- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Dün aşı oldu bizim kuzucuklar teyzeleri.Benimkinin haberi yoktu söylemedim tedirgin olmasın diye.Hatta bütün sınıfın haberi yoktu süprizzzzz Neyse akşam almaya gittiğimde kendinden emin bir şekilde geldi ben aşı oldumm ve hiç ağlamadımm dedi :icecream: Tatil vermediler ama.Neyse k sesine geçtik biz ama benim oğluşum bütün harfleri kendi kendine söktü 1 ayda,şimdi okuldan verdikleri bütün hikaye kitaplarını okuyabiliyo kendi başına
ne aşısı oldu çocuklar arkadaşlar bizimkiler olmadı acaba niye.biz y harfine geçtik.bazen zorlanıyoz ama genelde iyi benim derdimde oğlan çocuğu olduğu içinmi bilmem bir gün adıyla daha eve tam gelmedi.silgi ve traş almaktan bıktık artık.sizinkilerdemi öyle yoksa benimkimi vurdum duymaz.ama her gün bişey ya kaybolur ya unutur. Allah sabır versin walla çok zor....
ne aşısı oldu çocuklar arkadaşlar bizimkiler olmadı acaba niye.biz y harfine geçtik.bazen zorlanıyoz ama genelde iyi benim derdimde oğlan çocuğu olduğu içinmi bilmem bir gün adıyla daha eve tam gelmedi.silgi ve traş almaktan bıktık artık.sizinkilerdemi öyle yoksa benimkimi vurdum duymaz.ama her gün bişey ya kaybolur ya unutur. Allah sabır versin walla çok zor....
selam kızlar harflerde en geri biziz herhalde e-l-a-t-i öğrendik ama bizim okulda bütün sınıflar aynı gidiyor.sayılardan da 13 öğrendik ve 1 haftadır onlukları,birlikleri öğreniyoruz bana 1.sınıfta onluklar ve birliklerin öğretilmesi saçma geldi biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?