şimdi ne yapayım?

Sevgili konu sahibi biliyorum insan sevgiye ihtiyaç duyuyor bazen, ama senin 2,5 yaşında çocuğun varmış. Sanırım yeni ayrıldın. Kimseyi yargılamak gibi niyetim yok yanlış anlama ama bence çocuğun çok küçük bir süre bu ikili ilşkilere kapanı kapat.Çocuğuna zaman ayır. Ben olsam öyle yapardım. Zaten erkek arkadaşının ailesi de seni istemiyormuş. Nereden baksan elle tutulur yanı yok bu ilişkinin.

Bence yol ver gitsin iki çift güzel söz söylemek para ile değil herhalde. Ya bir demet çiçek 10 lira ya. O kadarmı kötü durumu?
Yok okadar kötü değil.yaa dediğim gibi hiç bişey almasada olur beklemiyorumda almasjnı benim tek istediğim güzel bir söz onu bile bana çok gördü.ben hediye aldım oda bana alsın diye değil sadece ona veridğim değeri sevgiyi görsün diye hediyeylede deper olmaz farkındayım ama pasta aldım özel kutladım başbaşa gece mesaj yolladım

Yok okadar kötü değil.yaa dediğim gibi hiç bişey almasada olur beklemiyorumda almasjnı benim tek istediğim güzel bir söz onu bile bana çok gördü.ben hediye aldım oda bana alsın diye değil sadece ona veridğim değeri sevgiyi görsün diye hediyeylede deper olmaz farkındayım ama pasta aldım özel kutladım başbaşa gece mesaj yolladım

Bence sen bu adamdan ayrıl. biraz kafanı dinle ve adam gibi birini bul sana değer veren.

Sevgili konu sahibi biliyorum insan sevgiye ihtiyaç duyuyor bazen, ama senin 2,5 yaşında çocuğun varmış. Sanırım yeni ayrıldın. Kimseyi yargılamak gibi niyetim yok yanlış anlama ama bence çocuğun çok küçük bir süre bu ikili ilşkilere kapanı kapat.Çocuğuna zaman ayır. Ben olsam öyle yapardım. Zaten erkek arkadaşının ailesi de seni istemiyormuş. Nereden baksan elle tutulur yanı yok bu ilişkinin.
Yok yeni ayrılmadım uzun zamn oldu.
evet sevgiye ihtiyaç duydum açıkcası ben bana göre çocuğumada gerekli ilgiyi gösterebiliyorum

Merhaba herkese;
Kızlar benim bir sorunum var belki bir dert değil ama yinede buraya yazmak ve danışmak istedim.sevdiğim adam sevgilim doğumgünümü kutlamadı.hediyeyi geçtim bir güzel birşey bile söylemedi bir sözle bile kutlamadı.sevgililer günündede bir hediye almamıştı.
oysaki ben onun doğumgününde lüks pahalı bir hediye almıştım pasta almıştım başbaşa kutlamıştık.gece tam 00.00 da mesaj atmıştım ona.
bir bayan olarak ben bekliyorum güzel şeyler yani ne biliyim ufak bir sözde yeter.maddi durumu iyi değil biliyorum anlayış gösterebilirim bir sözle bile kutlasa zaten bu zamana kadar en ufak bişey bile almamıştır.
ben ayrılmayı düşünüyorum demekki beni fazla önemsemiyor değer vermiyor.ama ona böyle söylesem unuttum ben değer veriyorum diyecek üste çıkmaya çalışacak ayrıldığım için beni suçlayacak oysaki bana göre ben haklıyım bilmiyorum belkide abartıyorum bu durumu.sizce ben şimdi nasıl davranmalıyım yardımcı olurmusunuz.
Bir şair der ki "Koy Ver Gitsin" ... :KK52:

Evet ben kutlayınca getek yok mahçup ettin beni biz zaten doğuögünü kutlamayız dedi arkasındanda hayatımda kutladığım en güzel doğumgünümdü dedi akşamda evde kutlamışlar anlamadım.

ne kadar süredir birliktesiniz yaşlarınız kaç?
bu adamın bir işi geliri yok mu?
güzel bir sözü çok gördü diyorsun,genelde de böylemi,normalde sana ilgisi vs. nasıl?
doğğumgünü kutlamayız deyip te evde de kutlamaları ayrıbir hödüklük.
bir erkek bir bayan kendisi için böyle incelikle hazırlık yapıp verdiği değeri göstermeye çalışıyorsa ,böyle kabaca davranmamalı.
kenarda bi 20 tl si de mi yokmuş ki bir buket çiçek ve bir notla gönlünü alamamış.
daha sevgililik aşamasındaki bu tür kabalıklar çok sinir bozucu.

parasının olmayışı size varlığını hissettirmesine engel değil.
ayrılın.

Erkekler , biz bayanlar gibi bakmiyor eger parasi yoksa hatirladigi halde bisey alamamayi yedirememistir kendine..
insan birini seviyosa maddiyat cokta onemli deil once adamlik once insanlik fakat bi dogumgunu yilda bir kere e onda bile 3 kurus para bulup dusunup bisey almiyorsa bence tepkiyi hak ediyor
arkadalar bi cin atasozu cok ta dogrudur FAZLA MUTEVAZILIK KOLELERE YAKISIR

Bir şey almaması sorun değil ama size doğumgününüzde bir çift güzel söz söylememesi sorun. Normalde nasıl davranışları?

benim ki de sadece gece mesaj atmış hediye falan almadı ama şimdi sıra onda bende sadece mesajla yetinicem bakalım o nasıl bir tepki verecek anlasın değerimi kıymetimi bende senin gibi ilk zamanlarda hediyeler aldım hiç bir özel günü atlamadım ama karşılığında sadece doğum günün kutlu olsun dedi.
Teee..şuraya yazıyorum bacım bu erkek milleti yeminlen odunn...Sevgililer gününü hadi es geçtim.. ama evlilik yıldönümü ve doğum günlerini kutlamayan erkeklere ders verecen anacımm..hakediyorlarr..

ne kadar süredir birliktesiniz yaşlarınız kaç?
bu adamın bir işi geliri yok mu?
güzel bir sözü çok gördü diyorsun,genelde de böylemi,normalde sana ilgisi vs. nasıl?
doğğumgünü kutlamayız deyip te evde de kutlamaları ayrıbir hödüklük.
bir erkek bir bayan kendisi için böyle incelikle hazırlık yapıp verdiği değeri göstermeye çalışıyorsa ,böyle kabaca davranmamalı.
kenarda bi 20 tl si de mi yokmuş ki bir buket çiçek ve bir notla gönlünü alamamış.
daha sevgililik aşamasındaki bu tür kabalıklar çok sinir bozucu.
Yaşlarımız 27 yaşıtız.
normaldede biraz kabadır.ağır abi havasında görünmeye çalışırki bana göre hiçte öyle değil davranışları ağır abilik çok farklıbişey çünkü.
vardır mutlaka parası olmazmı koskoca adam.çalışıyor işi var.
ama sorun bunu sözle bile kutlamaması.bukadar değeraizmişim demekki bu akşama kadar beklicem ondn sonra yolları ayırıcam

Arkadaşlar bu saate kadar bekledim kutlamayı bırakın normal olarakta hiçbirşey demedi yazmadı napıyosun diye.bende ona az önce mesaj attım çok yoğunmuş.ben neden yazmamışmışım bende aynen şunları dedim ben özellikle bugün senden bekledim bugün hiç ummadığım kişiler bile ararkn sen bna tek bir söz bile söylemedin yalanlarında sahte sevginde senin olsun dedim ve onu her yerden engelledim aramalardan bile.sadece mesajı engellemedim 2 defa kaldır şu engeli yazmış arkasındanda uzun bir msj yollamış unutmuş olabilirim aile sorunlarımdan dolayı ayrılacaksan adam gibi ayrıl ne lan bu kaçar gibi demiş bi hediye alamayacakmıyız aq sen değmezsin yazıj sana verdiğim emeğe demiş.
biliyorum yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor benim üzerimde hiç bir emeği yok.

Benim eşim doğum günümü unuttu :) bu yıl..boşanayım mı yani..ne kazansa evine harcar şefkatli sevgi dolu bi eştir yani çok iyiyse sevgilin sırf bu yüzden ayrılmak garip..
bi de fakirse sen ona pahalı hediye almicaktın durumu yoksa ucuz bi şey almayıp unuttu numarası mı yaptı acaba

X