- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
pardon ben anlamadım siz bi çuval patates misiniz de eşiniz sizi istediği gibi oraya buraya bırakıyor?
Işte.
Öyle muamele gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon ben anlamadım siz bi çuval patates misiniz de eşiniz sizi istediği gibi oraya buraya bırakıyor?
Inşallah bakalım.Bakın benim snnem de sizin gibi aynı şartla evlendi ve o zamana göre çok iyi bir puan ile çok iyi bir bölüm kazanmış izin vermemiş kv KP ve babam annem şu an çok pişman tüm arkadaşları avukat bankacı vs annem hepsinden daha akıllı bir kadın ve ömrü evde geçti çok üzülüyor siz de yapmayın aynı hatayı
Bölümünüz nedir?
Babanız ne düşünüyor bu konuda
Işte.
Öyle muamele gördüm.
sizinki evlilik değil ya evlilik olamaz bunun tanımı
okul öncesi öğretmeni olarak atanabiliyo musunuz bölüm bitince?
evetse hic durmadan kaydolun.anasınıfı mecbur olacak atamalariniz artacak
okumadan evlenmeyecektiniz.
böyle bozarlar işte geleceğinizi..
çok mu acelesi vardı acaba?
hiç bir çözüm göremiyorum.
sizde resti çekip gidecek güç olduğunu sanmıyorum.
evlenmeyecektiniz.
Adam sizi aldatmis. Tabii ki ona bel baglamamaniz gerektigini siz de gayet iyi biliyorsunuz. Gidin okuyun ve paranizi kazanin. Simdi sanalda konuşan 3 sene sonra gerçek hayatta birini bulup haydi yallah der.
eski konularını okudum da neden boşanayıp adamın sana çuval muamelesi yapmasına razı olduğunu hala anlamadım.[/QUOTE
Korkuyorum çünkü ne olacagini biomedigimden.
Beni tehdit ediyorlardı.
Bir daha oyle olursa rahat rahat öyle gezemezsin dedi açık açık.
kocana hissettiğin sevgi mi mecburiyet mi?Evet yok..
Çocuk yok. yemin ettiğinden beri konuşmamış. Içim almıyor zaten onu artık. Sevgim varsa da var..
Eşime gore hayır. Çünkü ona göre ne eksiğim var. Niçin okucakmisim. Anasının babasının lafina bakıyoruz hala. Hergün oraya gidiyoruz. Bende söyledim ben senle evliyken istediğimi alamıyorum. Yapamıyorum. Ama biterse ve ilerde istediğimi yaparim.
Zaten esim kapı önüne koydu. Sonra ailesi geldi 2 hafta sonra. Babamda sonuçlar açıklandıktan sonra beni gondercekti..
Kocamın isi burda aile işi.
Bende okulu istiyorum çünkü beni bu evliliğe bağlayan bişey yok..
tamam işte. sen de yarı zamanlı çalışırsın, öğrenci kredisi alırsın.Çalışmıyorum bir paramda yok anca babamın desteğiyle okuyabilirm
Eski konularıni okudum 1 saniye dahi düşünme ne yapacağın konusunda o adamdan koca olmaz sende ayaklarinin uzerinde durmaya bak sakin bu hakkini kaybetme canım böyle bir fırsatı bir daha bulamazsin onlar seni kendilerine bağımlı kilmaya çalışıyor sakin ama sakin birakma okulunuKızlar dgs sonucum açıklandı
288 almışım.
Eğer fulleseydim alacagim en fazla puan 303 tu.
Yani fule yakın yapmışım.
Şehir dışı yazmamı kaynbabam esim ve ailesi istemiyor.
Ama bende emegimin boşa gitmesini istemiyorum.
Türkiye geneli ilk 1000 e girmişim.
Dgs de geçen senenin puanlarına gore tercih yapıyorsun. Ama bizim bölüm ea dan sozele geçti. O yüzden puanlar belli degil.
Bende sırf evlilik yüzünden bu hakkımdan vazgeçmek ıstemiyorum.
Kayinbabam açıktan oku diyor ama bizim bölüm yok.
Eşim sadece bu şehir olursa kabul ediyor.
Kaynanamda
Baban bile seni baska başka yere gondermemis ben nasıl gonderiyim diyor. Evlenirken okutcam demişlerdi ama yine de böyle yapıyorlar.
Bende mantıklı düşünüyorum.
Kocamın bana ihtiyacı yok.
Yemeğini kaynanam yapıyor.
Ben yokken camasirini da yıkamış. ( eşimin beni babamin evine bıraktığı süre zarfı içinde Yani)
Ekstra olarak kocamın da bana ihtiyacı yok. Ayrı kaldığımızda sanal da olsa onla bunla konuşmuş.
Yine aynı düzen olursa olsun.
Zaten beni düşünmeyen değer vermeyen bir evlilikte ne için cabalayacsgim ki.
Kendi güvencem yok.
ben ne diye kendi hakkımdan vazgececegim.
Kaynanam özelde çalış daha iyi diyor. Bunu diyor ama kendisinin okuma yazması bile yok.
Bende söyledim hafta içi çocuklarla sinemaya hafta sonu velilerle kahvaltıya
Sabah 7 akşam 6 7
Birde asgari ücret.
Ne iyiliği var böyle olursa hiç vakit ayıramam evliliğime.
korkacak bir şey yok.korkuyorum
imkanı yok sana izin vermezler.Bunu onlara nasıl açıklayacağım.
Ama evlendim. Kendileri sözlerinde durmadilar