İlköğretim Yorum ve Soruları şimdi okullu olduk 1 sinifa cocugu baslayan anneler buyrun paylaşim yerimiz olsun ne

sayılarda 8 de harflerde o harfindeyiz...
ağır gidiyoruz ödevlerimiz çok olmuyor...

diğer sınıflar bayağı ilerlediler okulda ama şunu farkettikki hızlı giden sınıfların öğrencileri tekrar geriye dönüş yaşıyorlar çünkü iyi kavrayamadan başka harflere geçilmiş..

öğretmenin vardır bi bildiği diyoruz.

çanakkale küçük bir şehir ve kiminle konuştuysak öğretmenimizn en iyisi olduğunu söylüyorlar. daha önce öğretmenimizde çocuğu okumuş olan velilerde öyle. sabırlı olun, işini biliyor diyorlar. bakalım artık...

ama öğretmenimizi ve okulumuzu çok seviyoruz...

geçmiş olsun ya Allah evlatlarımızı korusun

Çok büyük geçmiş olsun.Hep korktuğum şey bu benim büyük sınıflardaki çocuklar tarafından ezilmeleri.Allah'a emanet çocuklarımız.Okulunuzun idarecilerinide takdir ettim doğrusu

cok gecmiş olsun canım bende hep böle bir şeyden korkuyorum tenefüse cıkarken resmen birbirlerini çigniyorlar ALLAH beterinden saklasın inş

Geçmiş olsun arkadaşım.ah bu büyük çocuklar küçüklere çok zarar veriyorlar .benim oğlumda çok çekti okulun başlarında birde bizim okuldaki büyük çocuklar sınıflara girip (teneffüste) küçük çocuklardan para istiyorlarmış.sizlerde de oluyor mu böyle şeyler..

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.benim kızımda bu yıl yeni başladı.kızım ders çalışmayı çok seviyor ders konusunda bir problem yaşamıyorum.kızımla atnı okuldayız.ben özel bir okulda çalışıyorum kızımıda bu okula aldım.bizde şuan k harfini bitirdik.matematikte toplama çıkarma öğreniyorlar.birde ingilizce si var.okulu akşama kadar.aslında çok yoğun.ben daha şimdiden korkmaya başladım.aksam eve gelip derslerin hepsine çalışmak baya zaman alıyor.sonuçta daha yolun başındayız ileride nasıl olcak hiç tahmin edemiyorum.allahtan kızım ders çalışmayı seviyor.yalnız bir sorunum var. geçen veli toplantısı oldu.bütün öğretmenler olumlu şeyler söylüyor tek sorun çok aşırı konuştuğu.arkadaşlar öğretmenlerin hepsi kaoıdan ilk girdiğimde konuşmasının çok olduğunu söylüyorlar.aslında bu doğru kızım felaket konuşuyor hiç susmuyor.daha önceleri dinliyordum onu artık kızmaya başladım.söz veriyor ama yine konuşuyor.gece uyurken bile sayıklıyor.dr. gittim daha önce psikoloğa.üniversite hastanesine orda çesit çeşit doktor baktı hepsi farklı kafadan bir şeyler söyledi.en son hiperaktive var ilaç başlıcaz dediler.ama müsade etmedim.ilacın çok ağır yan etkileri var.ve doktorun teşhisinin doğru olmadığına inanıyorum.hiper aktive belirtileri daha faklı.benimki yalnızca sürekli konuşuyor.çok üzülüyorum.şuan dersleri çok yok ama ilerde fazlalaşcak derste bu kadar konuşursa nasıl anlıyacak bilmiyorum.ne yapmalıyım sizce.öğretmenleri şuan çok ciddi ciddi şikayet etmiyor ama ilerisi için ne olur bilmem.düzelmezse konuşursa öğretmen başlar iyice uyarmaya değil mi.ne yapmalıyım sizce

Çok geçmiş olsun, Allah korusun yavrularımızı her türlü kötülüklerden...

Biz k dayız ve 8 e geçtik rakamlarda ama ogluşumda gerileme varmış neden böyle oldu bilmiyorum, akşam sürekli okuttum güzel okudu bazı hataları dışında ama okulda okuyamamış nedendir bilemedim, çok üzüldüm. Oysaki akşamları sürekli oglumla ilgileniyorum, dersti oyundu beslenmeydi derken yatma saati geliyor..:çok üzgünüm:

benim kızımda aynen senin kızın gibi sınıfda fazla konuşuyordu..toplantıya gittiğimde öğretmenimiz derslerinin iyi olduğunu fakat fazla konuştuğunu söylemişdi..bende kızımı uyardım...sınıfda ders esnasında fazla konuşma dedim..bu sefer hiç parmak kaldırmamaya , hiç konuşmamaya başladı..şimdide kızım sınıfda neden konuşmuyorsun diyorum..daha birinci sınıfdalar..zamanla alışırlar inşallah..

kızlar okumaya başlıyorum kitaplarından kaçıncı kitaptasınız
oğlum 4. kitabı okuyo,
u sesindeler sınıfta ama ben diğer sesleride öğretiyorum ve öğrenmeye çok istekli
gayet güzel şakır şakır okuyo valla
öğretmenide çok memnun, emir olayı bitirdi dedi en son toplantıda, gurur duydum sınıfta
insan ne kadar mutlu oluyo başarılarını gördükçe değil mi kızlar

biz 3.kitaptayız ı k ve u yu aldılar en son, oglumda çok hevesli gördügü kelimeleri okumaya çalışıyor akşam epey okuttum, bugün karne verilecekmiş sizdede varmı öyle birşey

Merhaba bu forumu yeni gördüm.

Benim kızımda Ekim 2002 doğumlu. Ankaradayız. Benim kızımda bazılarında hecelesede güzel okuyor.
Bugün onlarda karne alacaklarmış. Okuma sınavı olacaklarmış onun sonucunda.

Hiç dert etme arkadaşım. Sınıfta öğretmenin ve arkadaşlarının karşısında heyecandan bildiklerinide yanlış okuyabilirler. Bu onların bilmedikleri anlamına gelmez. Senin yanında düzgün okuyorsa biliyor demektir. Hem arada takılacaklar elbet, hemen kırk yıllık okuyucular gibi okumalarını bekleyemeyiz.:teselli:

Benim minik kelebeğimde ishal olmuş, yetişememiş tuvalete, kaçırmış üstüne, öğretmeni aradı temiz çamaşır filan istedi. Hemen babaanneyi aradım hallettiler sağolsunlar. yavrum ya nasıl mahçup olmuştur öğretmenine, arkadaşlarına. Neyseki konuştuk böyle şeylerin olabileceğini, normal olduğunu, utanılacak sıkılacak birşey olmadığını söyledim

Dün "u" harifini öğrenmişler. Yeni harflerde biraz takılıyor kelebeğim ama onun dışında iyi. Öğretmenimiz ödevleri az veriyor ne güzel diyordukki, nazarımız değdi galiba, son 1 haftadır akşam 8 den gece 10.30- 11.00 lere kadar ders yapıyoruz. offf bana daral geliyor valla ufacık bebeler napsın.:tomato:

Bizimde baştan ödevler çoktu resmen uykudan kalıyordu çocukklar ben çok şikayet ettim öğrt. sanırım diğerleri de ettki hem ödevi azalltı hem de çocuklara 9 a kadar yapın yetişmezse kalsın demiş:)

Siz Ankarada hangi okuldasınız?

Bizim Ümitköy Noterler Birliği İ.Ö.O.

iyi akşamlar kızlar karneleriniz nasıl?kızımın çoğunlukla çok iyi bir kaçtane iyi var aslında ben hepsini çok iyi bekliyodum ama neyse buna da şükür çok mu fazla şey istiyorum acaba.

iyi akşamlar kızlar karneleriniz nasıl?kızımın çoğunlukla çok iyi bir kaçtane iyi var aslında ben hepsini çok iyi bekliyodum ama neyse buna da şükür çok mu fazla şey istiyorum acaba.

iyi akşamlar, bizde bugün karne aldık ve oğlumu gösterdiği gayretten dolayı önce kocaman öptüm. Önce onu sırf çalışkan olduğu için değilde benim oğlum olduğu için sevdiğimi hissetmeli. Bence aldığı çok iyiler yada iyileri değil, öğrenmek için gösterdiği gayreti farketmeli ve bu gayretini ödüllendirmeliyiz. Unutmamalıyızki her çocuğun ilgi alanı, kişiliği, anlama kapasitesi farklıdır. Bence şimdiden iyilerle, çok iyilerin sayısına takılıp, onların hevesini kırmamalıyız. Aksine onları yüreklendirmeliyiz diye düşünüyorum.

slm kızlar.bizde de karne yok.y harfindeyiz.iyi gidiyoruz ama çocuklarımızın işi çok zor.çok üstüne gitmemek lazım diye düşünüyorum.ama bunu yapamıyorum.çok ayrıntıcıyım.kızıma çok soru soruyorum.bu yüzden olsa gerek okulda olanları anlatmıyo bana.daha sakin olucam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…