- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
- Konu Sahibi Dmladmla87
O anlamaz.Burasi bdv insanlar dertlerini anlatiyor. Elestirmek icin degil yardim etmek icin burdayiz. Bekara kari bosamak kolay diye bi.laf var. Cok da dogru. Insan kendi yasadigini bilir. Ne kadar empati yapilsada yasayan kadar olamaz. O yuzden size sonuna kadar hak verdim bir guzel laf seven insani cok mutlu eder. O da sizi mahrum birakmis kendine yansin. Boyle bi durumda napilir pek bilemiyorum ama zamana birakmak en iyisi. Eger barisma isteginiz artarsa surundurun biraz. Degerinizi anlasin. Sizin aslinda neler hakketiginizin farkina varsin. Bu sure icinde aklini basina alsin dusunmesine ve hatasini sozde degil yurekten anlamasi icin zaman gecsin. Olmuyorsa da hakkinda hayirlisi olsun canim. Hakkettigini verebilecek insanlar cikarsin Allah karsina.
ben onu bırakmıyım diye yalvarıyor ama beni mutlu etmek için hiç bir şey yapmıyor ilgilenmiyor bazen aramıyor.
Bazen 2 gün aramasa aramak aklına gelmiyor ancak mesaj atıyor.
ben onun için alışkanlık olduğumun farkındayım oda zaten kendi ağzıyla söyledi eroinmanlar nasıl eroine alışıp bağlanır bırakamaz bende sana karşı öyleyim diyor.alışkanlıktan öte bişey deil ;-(