şimdi ne yapayım?

Varlığımıda unutmuşluğu vardır yani yok değil.bir kere işiyle ilgili bişeye kızmış telefonunu kapattı ulaşamadım ona hiç
peki hala neden böyle bir adamla birliktesin cnm hayatınını geleceği gördüğün halde bırak gitsin ileride bırakmak daha agır oluyor hem ailen için hem senin için belkide hemde cocugun için kimseye o gelecekte yasatıcaklarına hakkın yok..

Bi önceki sayfada yazmıştım aslında kaçıyosungibi bişey demiş ayıp sana drmiş engelkemiştim ama aradığında engel olsa bile kayıtlarda görünüyor
bugün kaldırdım engeli yazdım yine maddi birşey şart değildi haturlaman yeterliydi dedim ama sen bana değer vermiosun dedim.birde ona borç vermiştim istemiyorum o parayı dedim allaha emanet ol dedim tekrar engelledim oda o arada özür dilerim aklımdaydı ama sorunlardan dolayı aklımdan çıkmış diye yazmış izin ver affettireyim kendimi demiş

iyi de sorunlarından dolayı siz hayatınızı yaşayamıyorsunuz. bu da bencillik.

Aramızda fark var siz evlisiniz.
ben illaki hediye alsın benim kutladığım gibi kutlasın demiyorum bir çift güzel söz ya bu çok zor bişey değil bnce geneldeki düşünceler değer vermediği yömünde
Bence fark yok eşim bekarken de önemsemezdi ailesinde yok bu anlayış ben çok takmam..ama siz bu tarz seylere çok önem veriyor istiyorsanız tabi ki ayrılın sanırım diğer özellikleri de iyi değil ki sonuç böyle olmuş..

Şimdi okudum borç para bile vermişsin yani kullanılmış olabilirsin ayrılman en doğrusu o zaman erkek adam kadından borç almasın bi zahmet daha eşi değil ..

Merhaba herkese;
Kızlar benim bir sorunum var belki bir dert değil ama yinede buraya yazmak ve danışmak istedim.sevdiğim adam sevgilim doğumgünümü kutlamadı.hediyeyi geçtim bir güzel birşey bile söylemedi bir sözle bile kutlamadı.sevgililer günündede bir hediye almamıştı.
oysaki ben onun doğumgününde lüks pahalı bir hediye almıştım pasta almıştım başbaşa kutlamıştık.gece tam 00.00 da mesaj atmıştım ona.
bir bayan olarak ben bekliyorum güzel şeyler yani ne biliyim ufak bir sözde yeter.maddi durumu iyi değil biliyorum anlayış gösterebilirim bir sözle bile kutlasa zaten bu zamana kadar en ufak bişey bile almamıştır.
ben ayrılmayı düşünüyorum demekki beni fazla önemsemiyor değer vermiyor.ama ona böyle söylesem unuttum ben değer veriyorum diyecek üste çıkmaya çalışacak ayrıldığım için beni suçlayacak oysaki bana göre ben haklıyım bilmiyorum belkide abartıyorum bu durumu.sizce ben şimdi nasıl davranmalıyım yardımcı olurmusunuz.

Son durumu en son mesajımda özetledim sizce doğru yapmışmıyım?
ben onun üste çıkacağından emindin aynende düşündüğüm gibi oldu
Uzun süredir saçma sapan süren nişanımı da tam da bu sebepten dolayı atmıştım. Hayatımın en doğru kararı ve dönüm noktasıydı. Seni seven adam, doğduğun güne tapar ne kutlaması ? İnsanın sevdiğinin doğum günü yılın en anlamlı ve aşk dolu günüdür. Salla gitsin bu adamdan bir cacık olmaz.

Pahalı hediye aldım falan yazmışsınız bunun karşılığında bir şey bekleyecekseniz hiç almayın daha iyi. Hediye karşılıksız alınır bir gün bana geri döner niyetiyle değil. Doğum günü... Bence çokta önemli değil benim de doğum günüm geçti,kutlamadı da ee ne olmuş yani öldük mü? Mutluysak benim için sorun yok.

Bence de ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınız. Hani uzun evliliklerde anlatılır ya, eşler birbirinin doğum gününü unutur, vs. diye (ki bence bu da asla kabul edilemez) ancak bunun artık evlilik bir alışkanlığa dönüştüğü için olduğunu düşünürüz. Ama sevgiliyken, henüz flört halindeyken, özellikle de ilişki ve heyecan yeniyse, değil onun doğum gününü unutmak, onun aldığı her nefesi hatırlar insan... Değer vermek, sevmek böyle bir şey değil mi?
Ben eşimle sevgiliyken onun doğum gününü geçici dövme olarak bileğime yazdırmıştım. Çünkü onun dünyaya geldiği gün, Allah'ın benim için bir lütuf yarattığı gündür demiştim...

Sevgililer gününde hediye alamadım ne alacağımı bilemedim kusura bkma dedi bnde önemli değil sevgililer günü gereksiz bi gün gibi geliyor bna demiştim bnde almadım bu yüzden demiştim.bu konuda nekadar anlayışlı olduğumu biliyor
tek bir söz söylese hatırlasa ben çok çok mutlu olurdum.
unuttum demek bahane değil
hergün saatlerce konuştuğun birini sadece bir gün özel hissettirecekksin bu zor olmamalı
bencede öyle canımda ne biliyim yangına körükle gidip seni üzmek istemedim.bende çok önem veririm özel günlere.haklısın canım

Uzun süredir saçma sapan süren nişanımı da tam da bu sebepten dolayı atmıştım. Hayatımın en doğru kararı ve dönüm noktasıydı. Seni seven adam, doğduğun güne tapar ne kutlaması ? İnsanın sevdiğinin doğum günü yılın en anlamlı ve aşk dolu günüdür. Salla gitsin bu adamdan bir cacık olmaz.
bende sizin gibi düşünüyorum yılda tek bir gün vardır o gün doğumgünüdür iyiki benimlesin iyiki tanımışım iyiki doğmuşsun demek zor birşey deği bana göre ama o hatırlamadı bile

Pahalı hediye aldım falan yazmışsınız bunun karşılığında bir şey bekleyecekseniz hiç almayın daha iyi. Hediye karşılıksız alınır bir gün bana geri döner niyetiyle değil. Doğum günü... Bence çokta önemli değil benim de doğum günüm geçti,kutlamadı da ee ne olmuş yani öldük mü? Mutluysak benim için sorun yok.
karşılığında birşey beklemedim maddi birşey beklemedim.içimi allah biliyor.hatta inşallah hiç birşey almaz masrafa girmesin diye dua bile ettim.ben hediye aldığımı durumu özetlemek için tüm gerçekliğiyle anlatmak için yazdım yani ben böyle böyle yaparken o hatırlamadı bile demek istedim.
benim tek istediğim bir sözdü iyiki doğmuşsun demesiydi.belki size bu gereksiz gelebilir ama bence çok önemli.
senede hergün değil seneye bir güne mahsus bir gün özel gün bana göre duygusal biri değilsiniz anladığım kadaıyla o yüzden anlmanızı beklemem

Siz soylediniz mi bi mesaji cok mu gordun diye. dediyseniz de aciklamasi ne oldu
dedim ben tek bir söz bekledim senden dedim.oda ister döv ister söv ne dersen haklısın dedi ama gitme böyle kaçmak yakışmadı sana dedi özür diledi belki 50-60 defa aramıştır msj attı özelden aradı kendine kızmış güya hatırlamadı diye ama bunlar bahane değil ya

dedim ben tek bir söz bekledim senden dedim.oda ister döv ister söv ne dersen haklısın dedi ama gitme böyle kaçmak yakışmadı sana dedi özür diledi belki 50-60 defa aramıştır msj attı özelden aradı kendine kızmış güya hatırlamadı diye ama bunlar bahane değil ya
Özrün kabahatinden büyük be çocuk. Ah bu erkekler. Barışacak mısınız. Tabiki bu bir bahane olamaz.

Özrün kabahatinden büyük be çocuk. Ah bu erkekler. Barışacak mısınız. Tabiki bu bir bahane olamaz.
Bir yanım barış diyor bir yanım istemiyor.
aslında barışma diyen yanım daha ağır basıyor.
okadar çok doluyumki beni sevmediğini biliyorum hissediyorum ama ne derse ına hep inanıyorum.sevmek bana göre çok farklı bişey sevdipine tapmak gibi o ne derse yapmk gibi fedakarlık yapmk yani ne bileyim bu gibi şeyler.
burda bazen konu açıp yorum isteyen insanları görüyorum ama o insanlarla dalga geçiliyo acımasızca yorum yapanlar oluyor.ben şuan çıkmazdayım hiç birşeyimi hiçkimseye anlatamıyorum burayada yazamıyorum çünkü biliyorum benide çok eleştirecekler.

bende sizin gibi düşünüyorum yılda tek bir gün vardır o gün doğumgünüdür iyiki benimlesin iyiki tanımışım iyiki doğmuşsun demek zor birşey deği bana göre ama o hatırlamadı bile
Noterde onaylatmadın ya ilişkini, bas tekmeyi gitsin sende. :KK66:

Ayrıldım ama beni bıtakmıyor heryerden engellememe rağmen arıyor o bırakmayınca bende bırakamıyorum onu.
bağımlılık gibi bişey oldu bu ilişki
Bu dünyada kimse vazgeçilmez değildir. Sende, o da, kimse de. Biz de çok gördük zamanında seni asla bırakmam diyenleri, musallat olanları :KK70: Sen kararlı olup, gerçekten her yerden engellersen ulaşmasını, ulaşamaz. Sen önce kendine söz geçir, gerisi gelir. Yoksa don lastiği gibi uzar sen zararlı çıkarsın.

Bir yanım barış diyor bir yanım istemiyor.
aslında barışma diyen yanım daha ağır basıyor.
okadar çok doluyumki beni sevmediğini biliyorum hissediyorum ama ne derse ına hep inanıyorum.sevmek bana göre çok farklı bişey sevdipine tapmak gibi o ne derse yapmk gibi fedakarlık yapmk yani ne bileyim bu gibi şeyler.
burda bazen konu açıp yorum isteyen insanları görüyorum ama o insanlarla dalga geçiliyo acımasızca yorum yapanlar oluyor.ben şuan çıkmazdayım hiç birşeyimi hiçkimseye anlatamıyorum burayada yazamıyorum çünkü biliyorum benide çok eleştirecekler.
Burasi bdv insanlar dertlerini anlatiyor. Elestirmek icin degil yardim etmek icin burdayiz. Bekara kari bosamak kolay diye bi.laf var. Cok da dogru. Insan kendi yasadigini bilir. Ne kadar empati yapilsada yasayan kadar olamaz. O yuzden size sonuna kadar hak verdim bir guzel laf seven insani cok mutlu eder. O da sizi mahrum birakmis kendine yansin. Boyle bi durumda napilir pek bilemiyorum ama zamana birakmak en iyisi. Eger barisma isteginiz artarsa surundurun biraz. Degerinizi anlasin. Sizin aslinda neler hakketiginizin farkina varsin. Bu sure icinde aklini basina alsin dusunmesine ve hatasini sozde degil yurekten anlamasi icin zaman gecsin. Olmuyorsa da hakkinda hayirlisi olsun canim. Hakkettigini verebilecek insanlar cikarsin Allah karsina.

Bu dünyada kimse vazgeçilmez değildir. Sende, o da, kimse de. Biz de çok gördük zamanında seni asla bırakmam diyenleri, musallat olanları :KK70: Sen kararlı olup, gerçekten her yerden engellersen ulaşmasını, ulaşamaz. Sen önce kendine söz geçir, gerisi gelir. Yoksa don lastiği gibi uzar sen zararlı çıkarsın.
Her yerden engelledim ama baika numaradan aradı.
onun bu haline üzülüyorum ben saçma sapan bir insanım karşımdakine acı veremiyorum.aldığım kararları bu yüzden uygulayamıyorum.

X