şimdi ne yapsam Ben? Okul evlilik kaynana çıkmazı

Kızlar dgs sonucum açıklandı
288 almışım.
Eğer fulleseydim alacagim en fazla puan 303 tu.
Yani fule yakın yapmışım.

Şehir dışı yazmamı kaynbabam esim ve ailesi istemiyor.
Ama bende emegimin boşa gitmesini istemiyorum.
Türkiye geneli ilk 1000 e girmişim.

Dgs de geçen senenin puanlarına gore tercih yapıyorsun. Ama bizim bölüm ea dan sozele geçti. O yüzden puanlar belli degil.

Bende sırf evlilik yüzünden bu hakkımdan vazgeçmek ıstemiyorum.

Kayinbabam açıktan oku diyor ama bizim bölüm yok.
Eşim sadece bu şehir olursa kabul ediyor.
Kaynanamda
Baban bile seni baska başka yere gondermemis ben nasıl gonderiyim diyor. Evlenirken okutcam demişlerdi ama yine de böyle yapıyorlar.

Bende mantıklı düşünüyorum.
Kocamın bana ihtiyacı yok.

Yemeğini kaynanam yapıyor.
Ben yokken camasirini da yıkamış. ( eşimin beni babamin evine bıraktığı süre zarfı içinde Yani)
Ekstra olarak kocamın da bana ihtiyacı yok. Ayrı kaldığımızda sanal da olsa onla bunla konuşmuş.

Yine aynı düzen olursa olsun.
Zaten beni düşünmeyen değer vermeyen bir evlilikte ne için cabalayacsgim ki.
Kendi güvencem yok.
ben ne diye kendi hakkımdan vazgececegim.

Kaynanam özelde çalış daha iyi diyor. Bunu diyor ama kendisinin okuma yazması bile yok.
Bende söyledim hafta içi çocuklarla sinemaya hafta sonu velilerle kahvaltıya
Sabah 7 akşam 6 7
Birde asgari ücret.
Ne iyiliği var böyle olursa hiç vakit ayıramam evliliğime.
Ben senin yerinde olsam kaçırmazdım. Anladıgım kadarıyla çocugumla da yok git bacım kendi ayaklarının üstünde dur git.

Git tabi ki ayaklarının üzerinde dur kocan seviyorsa seni gelir.Yarın koca kişisi senden ayrıldıgında kimse yanında olmayacak.

Kızlar dgs sonucum açıklandı
288 almışım.
Eğer fulleseydim alacagim en fazla puan 303 tu.
Yani fule yakın yapmışım.

Şehir dışı yazmamı kaynbabam esim ve ailesi istemiyor.
Ama bende emegimin boşa gitmesini istemiyorum.
Türkiye geneli ilk 1000 e girmişim.

Dgs de geçen senenin puanlarına gore tercih yapıyorsun. Ama bizim bölüm ea dan sozele geçti. O yüzden puanlar belli degil.

Bende sırf evlilik yüzünden bu hakkımdan vazgeçmek ıstemiyorum.

Kayinbabam açıktan oku diyor ama bizim bölüm yok.
Eşim sadece bu şehir olursa kabul ediyor.
Kaynanamda
Baban bile seni baska başka yere gondermemis ben nasıl gonderiyim diyor. Evlenirken okutcam demişlerdi ama yine de böyle yapıyorlar.

Bende mantıklı düşünüyorum.
Kocamın bana ihtiyacı yok.

Yemeğini kaynanam yapıyor.
Ben yokken camasirini da yıkamış. ( eşimin beni babamin evine bıraktığı süre zarfı içinde Yani)
Ekstra olarak kocamın da bana ihtiyacı yok. Ayrı kaldığımızda sanal da olsa onla bunla konuşmuş.

Yine aynı düzen olursa olsun.
Zaten beni düşünmeyen değer vermeyen bir evlilikte ne için cabalayacsgim ki.
Kendi güvencem yok.
ben ne diye kendi hakkımdan vazgececegim.

Kaynanam özelde çalış daha iyi diyor. Bunu diyor ama kendisinin okuma yazması bile yok.
Bende söyledim hafta içi çocuklarla sinemaya hafta sonu velilerle kahvaltıya
Sabah 7 akşam 6 7
Birde asgari ücret.
Ne iyiliği var böyle olursa hiç vakit ayıramam evliliğime.
Aldatmanın sanal ı reelı olmaz çek git bence

Annem zamanında önüne gelen fırsatları çocuklar var diye hep göz ardı etti .Sonuç ; 25 yıllık evlilik bitti ,çocuklar kendi hayatlarinda, annem ise hayatında hiç calismamisken ise girmek zorunda kaldı. .demem o ki hayatın ne getireceği belli değil ve imkanın vaktin sağlığın yerindeyken daha gencsin yaz istediğin şehri oku. .ama yine de şöyle söyleyeyim mezun olduğunda elinde mesleğin olacak mı yoksa zor mu branşında çalışmak .Eğer öyleyse açıköğretim daha mantikli. Ama değilse ardina bile bakma git oku

kesinlikle hic kimseyi dinleme ve egitimini mutlaka tamamla. kendin icin yap bunu.senin hayatin bu.kimsenin mudahale etmeye hakki yok. anladigim kadariyla esin de sozu cok dinlenmeye deger biri degil gibi.

Yahu neden olmasi gereken siralamayi takip etmiyorsunuz? Once okul sonra evliliktir bunun normali. Kv kp sizi okutmak zorunda degil,ne kadar soz vermis olurlarsa olsunlar. Koca da kocaya benzemiyor,bence bosanin gidin okuyun.

Eğitiminizi tamamlayın bunları yazarken siz de farkındasınız sadece destek bekliyorsunuz anladığım kadarıyla başka şehirleri de yazın eşiniz sizinle gelebilir iş değiştirmek bu kadar zor değil gelmiyorsa da kendi bilir

seni biliyorum kocan senin hayatında zaten yok pembe gömlek takip ettiğim bir konun var kimseyi dinleme bas git bu insanlar zaten sana afedersin it kadar değer vermiyor bunu burda sorman bile saçma

kocana hissettiğin sevgi mi mecburiyet mi?
belki yalnızlık korkuttuğu için kendini ona muhtaç hissediyorsun.

eşinin aile işi olması güzel.
senin okuduğun şehirde işe girer, ailesi de maddi destek olur.
en azından başbaşa olur, evliliğinizi ölçüp tartarsınız.

gelmese de git. hayatını gençliğini bu insanların yanında harcama.

Eşim işini bırakamaz bende tek te olsam gitmek istiyorum.

zor bi ikilem buna karar vermek basit aslında evliliğin mutlu mu eşin maddi manevi her konuda sana yetiyor mu sadakati nasıl yani kısacası mutlu bir evliliğin varsa her yönüyle gitmek zor ama tersi varsa direk git arkana bakma yani ekonomik bağımsızlığının olması kendi ayaklarının üzerinde durmak o kadar güzel ki her kadın yaşamalı...

Soylediklerinin tam tersi.

OKU OKU OKU
sakin vaz gecme! Sana cöp gibi davranan bi koca icin, helede dis kapinin dis mandali olan ailesi icin gelecegindn vaz gecme. Ben evliyken okudum, sinava bir iki gün kala kocam ders kitaplarimi yirtti aglaya aglaya bagira bagira calistim ben o dersi yine de okudum. Hemde cocugum vardi ben okurken, sabah 5 aksam 5 calisitigim dönemde okudum.

Sende yaparsin, hatta daha iyisini yaparsin. Kesinlikle okulundan geleceginden vaz gecme!

Param yok pulumpulum yok nasıl yapıcam kayıt vs

X