şimdi en baştan anlatıyorum

çocuğunu bile düşünmeyen bi adamla çok zor gerçekten ALLAH yardımcınız olsun...

Inanın hayattan zevk alamıyorum.cok zor benim durumum.bazen diyorum şiddet yok,kaynana derdi uzakta görmüyorum bile,aldatma yok ama emin olamıyorum yasadıklarımı düşününce.en önemlisi mutlu değilim.

Bu adamla bir omur gecermi diye sormussunuz bence gecmez. Mesleginiz var evin hem erkegi hem kadini olmussunuz. Siz zaten suan onsuz yasiyosunuz kagit ustunde bir evlilik sizinki. Bosanmaniz sizin icinde evladiniz icinde daha hayirli.

Kızlar dün akşam erkek kardesim geldi sohbet ettik.bana sunu sordu abla senin neyin var.sen bitmişin.ama ben biliyorum annemle babamda biliyo aradığı mutluluğu bulamadın.ve bunun herkes farkında dedi.teyzemler kuzenlerim tanıdık biçok kişi soruyormuş bizi niye böylelerdiye.halbuki ben hep gülerim gayet mutluyumdur milletin yanında.ama kocam dediğim adam gelene konuşmaz bile.mesela memlekete gittiğimizde teyzemler kuzenlerim gelir hoşgeldiniz derbukadar.eskiden sakalasırdı.hadi teyzemlere gidelim derdi.şenşakraktı yanlarında.biranda değişince herkes sorar olmuş aileme niye böyle diye.çok canım sıkıldı

Kızlar okadar kötüyümki.eşim hala para göndermedi.10 lira ile kaldım.sözde eksi bakiye cekmiş.ve belli bir miktar para yatırmazsak maasını cekemiyormuş.öncedende yasadık bunu.tamamda insan borç bulur yatırır cekince maası borcunu öder. Telefonuda kapalı.ödemediği için gecici olarak servis dışı.bende ulaşamıyorum.en son persembe günü arkadasından aradı.para gönderemiyorum eksi bakiye falanda filan işte konuştu.o günden beri naptınız diyen yok.bendede 15 lira kaldı diyo.ya tmm da yine kendini düşünüyo.evladının bezi maması umrunda değil.hem orda zaten yediği içtiği ücretsiz.bir ayda 200 lira harcamış bile.yediği ücretsiz olduğu halde.insan arkadasından arar beni ara der bana ararrım.bizimki onuda yapmıyo.ne biçim adam kızlar bu.benmi abartıyorum ya.

günahını almak istemiyorum ama sanki eşinin hayatında biri var gibi hissettim ben yazdıklarınızdan çünkü sizi ve en önemlisi çocuğunu gözden çıkarmış gibi davranıyor gamsız bir hali var yani yazdıklarınıza göre çok ilgisiz duyarsız sorumsuz bir adam belli ki:26: önceleri böyle değildi diyorsunuz sonradan değiştiğine göre birileri kanına girmiş olabilir mi:26:

Kızlar eşim aradı.maasına banka el koymuş.parasızlıktan mahvolduk.bu yüzden kimseye iyi olamıyorum diyo sana bile diyo.daha faturalar yatmadı krediler yatmadı.napıcaz bilmiyorum diyo.1haftadır banka banka geziyormuş.kredi vermiyolar diye.beni niye aramadın diyorum kimden arayım diyo.burada tanıdığım samimi olduğum kimse yok diyo.kendi hattı aramalara kapalı.sen bana umursamaz diyorsunda ben 1haftadır gezmediğim banka kalmadı diyo.ailesini aramış.umursamamışlar.kardesini arasana bizim için kredi çekebilirmi sorsana dedi.bakarız dedim.sorum su buadamla olan sorunlarımı yazdım.şimdi siz olsanız kardesini ararmıydınız.bana askım canım diye konuşuyo.sinir oldum. Bişey olmamış gibi.hani boşancaktı benden şididekardesimi devreye sokuyo.sizce arasamda borç tek onundeğilki.

Aramayin bence. Esinizden suphelisiniz, bu evlilikten suphelisiniz. Kardesinizi de bu carpikligin icine cekmeyin. Yarin onun parasini da odemez iyice sikintiya girersiniz.

Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum.ya ben abartıyormuyum sizce.siz olsanız napardınız.sizin dısınızda kimseye dert anlatamıyorum.çk kötü bir durum.yüzüm gülmüyor hiç

bence de aramayın sonra ödeyemezsiniz kardeşinizle de kötü olursunuz size boşanma lafını eden adam ne diye senin ailenden yardım bekliyor hani kendi ailesine toz kondurmuyordu noldu? işini gördürmek için aşkım canım cicim muhabbeti yapıyordur erkekler işleri oldumu böyle sihirli değnek dokunmuş gibi başka biri oluverirler

çocuğunun sütünü düşünmeyen sorumsuz bir adamdan mahsediyorsunuz krediyi çeker verirseniz ödemez siz bilirsiniz ama bence yapmayın.

Canım benim sen nasıl bir adamla evlisin böyle inanamadım
Bu kadar mı sorumsuz bu kadar mı bencil bu kadar mı umursamaz olur bir eş ve bir baba..
İnan "baba" demeye utandım ben :26:
Düşerse düşsün görmeyim lafları babalığa yakışmayan laflar
Bu adamdan yapmasaydın çocuk be kardeşim :26:
Sana olan sorumluluğunu yerine getirmekten aciz bebeğe nasıl babalık etsin.
Böyle bir adamdan cacık macık olmaz
Uyuz oldum valla yolasım geldi
Sen nasıl sabrediyorsun böyle.Nasıl bir sabır taşın var senin...
Bu adam bende olsa tez vakitte boşardım.
Ben dayanamam ayol sorumsuz adama.
Evle işi yok zaten bunun.Sen kendi kendine yaşayıp gidiyorsun.Boşansan da hayatında birşey değişmeyecek ki..
Yüzün gülecek mutlu huzurlu olacaksın en azından.
Onun yokluğunu dahi hissetmezsin emin ol.

O bahsettiğin ev neymiş ayol öyle Camsız ev mi olurmuş.
Kaldı ki küçük bebeğin var senin.Gitmeye de mecbur değilsin .

Kardeşinin üstüne kredi çekme işine gelince...
SAKIN SAKIN AMA SAKIN...
Bu hataya düşme.
Bu kadar sorumsuz bir herif için bir de kardeşin mi kredi çekecek.
Ödemez kuzum bu adam krediyi.Yıkar kardeşinin başına valla.
Sonra hadi çık işin içinden..

Bir hemcinsim olarak haline çok üzüldüm.
İçim burkuldu bu saatte.
Daha fazla ezdirme kendini bence.
Ve bu evliliğe bir son ver kendin için değilse de o yavrucak için..

Yorumlarınızı okuyunca abartmadığımı anladım.geldiğinde konuşucam.ne olacaksa olsun.inceldiği yerden kopsun.etrafıma bakıyorum millet okadar rahatki niye eşleri işini biliyo.her ayın 15inde derim al kağıt kalem hesabımızı yapalım yapmaz yatardı.tekbasıma ben hesap yapardım.işte çıkamadım işin içinden.zaten iini bilmiyon paran yok bu yok zamanda sigaraya basladı o ayrı külfet.faydan yok köstek olma bari.ayda 200 tl sigara parası benim evladımın mam bez parası.

Son gelişmeleer eşimin tel faturasını annemin zoruyla ödedim.92 tl sordum cok gelmiş diye 2 aylık dedi.dün konuşuyo ama soğuk soğuk.cıldırdım bu adama tahammülüm kalmadı.bana diyoki seni çok seviyorum ama beni çıldırtmadığın sürece diyo.eşiniz size bu lafları dese naparsınız.yada benmi abartıyorum kızlar.buaralar mantığım pek çalışmıyor

hersey o kadar ortada ki ama anliyorum seni goremiyorsun kardesin kredi ceksin diye aradiginda askim hayatim derken sen faturasini odediginde aradiginda soguk konustu diyorsun demek ki o kredi cekilse senin yuzune bakilmayacak bu ortada iste sakin bu hataya dusme canim o erkek o halletmek zorunda.....

Boşanmak istemiyorum belkide mantıklı düşünemiyorum.ama anlayamıyorum eşimi evdede aynı bir bakıyorum bana canım bebeğim der.ertesi günü yüzüme bakmaz.özgürlüğüne çok düşkün sigara içme bana dokunuyo derim içer karışıncada evi terkedecek kadar delirir.evladıyla işten gelince 1saat ilgilenir.ama uyutayım demez.bende calışıyorum ama eşim cok tembel eviyle ilgilenmez.anca benim zorlamam gerek.bazen hayatında baskasımı var diyorum ama evden cıkan bir tip değil.neara yapar bilemiyorum sorduğumda asla diyor.beni dsevdiğini söylüyor.ama dünkü lafı ne sizce seni çok svyrm ama beni çıldırtmadığın sürece diyor.çok taktım kafama ya.

bu lafta birsey yok ki canim onlardan beklentimiz onlari astiginda (ki asla oyle olmuyor onlar oyle saniyor) misal sen istiyorsun ki cocugu o uyutsun halbuki uyutabilir degil mi ne var? ya da iste sigara icmemesini soylediginde onu cildirtmis oluyorsun neden? isine gelmiyor cunku....istedigi sey su etliye sutluye karisma agzini acma sorma sorgulama cevap verme arastirma kisacasi bir robot gibi belli gorevleri yerine getir ve sus iste bunu yapmadigin icin onu cildirtiyor oluyorsun kastettigi sey bu ama nasil olur bilmiyorum

evet ben öyle herseye susan bir eş değilim.ama basit seyler değil yaptığı eşimin .s,gara içmek sabahlara kadar oyun oynamak gibi.benim eşime güvenimde yok.en önemli sorun bu.birde bişey sorucam eşimin telefonu borçlardan kapalıydı aramalara.9 gündür aramadı bizi.ama herhangi birinden beni çaldıramazmıydı sizce.ben ona bunu dediğimde telefonunu isteyeceğim samimi olduğum kimsem yok dedi.bilemiyorum çıldırıyoyorum ben.bu işin içinden çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…