- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
kesinlikle git o zaman. Hayat sana çok farklı kapılar açar çok daha mutlu olursun emin ol sakın kimseyi dinleme git.Soylediklerinin tam tersi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle git o zaman. Hayat sana çok farklı kapılar açar çok daha mutlu olursun emin ol sakın kimseyi dinleme git.Soylediklerinin tam tersi.
Ailem destekliyor ama esim hayır diyor.20 yıllık ailene rest çektin. helal.
demek ki kararlı olursan istediğini yapabiliyorsun.
yine kararlı davran.
hayat senin hayatın. onu sadece sen koruyabilirsin.
Kaynananla kayınpederin senin anan baban mı boyuna onun düşündüklerini yazmışsın onlara ne senin hayatından? Kocanı da o konuştuğu kişilere emanet et ve git hayatını kur bir an önce
eşine de rest çekebilirsin.Ailem destekliyor ama esim hayır diyor.
Mümkün kılmıyor ki.
Kayinvalide ve kayinpedere ne ki? Onlardan izin ve onay bekleme. Kaynana neden ben seni nasil gondereyim diyor? Yetiskin insansin.
Esinle ortak karar ver diyecegim esin de buna degecek bir herif degil. 3 5 birikmisin varda bir sekilde git bu sacma sapan ortamdan kurtul.
Gidecegin yer kucuk bir yer degilse; magazacilikta her zaman eleman acigi vardir. Ortalama bir memur kadar da maasi vardir. Bir cogunda da hic bir vasif aranmaz ve vardiyali oldugu icin okuyanlara cok uygundur.
Bence okula git bir yandan ise de gir. Kurtul...
Bak bunlar açmış olduğun önceki konuların.. Hepsinin de içeriği aşağı yukarı aynı.. 20 yaşındasın daha genceciksin o kadar küçüksün ki bence farkında bile değilsin, lütfen o üniversiteye git kendine yarım zamanlı iş de bulursun, o evden o hayattan kurtul artık..
Eki Görüntüle 2042436
Onu o zaman düşünürsün, aynı şehir çıkınca her gün görüşmeyeceksiniz ki.. Önemli olan adım atmam sadece.. Eğitimine bak, çalış çabala.. O zaman hangi şehirde olduğun önemli olmayacak..
Evet ailesi falan istiyor diyeEşin sperm testini niye yaptırdı? Bebek sahibi mi olmak istiyorsunuz?
Evet ailesi falan istiyor diye
Bende kararsizim zaten bu gidişle olmayacak çocuğumuz.
KatılıyorumHaddim değil biliyorum ama söylemem lazım, sen bu aileye kv eliyle bilerek getirilmişsin ve sonuna kadar senin gibi 20 yaşında bir çocuğun tabiri caizse etinden sütünden faydalanmak, oğullarına baktırmak, ev işlerini hallettirmek ve torun sahibi olmak için evlendirilmişsin.. O yüzden şehir dışına çıkmanı istemiyorlar, kimsenin umrunda değil senin hayallerin.. Bak lütfen aç gözünü, kv kp istiyor diye çocuk sahibi olunmaz, onlar seni daha da kocana evine bağlamaya, seni iş hayatından okuldan uzakta tutmaya çalışıyorlar, lütfen lütfen aç gözünü..