- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
babanneden iste, gerekirse elindekini bozdur benceBabam ve üvey karısı ve bebekleri var. Kendilerine zor bakiyorlar.
Destek olsa olsa babannem olur bana destek.
Altınların hepsi bankada kaynanamin üstüne.
Bende bir saat bir bileklik.
Iki küpe bir tektas iki alyns var sadece.
8 ay önce yani eşin ve ailesi yokken nasıl yaşıyordun?Eşim ve kaynanam karşı eşimin benle gelmesine
Kaynanam işini birakamaz diyor.
Erkek her halükarda başının çaresine bakabilir. Gerekirse yük taşır. Bu yüzden eğitim kadınlar için büyük önem taşıyor. Bence bunun tavizi olmamalı. Yarın öbür gün ne olacak belli olmaz. Bir kadın kendi başının çaresine bakacak donanımda olmalı.Yaww birakin allah askina burdaki bdv yorumculari hepsi mi bukadar feminist oldu
Su konu tam tersi olsaydi evli kadinin kocasi onu ana babasinin evine birakip ben baska sehire okumaya gidiyorum deseydi adama etmiyceginiz laf kalmazdi.
Bu okul konusundaki yorumum
Haa yine burdaki arkadaslarda kocanizin sadakatsizligi icin oyle adama degmez birak git'oku diyor ki haklilar ama okumak icin degil sadece
Adam sadik degilse zaten siz okul olmasada birakin gidin su adami ozaman cunku okula kadar dursun yolumu buldum okul cikti gidiyim diyorsaniz suan bariz sizde o adami kullanmis oluyorsunuz
Okulöncesi öget.
2012 okulöncesi öğretmenliği açıköğretim kaldırıldıbildiğim kadarıyla açıköğretimde vardı ya iyice araştırdınız mı? hani doktorluk mühendislik hukuk filan olur o ayrı da, açıktan okunabilecek bölümleri örgün okumak bana mantıklı gelmiyor. zaman ve para kaybı geliyor
8 ay önce yani eşin ve ailesi yokken nasıl yaşıyordun?
8 ayda ne oldu ki kendini onlara mecbur hissediyorsun?
evli olmasaydın yine korkundan şehir dışı yazmayacaktın öyle mi?
para pul durumunu bilmiyorum ama muhtemelen elinden geleni yapardın.
şimdi niye böyle pısırık duruyorsun seni umursamayan bu kişiler karşısında?
20 yıllık ailene rest çektin. helal.Ilk uni tercihmde yazmadığım için başka yeri kendi şehrimde önlisans okudum bu sefer aileme rest cekmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?