şimdi ne yapsam Ben? Okul evlilik kaynana çıkmazı

Ben senin yerinde olsam kaçırmazdım. Anladıgım kadarıyla çocugumla da yok git bacım kendi ayaklarının üstünde dur git.

Kendi içinde çelişiyorsun. Evliliğe vakit ayıramam deyip özelde çalışmıyorsun, kocamın bana ihtiyacı yok deyip başka şehre gitmeyi planlıyorsun. Özelde çalışmamak için başka sebep sunsan tamam da..

Git tabi ki ayaklarının üzerinde dur kocan seviyorsa seni gelir.Yarın koca kişisi senden ayrıldıgında kimse yanında olmayacak.

Aldatmanın sanal ı reelı olmaz çek git bence

Kimseye sormasan mesela?
Zaten kocan da sağlam pabuç değilmiş. Sırf bu sebepten bile kendi geleceğinle ilgili kararını kendin ver.

Annem zamanında önüne gelen fırsatları çocuklar var diye hep göz ardı etti .Sonuç ; 25 yıllık evlilik bitti ,çocuklar kendi hayatlarinda, annem ise hayatında hiç calismamisken ise girmek zorunda kaldı. .demem o ki hayatın ne getireceği belli değil ve imkanın vaktin sağlığın yerindeyken daha gencsin yaz istediğin şehri oku. .ama yine de şöyle söyleyeyim mezun olduğunda elinde mesleğin olacak mı yoksa zor mu branşında çalışmak .Eğer öyleyse açıköğretim daha mantikli. Ama değilse ardina bile bakma git oku

kesinlikle hic kimseyi dinleme ve egitimini mutlaka tamamla. kendin icin yap bunu.senin hayatin bu.kimsenin mudahale etmeye hakki yok. anladigim kadariyla esin de sozu cok dinlenmeye deger biri degil gibi.

Yahu neden olmasi gereken siralamayi takip etmiyorsunuz? Once okul sonra evliliktir bunun normali. Kv kp sizi okutmak zorunda degil,ne kadar soz vermis olurlarsa olsunlar. Koca da kocaya benzemiyor,bence bosanin gidin okuyun.

Eğitiminizi tamamlayın bunları yazarken siz de farkındasınız sadece destek bekliyorsunuz anladığım kadarıyla başka şehirleri de yazın eşiniz sizinle gelebilir iş değiştirmek bu kadar zor değil gelmiyorsa da kendi bilir

seni biliyorum kocan senin hayatında zaten yok pembe gömlek takip ettiğim bir konun var kimseyi dinleme bas git bu insanlar zaten sana afedersin it kadar değer vermiyor bunu burda sorman bile saçma

Çoktan kayıt tarihlerinin , kayit evraklarinin arasinda kaybetmiştim kendimi.
Ne guzel bir sonuc kesinlikle gitmelisiniz

Eşim işini bırakamaz bende tek te olsam gitmek istiyorum.

Soylediklerinin tam tersi.

Param yok pulumpulum yok nasıl yapıcam kayıt vs

Çocugum yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…