E
EU3
Ziyaretçi
bakıldı ama dah 3:uhm: buçuk haftalık bişey görünmezki
Sizin hcg değerinize göre mutlaka gebelik kesesinin ultrasonda görünmesi gerekirdi...Bir yanlışlık var bu sonuçtaa..:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıldı ama dah 3:uhm: buçuk haftalık bişey görünmezki
3+6 haftalikken deger asla 4500´lerde olamaz olsada usg´de gözükmesi lazim. Bu degerle birak ikizi 6 veya 7 bebek olmasi lazim. Keske kürtajdan sonra kan degelerini takip ettirseydin, hic normalime gelmedi bu degerin yada diger arkadaslarin dedigi gibi haftanda bi yanlislik var yada hcg´de yanlislik var. Ben dördüz bekleyen bir arkadasimi örnek vereyim, kendisi tüp bebekten sonraki 8 gün kanda baktirdi yani muhtemelen daha yeni 3+2 gibiyken degeri 500 cikti bide dördüzlere:jeyyar:
ben kürtaj olmadım 5 haftalık kimyasal bi düşük yaşadım. ama bilmiyorumm neden böyle oldu. ayın 2 de tekrar gidicez bakalım o zaman ne olcak şonuçta ben çıkkan sonuçu söylüyorum. 23 de düşük yaptım. imkansız daha büyük olması
benimde kafam karıştı şuan tek istediğim sağlık bi bebeğim olsun bunuda kaybetmek istemiyorum.
eğerki hamileysenki bu imkansız gibi birşey düşük yaptığının ertesi günü hamile kalmış olman lazım
3+6 haftalık bebekde 4560 gibi bir sonuç çıkmaz buda imkansız
hadi diyelim bu imkansızların hepsi gerçekleşti 4560 gibi bir sonuçda usg görünmüyorsa bu dış gebeliktir
var bir durum ama ben bile çözemedim arkadaşım
ama arkadaşlaar ben şaşırıdm siz böyle yazınca başada yazmıştım benim 5 haftalıktı bebeğim ve
beta hcg m 10481 çıkmıştı evet 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kaybettik ama anormal bir durumu yoktu
arkadaşın hcg fazla çıkmasının sebebi düşüşk yaptığı bebeğinden kalan hormonları belki
daha atmadan yeniden hamile kalmıştır belki öyle bişey vardır...okumuşszunuzdur izmirhayal 1 ay önce
düşük yaptı gecen hafta yaptıgı testte üst üste çift çizgi çıkmıştı hoş o daha kan testi. yaptırmadı ama
geçen hamilelikten kalma olabilme ihtimalide var...bilemiyorum bence endişelenicek bişey yok
tabii doktora danışmak en iyisi inşallah hiçbişey yoktur ve hamilelğin sağlıklı bi şekilde devam eder. :)
canım benım 5 haftalık değerim 10481 di düşün yani ne kadar yüksek doktor baktı çift gebelıkmı diye
hayır tek gebelık dedi değerin düşük veya yüksek olması sanırım bünyeye göre değişiyor
tabii çift gebelık yani ikizde olabilir ama bu 5 veya 6. haftada usg ile gözükür şu an yani 3 hafta
ultrason için daha küçük hayırlı olsun canım :)
çoğul gebelik olasılığı çok yüksek şekerim kardeşimdede öle oldu değeri olması gerekenin iki katı kadar seyrediyodu 2.ayda ikizlere hamile olduğunu öğrendi hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile
belkide düşmemiştir bebeğin olamaz mı?
belkide basit bir kanamadıropuyorumnanaktan
canımmm inşallahhh kötü bir durum yoktur. düşükten hemen sonra hamile kaldıysan belki onun etkisidir. veya vücudun bebeğin heyecanıyla fazla tepki vermiştir belki :)
sen doktoruna git. kendini böyle yeme. kötü etkilenir bebişin.
çoğul gebelik olasılığı çok yüksek şekerim kardeşimdede öle oldu değeri olması gerekenin iki katı kadar seyrediyodu 2.ayda ikizlere hamile olduğunu öğrendi hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile