şimdi ne yapayım?

Burasi bdv insanlar dertlerini anlatiyor. Elestirmek icin degil yardim etmek icin burdayiz. Bekara kari bosamak kolay diye bi.laf var. Cok da dogru. Insan kendi yasadigini bilir. Ne kadar empati yapilsada yasayan kadar olamaz. O yuzden size sonuna kadar hak verdim bir guzel laf seven insani cok mutlu eder. O da sizi mahrum birakmis kendine yansin. Boyle bi durumda napilir pek bilemiyorum ama zamana birakmak en iyisi. Eger barisma isteginiz artarsa surundurun biraz. Degerinizi anlasin. Sizin aslinda neler hakketiginizin farkina varsin. Bu sure icinde aklini basina alsin dusunmesine ve hatasini sozde degil yurekten anlamasi icin zaman gecsin. Olmuyorsa da hakkinda hayirlisi olsun canim. Hakkettigini verebilecek insanlar cikarsin Allah karsina.
O anlamaz.
ben onu bırakmıyım diye yalvarıyor ama beni mutlu etmek için hiç bir şey yapmıyor ilgilenmiyor bazen aramıyor.
Bazen 2 gün aramasa aramak aklına gelmiyor ancak mesaj atıyor.
ben onun için alışkanlık olduğumun farkındayım oda zaten kendi ağzıyla söyledi eroinmanlar nasıl eroine alışıp bağlanır bırakamaz bende sana karşı öyleyim diyor.alışkanlıktan öte bişey deil ;-(

O anlamaz.
ben onu bırakmıyım diye yalvarıyor ama beni mutlu etmek için hiç bir şey yapmıyor ilgilenmiyor bazen aramıyor.
Bazen 2 gün aramasa aramak aklına gelmiyor ancak mesaj atıyor.
ben onun için alışkanlık olduğumun farkındayım oda zaten kendi ağzıyla söyledi eroinmanlar nasıl eroine alışıp bağlanır bırakamaz bende sana karşı öyleyim diyor.alışkanlıktan öte bişey deil ;-(
O zaman devam etmenin bir anlami yok. Aman bi sevgilim yedekte dursun. Soranlara var diyim ama hic bisi yapmayim mantigi var gibi

canım ayrılmalısın sırf hediye almadı diye değil bu adam seni sevmiyor. Seven insan sevdiğinin dünyaya geldiğini günü ölse unutmaz. Bahane yapıyor unuttum diyerek kanmaa.. ikincisi ise; senin bu sevme biçimin çok yakın ir arkadaşımda vardı çocuktan ayrılmak istemesi çocuk ona yanaşana kadardı çok sevdi çok şeye göz yumdu şuan 3 yıllık evliler ve kişiliğini kadınlığını özgüvenini herşeyini kaybetti kocasının aldatma videosunu görüp ayrılamayacak kadar köle olmuştu.. yapma kendine bunu yazık etme illa bu konu için ayrıl demiyorum ama sevmediğini hissediyorsan yazık ediyorsun onla olarak kendine.

O zaman devam etmenin bir anlami yok. Aman bi sevgilim yedekte dursun. Soranlara var diyim ama hic bisi yapmayim mantigi var gibi
Yani soranlara pek söyleyecek bir tip değil.özelini kendi yaşar.
onun alışkanlığı yalnız kalmamak egosunu tatmin etmek belkide bilmiyorum.
ama yinede dediğinizde doğru olabilir.kendim düşünüyorum ama güvenmemk lazım kimseye belkide soranlara söylemek içindir

canım ayrılmalısın sırf hediye almadı diye değil bu adam seni sevmiyor. Seven insan sevdiğinin dünyaya geldiğini günü ölse unutmaz. Bahane yapıyor unuttum diyerek kanmaa.. ikincisi ise; senin bu sevme biçimin çok yakın ir arkadaşımda vardı çocuktan ayrılmak istemesi çocuk ona yanaşana kadardı çok sevdi çok şeye göz yumdu şuan 3 yıllık evliler ve kişiliğini kadınlığını özgüvenini herşeyini kaybetti kocasının aldatma videosunu görüp ayrılamayacak kadar köle olmuştu.. yapma kendine bunu yazık etme illa bu konu için ayrıl demiyorum ama sevmediğini hissediyorsan yazık ediyorsun onla olarak kendine.
Zaten tek bi söz sölemedi diye bu kadar çok gücüme gitti.
ben olsam özür bile dileyemezdim yüzüne bakamazdım sevdiğim insanın ki o insan benim için neler neler yapmışsa herşeyi göze almışsa.
ama bu adam hiç çok pişkin.
unuttu diye beni suçluyor.
ben kendime kızıyorum sadece değmeyecek insana değer veriyorum diyr

Zaten tek bi söz sölemedi diye bu kadar çok gücüme gitti.
ben olsam özür bile dileyemezdim yüzüne bakamazdım sevdiğim insanın ki o insan benim için neler neler yapmışsa herşeyi göze almışsa.
ama bu adam hiç çok pişkin.
unuttu diye beni suçluyor.
ben kendime kızıyorum sadece değmeyecek insana değer veriyorum diyr

yapma işte bundan sonra.. Geç değil güçlü ol kendininde ne kadar kıymetli olduğunu bil. Tercih edilen alternatif olma gerçekten ilerisi kötü bunların ve ona artık cevap bile verme canım bence

yapma işte bundan sonra.. Geç değil güçlü ol kendininde ne kadar kıymetli olduğunu bil. Tercih edilen alternatif olma gerçekten ilerisi kötü bunların ve ona artık cevap bile verme canım bence
Ben hayatımdaki her insana haksız bile olsa defalarca şans verdim dsot olsun eş olsun sevgili arkadaş hep kırıldım ama kırılmayı bn seçtim.
o gün enhelledim onu ama durmadan aradı durmadan aradı üzülüyorum onuda üzmek istemiyorum neden böyle oluyor

karşılığında birşey beklemedim maddi birşey beklemedim.içimi allah biliyor.hatta inşallah hiç birşey almaz masrafa girmesin diye dua bile ettim.ben hediye aldığımı durumu özetlemek için tüm gerçekliğiyle anlatmak için yazdım yani ben böyle böyle yaparken o hatırlamadı bile demek istedim.
benim tek istediğim bir sözdü iyiki doğmuşsun demesiydi.belki size bu gereksiz gelebilir ama bence çok önemli.
senede hergün değil seneye bir güne mahsus bir gün özel gün bana göre duygusal biri değilsiniz anladığım kadaıyla o yüzden anlmanızı beklemem
Yok tam tersi çok duygusalım ben :) Kişiden kişiye değişiyor bu durum,çevremde çok var sizin gibi takan ama bence takmamalısınız ilişkinizde durduk yere yıpranmaya yol açıyorsunuz neyse mutluluklar canım ...

Yok tam tersi çok duygusalım ben :) Kişiden kişiye değişiyor bu durum,çevremde çok var sizin gibi takan ama bence takmamalısınız ilişkinizde durduk yere yıpranmaya yol açıyorsunuz neyse mutluluklar canım ...
teşekkür ederim.
tabiki kişiden kişiye değişebilen bir durum size katılıyorum bu konuda .
ama insan sırf heiye değil bir güzel söz bir tatlı laf bekliyor beklemiyorum iyen yalan söyler.
ben diğer günlere karşıyım tmm hatırlamasada olur mesela sevgililer günü tanışma yıldönümü falan ama doğum günü çok özeldir bana göre.
normaldede bir güzel söz söyleyen bir hediye alan biri değil bari o günümü hatırlasın istemiştim.olmadı

ve birde özür dileyip affetmemi istedi ama insn utanır yani unuttum ama şimdi kutlayayım der onu yapmak yerine arkadaşlarıyla kahvede takıldı bütün gün.
seviyorum u hep lafta.ila maddi bişey yapmasına gerek yok manevi olarakta sevdiğini gösterebilir

Bence burdan bakinca tam net olmasa bile hakli gorunuyorsunuz.
Hikayeyi tam anlatmadiginizdan dolayi bi dogum gunu kutlamadi diye ayrilinirmi hic dedim tipki diger arkadaslar gibi.
Ama demekki bana net olmayan bolumunde cok sey yasanmis.
Ayrilmakla en dogrusunu yapmissiniz.
Bazi arkadaslar ilk yazinizi okuyup ayrilinmaz bunu icin diye bilir. Evet ayrilinmaz ama ilerki yazilari okumadiklari icin bu kanaata variriz tabi hepimiz dogal olarak.
Sonuc olarak olup biteni siz biliyorsunz, egerki bi gelecek goremiyorsaniz uzak durun derim.

teşekkür ederim.
tabiki kişiden kişiye değişebilen bir durum size katılıyorum bu konuda .
ama insan sırf heiye değil bir güzel söz bir tatlı laf bekliyor beklemiyorum iyen yalan söyler.
ben diğer günlere karşıyım tmm hatırlamasada olur mesela sevgililer günü tanışma yıldönümü falan ama doğum günü çok özeldir bana göre.
normaldede bir güzel söz söyleyen bir hediye alan biri değil bari o günümü hatırlasın istemiştim.olmadı
Hayırlısı canım çok üstüne düşme en azından o günün senin için özel olduğunu artık anlamıştır :)

Bence burdan bakinca tam net olmasa bile hakli gorunuyorsunuz.
Hikayeyi tam anlatmadiginizdan dolayi bi dogum gunu kutlamadi diye ayrilinirmi hic dedim tipki diger arkadaslar gibi.
Ama demekki bana net olmayan bolumunde cok sey yasanmis.
Ayrilmakla en dogrusunu yapmissiniz.
Bazi arkadaslar ilk yazinizi okuyup ayrilinmaz bunu icin diye bilir. Evet ayrilinmaz ama ilerki yazilari okumadiklari icin bu kanaata variriz tabi hepimiz dogal olarak.
Sonuc olarak olup biteni siz biliyorsunz, egerki bi gelecek goremiyorsaniz uzak durun derim.
doğum gnü kutlamadı derken maddi birşey hariç manevi olarak tek bir söz bir hatırlama bekliyor insan evet belki kutlamadı hatırlamadı diye ayrılık olmaı saçma gelebilir.ama ben onukini hatırlayıp neler yaptım bayan olduğum halde o erkek onun da bişeyler yapması gerekir yada hiç yapamadı bir sözle bir şiirle bişeyler söyleyebilir.
hatırlamadığına kızdım evet hemde çok kızdım.onun öncesindede hatırlayacağını zaten beklemiyordum yada kutlayacağını.
normaldede odun gibi biri
o beni istemiyor ama ailesini bahane ediyor ailem istemiyor diyor
bunu gördüm o yüzden bitrmeye karar aldım değer de vermiyor zaten değer verseydi unutmazdı doğum günümü ben eminim

canım hayırlısı olsun hakkında ama sanırım böyle iyi oldu evli biri olarak söylüyorum sevgiliyken küçük olan şeylere dahi dikkat edilmesi gerek ilerisi için ipucu veriyor sana.. ve seven erkeğin neler yapacağını bilen bir insanım bu kadar kayıtsızlık niyetini gösteriyor.. İnşaallah bundan sonra çok mutlu olursun.

Ama maddi durumu kotu olan birine luks pahali hediye alinmazki gururu incinir... En azindan mesaj atabilirdi konusunda haklisiniz

X