- 20 Şubat 2017
- 5.831
- 6.556
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Kocanla konusup senin egitimin icin alacaginiz karar yapacaginiz planlara kocanin ailesi neden karisiyor bu kadar soz haklari neden var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zor bi ikilem buna karar vermek basit aslında evliliğin mutlu mu eşin maddi manevi her konuda sana yetiyor mu sadakati nasıl yani kısacası mutlu bir evliliğin varsa her yönüyle gitmek zor ama tersi varsa direk git arkana bakma yani ekonomik bağımsızlığının olması kendi ayaklarının üzerinde durmak o kadar güzel ki her kadın yaşamalı...Kızlar dgs sonucum açıklandı
288 almışım.
Eğer fulleseydim alacagim en fazla puan 303 tu.
Yani fule yakın yapmışım.
Şehir dışı yazmamı kaynbabam esim ve ailesi istemiyor.
Ama bende emegimin boşa gitmesini istemiyorum.
Türkiye geneli ilk 1000 e girmişim.
Dgs de geçen senenin puanlarına gore tercih yapıyorsun. Ama bizim bölüm ea dan sozele geçti. O yüzden puanlar belli degil.
Bende sırf evlilik yüzünden bu hakkımdan vazgeçmek ıstemiyorum.
Kayinbabam açıktan oku diyor ama bizim bölüm yok.
Eşim sadece bu şehir olursa kabul ediyor.
Kaynanamda
Baban bile seni baska başka yere gondermemis ben nasıl gonderiyim diyor. Evlenirken okutcam demişlerdi ama yine de böyle yapıyorlar.
Bende mantıklı düşünüyorum.
Kocamın bana ihtiyacı yok.
Yemeğini kaynanam yapıyor.
Ben yokken camasirini da yıkamış. ( eşimin beni babamin evine bıraktığı süre zarfı içinde Yani)
Ekstra olarak kocamın da bana ihtiyacı yok. Ayrı kaldığımızda sanal da olsa onla bunla konuşmuş.
Yine aynı düzen olursa olsun.
Zaten beni düşünmeyen değer vermeyen bir evlilikte ne için cabalayacsgim ki.
Kendi güvencem yok.
ben ne diye kendi hakkımdan vazgececegim.
Kaynanam özelde çalış daha iyi diyor. Bunu diyor ama kendisinin okuma yazması bile yok.
Bende söyledim hafta içi çocuklarla sinemaya hafta sonu velilerle kahvaltıya
Sabah 7 akşam 6 7
Birde asgari ücret.
Ne iyiliği var böyle olursa hiç vakit ayıramam evliliğime.
Kendin için en iyisini iste ve Onu yap. Kimse için yaşamıyor sun. Senin adına kayın baban karar veremez. Gerekirse eşini de şutla ayak bağı oluyorsa.Sizce ne yapmalıyım bu durumda sadece kendi yaşadığım şehri yazıp açıkta mi kalmaliyim yoksa başka şehirleri de yazmalı miyim.
Kaynanamlarda her gun git gel yapmak istemiyorum.
Kendi şehrimde olsam bile ders çalışacak vakit bırakmıyor bana kaynanam
Ekstra olarak kocamın da bana ihtiyacı yok. Ayrı kaldığımızda sanal da olsa onla bunla konuşmuş.
yemin ettiğinden beri konuşmamış
Tatlim eski konularını yeni okudum... cok mukemmel bi aileye gelin gitmemişsin anlasilan... onlar seni tabiki okutmazlar çünkü evde hizmetçileri eksilir... kocanın da işine gelmez başka şehirde yaşaman.... oyuzden bu konuda diretirsen kocanla boşanabilirsin.... Bu en yüksek ihtimal...Kızlar dgs sonucum açıklandı
288 almışım.
Eğer fulleseydim alacagim en fazla puan 303 tu.
Yani fule yakın yapmışım.
Şehir dışı yazmamı kaynbabam esim ve ailesi istemiyor.
Ama bende emegimin boşa gitmesini istemiyorum.
Türkiye geneli ilk 1000 e girmişim.
Dgs de geçen senenin puanlarına gore tercih yapıyorsun. Ama bizim bölüm ea dan sozele geçti. O yüzden puanlar belli degil.
Bende sırf evlilik yüzünden bu hakkımdan vazgeçmek ıstemiyorum.
Kayinbabam açıktan oku diyor ama bizim bölüm yok.
Eşim sadece bu şehir olursa kabul ediyor.
Kaynanamda
Baban bile seni baska başka yere gondermemis ben nasıl gonderiyim diyor. Evlenirken okutcam demişlerdi ama yine de böyle yapıyorlar.
Bende mantıklı düşünüyorum.
Kocamın bana ihtiyacı yok.
Yemeğini kaynanam yapıyor.
Ben yokken camasirini da yıkamış. ( eşimin beni babamin evine bıraktığı süre zarfı içinde Yani)
Yine aynı düzen olursa olsun.
Zaten beni düşünmeyen değer vermeyen bir evlilikte ne için cabalayacsgim ki.
Kendi güvencem yok.
ben ne diye kendi hakkımdan vazgececegim.
Kaynanam özelde çalış daha iyi diyor. Bunu diyor ama kendisinin okuma yazması bile yok.
Bende söyledim hafta içi çocuklarla sinemaya hafta sonu velilerle kahvaltıya
Sabah 7 akşam 6 7
Birde asgari ücret.
Ne iyiliği var böyle olursa hiç vakit ayıramam evliliğime.