şimdi ne yapayım?

Arkadaşlar bu saate kadar bekledim kutlamayı bırakın normal olarakta hiçbirşey demedi yazmadı napıyosun diye.bende ona az önce mesaj attım çok yoğunmuş.ben neden yazmamışmışım bende aynen şunları dedim ben özellikle bugün senden bekledim bugün hiç ummadığım kişiler bile ararkn sen bna tek bir söz bile söylemedin yalanlarında sahte sevginde senin olsun dedim ve onu her yerden engelledim aramalardan bile.sadece mesajı engellemedim 2 defa kaldır şu engeli yazmış arkasındanda uzun bir msj yollamış unutmuş olabilirim aile sorunlarımdan dolayı ayrılacaksan adam gibi ayrıl ne lan bu kaçar gibi demiş bi hediye alamayacakmıyız aq sen değmezsin yazıj sana verdiğim emeğe demiş.
biliyorum yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor benim üzerimde hiç bir emeği yok.
Ayrılık sebebiniz komik bence tabi..siz de kutlamazsınız olur biter..insan seviyorsa dargınlığını belirtir utandırır adamı ama ayrılmak saçma çok kolaymış gibi ilişkiler hayatta bi sürü sorun çıkıyo evliliklerde de adam demiştir bu bana pamuk ipliğiyle mi baglı..sevmiyosunuz galiba tam olarak ..

Benim eski esimle o kdr sorunumuz olmasina ragmen bana guzel mesajlar atmayi ihmal etmezdi mesela en basitinden 14 subat gibi mesela hatta ben ona atmadan o bana atardi .. Hatta guzel sozler soylemeyide ihmal etmezdi her neyse o geri zekaliyi hatirlamak istemiyorumda :KK55:.. cnm belliki sana deger vermiyor sorsana bi seni seviyorum demek yada dogum gunun kutlu olsun demek paraylamiymis ?. Maddi durumu iyi olmazsa bile parayla satin alinamayacak seyler var bu hayatta ..

sen ona lüks bi hediye alınca onunda maddi durumu iyi olmayınca doğum gününü,sevgililer gününü unutmuş gibi davranmış sanki.sözle kutlasa kuru kuru olmayacak tabi.çünkü sen ona hediye almışsın.böyle mi düşündü acaba

Maddi durumu kutlamasina engel degil ..
Ben olsam bende ayrilirdim boyle adamdan..

Ayrilma sekliniz yanlis bence. Beraber bi birliktelige karar vermissiniz iyi kotu yaşanmışliklar var sonucta. Yuz yuze ikiniz de icinizdeki her seyi konuşup gercekten adamin dedigi gibi "kaçarak" ayrilmasaydiniz.. yani bence yine de dinleseydiniz onu. Yag gibi uste cikacak diyorsunuz bu bi önyargıdır. Yine çıksın uste soru degil. "Hediye meselesine degil Senin unutmana kirildim 14 subat da ayniydi benim fikirlerim değişti devam etmeyelim birbirimizi de kirmayalim guzel basladi guzel bitsin" derdiniz cesaretle. En azindan kacarak ayrilmis bi anda terketmis durumuna dusmezdiniz.

Neden mi boyle diyorum, çünkü benim de bi anda " devam etmeyelim bitsin ben boyle bi iliskiye hazir degilmisim ama sen cok iyi birisin" diyip her yerden sizin yaptiginiz gibi engelleyen bi sevgilim olmuştu. Cok aramadim çünkü o kadar barizdi ki yeni birini bulduğu. Hatta eski sevgililerinden biri bile dönmüş olabilir. Ve gercekten cok karaktersiz olduğunu düşündüm demek ki cesareti yokmuş erkek gibi yuzume soylemeye ki boyle kacmayi tercih etti dedim. Bencr yuz yuze ayrilmalisiniz

Ayrilma sekliniz yanlis bence. Beraber bi birliktelige karar vermissiniz iyi kotu yaşanmışliklar var sonucta. Yuz yuze ikiniz de icinizdeki her seyi konuşup gercekten adamin dedigi gibi "kaçarak" ayrilmasaydiniz.. yani bence yine de dinleseydiniz onu. Yag gibi uste cikacak diyorsunuz bu bi önyargıdır. Yine çıksın uste soru degil. "Hediye meselesine degil Senin unutmana kirildim 14 subat da ayniydi benim fikirlerim değişti devam etmeyelim birbirimizi de kirmayalim guzel basladi guzel bitsin" derdiniz cesaretle. En azindan kacarak ayrilmis bi anda terketmis durumuna dusmezdiniz.

Neden mi boyle diyorum, çünkü benim de bi anda " devam etmeyelim bitsin ben boyle bi iliskiye hazir degilmisim ama sen cok iyi birisin" diyip her yerden sizin yaptiginiz gibi engelleyen bi sevgilim olmuştu. Cok aramadim çünkü o kadar barizdi ki yeni birini bulduğu. Hatta eski sevgililerinden biri bile dönmüş olabilir. Ve gercekten cok karaktersiz olduğunu düşündüm demek ki cesareti yokmuş erkek gibi yuzume soylemeye ki boyle kacmayi tercih etti dedim. Bencr yuz yuze ayrilmalisiniz
Kaçarak ayrılmadım evet her yerden engelledim çünkü engellemeseydim o yine beni kandıracaktı.unuttu diye belki bn özür dileyecek duruma gelecektim.bu zamana kadar ben ondan maddi hiçbirşey beklemedim oda bunu gayet iyi biliyor.nekadar saf olfduğumu biliyor.
illa özel bir gün değil normal bir gündede ona hediye almışlığım olmuştur.para verdim borç verdim (karşılık beklemeden-ödemesini bile beklemeden)ben hep bu günü bekledim hatırlamayacağını biliyodum.yılda sadece bir gün bana beni özel hissettirsin ilk o kutlasın güzel bir söz söylesin istemiştim çok bişey istemedim.
bizim onunla sonumuz yok zaten o sadece beni kullanıyor her anlamda geç olsada gmrdüm anladım

sen ona lüks bi hediye alınca onunda maddi durumu iyi olmayınca doğum gününü,sevgililer gününü unutmuş gibi davranmış sanki.sözle kutlasa kuru kuru olmayacak tabi.çünkü sen ona hediye almışsın.böyle mi düşündü acaba
Sevgililer gününde hediye alamadım ne alacağımı bilemedim kusura bkma dedi bnde önemli değil sevgililer günü gereksiz bi gün gibi geliyor bna demiştim bnde almadım bu yüzden demiştim.bu konuda nekadar anlayışlı olduğumu biliyor
tek bir söz söylese hatırlasa ben çok çok mutlu olurdum.
unuttum demek bahane değil
hergün saatlerce konuştuğun birini sadece bir gün özel hissettirecekksin bu zor olmamalı

Benim eski esimle o kdr sorunumuz olmasina ragmen bana guzel mesajlar atmayi ihmal etmezdi mesela en basitinden 14 subat gibi mesela hatta ben ona atmadan o bana atardi .. Hatta guzel sozler soylemeyide ihmal etmezdi her neyse o geri zekaliyi hatirlamak istemiyorumda :KK55:.. cnm belliki sana deger vermiyor sorsana bi seni seviyorum demek yada dogum gunun kutlu olsun demek paraylamiymis ?. Maddi durumu iyi olmazsa bile parayla satin alinamayacak seyler var bu hayatta ..
Evet bnde tamda bunu diyorum seni seviyorum iyiki benimlesin deseydi inanın benden mutlusu olmazdı

Ayrılık sebebiniz komik bence tabi..siz de kutlamazsınız olur biter..insan seviyorsa dargınlığını belirtir utandırır adamı ama ayrılmak saçma çok kolaymış gibi ilişkiler hayatta bi sürü sorun çıkıyo evliliklerde de adam demiştir bu bana pamuk ipliğiyle mi baglı..sevmiyosunuz galiba tam olarak ..
Seviyorum.çok sevmiştim.
utandırsam utanacakmı belliki o beni sevmiyor değer vermiyor utanırmı bence utanmaz.
ona normal bişey gibi geliyor çünkü onlarda kadına değer vermk yok.
onunla devam ettikçe üzülüyorum.
eğer devam etseydim çantada keklik gibi görecekti bni.doğumgününü bile unuttum sadece darıldı dicekti ama ben kırıldım hemde çok kırgınken devam etmem imkansız

Benim eşim doğum günümü unuttu :) bu yıl..boşanayım mı yani..ne kazansa evine harcar şefkatli sevgi dolu bi eştir yani çok iyiyse sevgilin sırf bu yüzden ayrılmak garip..
bi de fakirse sen ona pahalı hediye almicaktın durumu yoksa ucuz bi şey almayıp unuttu numarası mı yaptı acaba
Aramızda fark var siz evlisiniz.
ben illaki hediye alsın benim kutladığım gibi kutlasın demiyorum bir çift güzel söz ya bu çok zor bişey değil bnce geneldeki düşünceler değer vermediği yömünde

sen yaptiğin halde o yapmıyosa bilmiyorum ben sevgisinden emin olamam. seven insan sevdiğini söyler güzel cümleler söylerr yaa. hediye almak zorunda değil. güzel bir cümle kurabilirdi. bir çiçek de alabilirdi. bilmiyorum duygusuz gibi geldi. biz bayanlar hisliyiz duygusalız. bize sevgi lazım. bilmiyorum işin zor. Allah hayırlısını nasip etsin hakkında..

Kaçarak ayrılmadım evet her yerden engelledim çünkü engellemeseydim o yine beni kandıracaktı.unuttu diye belki bn özür dileyecek duruma gelecektim.bu zamana kadar ben ondan maddi hiçbirşey beklemedim oda bunu gayet iyi biliyor.nekadar saf olfduğumu biliyor.
illa özel bir gün değil normal bir gündede ona hediye almışlığım olmuştur.para verdim borç verdim (karşılık beklemeden-ödemesini bile beklemeden)ben hep bu günü bekledim hatırlamayacağını biliyodum.yılda sadece bir gün bana beni özel hissettirsin ilk o kutlasın güzel bir söz söylesin istemiştim çok bişey istemedim.
bizim onunla sonumuz yok zaten o sadece beni kullanıyor her anlamda geç olsada gmrdüm anladım
Öyleyse iyi yapmissiniz. Bunlar duygularin olduğu cok yönlü konular, tarafsiz yorum yapilamiyor malesef butun yaşananlari da bilmiyorum. Kullaniyor derken mesela bir yemek yediginizde hesabi filan size odetmeyi adet haline mi getirmişti?

o bişey demedi mii ? unuttum demekten başka bişey demedi mi?
Bi önceki sayfada yazmıştım aslında kaçıyosungibi bişey demiş ayıp sana drmiş engelkemiştim ama aradığında engel olsa bile kayıtlarda görünüyor
bugün kaldırdım engeli yazdım yine maddi birşey şart değildi haturlaman yeterliydi dedim ama sen bana değer vermiosun dedim.birde ona borç vermiştim istemiyorum o parayı dedim allaha emanet ol dedim tekrar engelledim oda o arada özür dilerim aklımdaydı ama sorunlardan dolayı aklımdan çıkmış diye yazmış izin ver affettireyim kendimi demiş

Öyleyse iyi yapmissiniz. Bunlar duygularin olduğu cok yönlü konular, tarafsiz yorum yapilamiyor malesef butun yaşananlari da bilmiyorum. Kullaniyor derken mesela bir yemek yediginizde hesabi filan size odetmeyi adet haline mi getirmişti?
Yani nasıl diyim adet haline getirmişti yani tam böyle diyemeyix ama benim ödediğm olmuştur sölüyodu yani ödermisin diye.

Merhaba herkese;
Kızlar benim bir sorunum var belki bir dert değil ama yinede buraya yazmak ve danışmak istedim.sevdiğim adam sevgilim doğumgünümü kutlamadı.hediyeyi geçtim bir güzel birşey bile söylemedi bir sözle bile kutlamadı.sevgililer günündede bir hediye almamıştı.
oysaki ben onun doğumgününde lüks pahalı bir hediye almıştım pasta almıştım başbaşa kutlamıştık.gece tam 00.00 da mesaj atmıştım ona.
bir bayan olarak ben bekliyorum güzel şeyler yani ne biliyim ufak bir sözde yeter.maddi durumu iyi değil biliyorum anlayış gösterebilirim bir sözle bile kutlasa zaten bu zamana kadar en ufak bişey bile almamıştır.
ben ayrılmayı düşünüyorum demekki beni fazla önemsemiyor değer vermiyor.ama ona böyle söylesem unuttum ben değer veriyorum diyecek üste çıkmaya çalışacak ayrıldığım için beni suçlayacak oysaki bana göre ben haklıyım bilmiyorum belkide abartıyorum bu durumu.sizce ben şimdi nasıl davranmalıyım yardımcı olurmusunuz.

Son durumu en son mesajımda özetledim sizce doğru yapmışmıyım?
ben onun üste çıkacağından emindin aynende düşündüğüm gibi oldu
daha sevgiliyken böyleyse yarın öbürgün senin varlıgını bile unutur canım :KK43::KK43:

İyi yapmişsin bence. Her seyin karsilikli olmasi lazim. İnsan sevdigine kisitli bir butceyle de bir seyler yapabilir ona sevgisini gostermek icin. Hele ki sen onun seni kullandigini hissedecek duruma geldiysen en dogru karari almişsin.

X