- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
-
- Konu Sahibi bluedreams79
Daha önce denedim canım ama biraz kilo verdikten sonra atlamam daha iyi olacak Çünkü dizlerimde ağrı hissettimİp atla muhteşem bişi
bana da yürüyüş en kolayı gibi geliyor canim ama dans etmek de eğlenceli tabiki.hareket olsun da önemli olan o :)canım bende aynı durumdayım nefes nefese kalma bendede oluyor
ben bir kaç gündür dans ediyorum
yürüyüş zor geliyor
dans çok ta eğlenceli oluyor
sana da kolay gelsin :) okuduğum kadarıyla sen de bayağı ağır spor yapıyorsun.benim ki onun yanında birşey degilmişkolay gelsinen iyi spor yürümek
en temeli yürüyüş amasana da kolay gelsin :) okuduğum kadarıyla sen de bayağı ağır spor yapıyorsun.benim ki onun yanında birşey degilmiş
kaç yasindasin.ben de 31 yaşıma kadar gayet fittim.50-52 kilo arasıydim.hareketliydim.ama sonra evlilik çocuk derken hareketsizlestim ve kilolar arttıkça arttıen temeli yürüyüş amayavaş yavaş ben de ağırlaştırdım artık. önceden çok yürüdüm ben de
üniversite zamanında bile spor sahasına gider bir saat yürürdüm. ve o zamanlar çok fitti vücudum. yeniden öyle olmak istiyorum
anam yoksa 30a gelince daha da kilo mu alacağımkaç yasindasin.ben de 31 yaşıma kadar gayet fittim.50-52 kilo arasıydim.hareketliydim.ama sonra evlilik çocuk derken hareketsizlestim ve kilolar arttıkça arttı
tirsma canım ama şu da bir gerçek ki 30 undan sonra metabolizma yavaşlıyor sen baştan önlemini al.benim hayat tarzim da degisti. hareketsizlestim onun etkisi çok oldu.ustune hamilelik..durum buanam yoksa 30a gelince daha da kilo mu alacağımçok dikkat etmem lazım benim geleceğim parlak kilo konusunda
dikkat etmezsem alırım genetiğim müsait. gerçi daha 30a çok var ama tırstım bak
evet bir de nasip olursa hamilelik de olacak ilerde.tirsma canım ama şu da bir gerçek ki 30 undan sonra metabolizma yavaşlıyor sen baştan önlemini al.benim hayat tarzim da degisti. hareketsizlestim onun etkisi çok oldu.ustune hamilelik..durum bu
süperbugün de hedef tamam 10.000 adim
tesekkur ederiiim.ama çok zormus bu 10.000 adimi tamamlamak.bacaklarım fena agridi.kaç gundur de yapamadim.kardeşim yeni doğum yaptı. 1 gün evdeysem iki gün kardesimdeyim.bir sure de böyle devam edecek sanırım.ama tamamen bırakmayacagim her fırsatı değerlendireceğim.1 kasim da tartilip olculerimi aldım bakalım ne gibi değişiklikler olacak.ara da sıra da pes eder gibi olursam beni dürt olur mu :) gerçi ben de senin sayfani takip ediyorum motive olmak için.
cidden mi ya çok güzel. yeni taze taze bebek sıcacık cennet kokuyordur şimdi :)tesekkur ederiiim.ama çok zormus bu 10.000 adimi tamamlamak.bacaklarım fena agridi.kaç gundur de yapamadim.kardeşim yeni doğum yaptı. 1 gün evdeysem iki gün kardesimdeyim.bir sure de böyle devam edecek sanırım.ama tamamen bırakmayacagim her fırsatı değerlendireceğim.1 kasim da tartilip olculerimi aldım bakalım ne gibi değişiklikler olacak.ara da sıra da pes eder gibi olursam beni dürt olur mu :) gerçi ben de senin sayfani takip ediyorum motive olmak için.
bugün de 10.000 adım tamam
Çok teşekkür ederim.Sorma ya 2 gündür görmedim özledim keratayı :)cidden mi ya çok güzel. yeni taze taze bebek sıcacık cennet kokuyordur şimdi :)
Allah analı babalı büyütsün. Güzel geleceği olsun inşallah.
Tamam ben dürterim merak etme. Bizim sayfalara da takıl
Özellikleyesa çok azimli onca işinin arasında gelip sporunu yapıyor bir de
harikasın her gün 10.000 adımla insanda fazla kilo kalmazmış ve hastalıklardan korurmuş. işte şehir hayatı ve saçmalıklar yüzünden hareketsizlik tüm dünyayı sardı. doğal olarak kilo ve hastalıklar da yakamıza yapıştı.Çok teşekkür ederim.Sorma ya 2 gündür görmedim özledim keratayı :)
Takipteyim sizleri.Sonuçları merakla bekliyorum.
Bugün de 10.000 adım tamam