacak kafamı bu konu çok kurcalıyor
Selam nicki güzel bayanyerimseniben
Ödevine göre değişiyor aslında, beraber yapıp, yapmama durumu. Dün akşam matematikten ödevi vardı. Problem çözme. 10 tane toplamı işlemiyle ilgili problem yazıp çözümünü yapacaktık. ben problemleri sordum, minik kelebeem defterine yazdı ve çözümü kendi yaptı.Ben sonra kontrol ettim.Başka türlü ödevse kendi yapıyor, ben muhakkak kontrol ediyorum.
Ama önceki gibi değil kelebeğim, sıkıldı sanki artık ben söylemeden ödevini yapmak istemiyor."offf siz ne güzel rahatsınız oysa ben hep ders çalışıyorum" diyor. Bende konuşuyorum onunla, "bu senin sorumluluğun sanıyormusunki biz bu yaşa hiç ders çalışmadan, hiç okumadan yazmadan geldik. Ödev senin ödevin, ve senin sorumluluğunda.Sen artık aklı başında bir kızsın, çok da iyi bir öğrencisin" diyorum ama ikna oluyormu bilmem:sm_confused:
Arkadaşlar benim oğlumda bu sene ilkokula başladı fakat hala okumayı sökemedi . Kendisi bu durma cok üzülüyor perşembe günü eve geldi sınıfın yarısı okuma belgesi almiş , ertesi gün yine geldi ve 3 kişi hariç herkes okuma belgesi aldığını söyledi ve inanın bütün gece ağladı ve üzüldü bu durum da ben ne yapabilirim nerde yanliş yapıyorum niye hala sökemedi okumayı??????? lütfen yardımm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?