şimdi ne yapsam Ben? Okul evlilik kaynana çıkmazı

Sanırım benimde sonum öyle olacak..
Onların laflarına karşı dik durabilmeyi kendimi korumayı nasıl ogrenicem nasıl yapıcam bilmiyorum..

Doğru diyorsun.
Bana hizmetcilikyen başka ne yaptırıyor ki.
Kahvaltısı önünde yatağını topluyorum bulaşigiını yikiyorum evini temizliyor lafını çekiyorum.

Sonra neymiş ben ystiyormusum.
Kayinbabam bile işi kızı yapıyor sanıyor.

Hayır ama gündüz ve akşam onlarlayim.
Gece eve dönüyoruz.
Eşim işten geldikten sonra.
Bekar.
Normal kısmen seviyorum.
Senin yerinde olup mantıklı düşünen her insan
Tümmm tercihlerini şehir dışı yazar
Ama iyi araştır belki hem çalışıp hem okuman gerekecek
Geçim açısından öğrenciye uygun şehirleri yaz

Yavrum senin yaşadığın benzer şeyleri bende yaadım ama benim eşim bana destekti kaynanam bendeydi çocuğuma vaktı ben okudum ama çok çektim o dört seneyi bi ben bi allah bilir allaha şükür okulum bitti ahımda yerde kalmadı pişman olursun yazık edersin kendine

Canikm peki suan bir bebegim var 3 aylikonun icin okulu dondurmali miyim.
Esimle bu konuda tartisiyoeuz.

Mutlu bir evliliğiniz yoksa kendiniz için gidin. Yoksa mesafelerin en iyi ilişkileri bile kopardığını düşünüyorum. Eşinizinde size ihtiyacı yokmuş niye evlendiyse artık :/ gitmezseniz pişman olursunuz.

Kocan neyse de kayınpederin ve kayınvaliden senin hayatına nasıl bu kadar karışıyor yani nasıl bir mantıkla bu hakkı onlara tanıyorsun aklım almadı

Esinizle zaten skntilar varmis lutfen kendinizi guvencegenalin ve gidin
Yarinin ne olacagi belirsiz
Ayaklariniz uzerinde durun lutfen

Bastan söz vermeselerdi eşinizle konuşun orta yolu bulun derdim , ama söz vermişler önünüzü kapatmaya hakları yok verdikleri itibara güvenerek evlendiniz belki . Birde evlilik var evlilik var şimdi ben kendimden örnek verecek olursam sırf hevesle girdim sınavlara çok güzel bir bölüm kazandım ama eşim "istersen git oku ,ama benimlim rızam yok " dedi ve ben gitmedim . Pismanmiyim değilim, çünkü çok seviyorum hiç bir zaman beni pişman etmedi. Ileride sizi pişman edecekler gibi duruyo

Canikm peki suan bir bebegim var 3 aylikonun icin okulu dondurmali miyim.
Esimle bu konuda tartisiyoeuz.
Ne kadar hata yapmissin geçen yıldan bu yana...buradaki bu kadar tecrübeli kadınların sana fikir vermelerine rağmen. Kötü giden bu evlilik, hizmetçi yerine konan bir gelin, evine geceden geceye otele seç yapmaya gider gibi gitmek, kv, kp, görümce sözleri, üstüne bebek....hala okulu dondursam mı diyorsun....

Allah akıl versin...diyecek başka birşey yok...

bas git arkadaşım hiç düşünme . Sana senden fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…