Şimdi Duşa Gireceğim

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.394
27
Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?

Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 1 aya yakındır biriyle konuşuyorum.Hoş, ağırbaşlı biri.Oğlak burcu diye konu açmıştım.Biz konuşurken wpden şimdi ben duşa giriyorum vs.diyor.Ben hiçbir zaman duşa gireceğimi birine belirtme ihtiyaci hissetmedim.Bu kişi sürekli diyince bende artık acaba cinsellik konuşmak istiyor da bu şekilde yol mu yapıyor diye düşünmeye başladım.Neden bir insan duş alacağını belirtme ihtiyacı duyar ki ?Ben mı çok art niyetli düşünüyorum?
“Ararsan cevap veremem ya da mesaj atarsan hemen dönemem “ anlamında söylemiş olabilir mi ?

Oğlak burcu mu amannn kaç kaç .
Tek dersi işi kariyeri olan sizin duygulardan bi haber para hesaba yapan bir burç . Oğlağın erkeği kötü ya

Erkeklere o kadar güvenilmez ki havadan nem kapiyoruz artik bana ulasamazsin,mesgulum anlaminda soylemis büyük ihtimal cinsellik açmak istese duşa girmeden önce bir nude at falan derdi herhalde bilemedim.Ya da mutlaka önceden cinsellik konusunu açardi.

Erkeklere o kadar güvenilmez ki havadan nem kapiyoruz artik bana ulasamazsin,mesgulum anlaminda soylemis büyük ihtimal cinsellik açmak istese duşa girmeden önce bir nude at falan derdi herhalde bilemedim.Ya da mutlaka önceden cinsellik konusunu açardi.
Nude kelimesini kullanmak için 17 yaş alti olma şarti yok mu ya

Daha önceden de yazdım ben oğlakzedeyim uzak dur bu burçtan ruh hastası bunlar seni yavaş yavas delirticek

Ben duşa giricem

Nereye çeksen oraya gidebilir cinsellikte olabilir hanı bi musade gibi de olabilir durumunu yazıyor da olabilir

Sıkılmış sohbette kaçma bahanesi de olabilir

Bilemedim

Bide sen de dusa giricem diye ondan garip bir davranış gelirse hah dersin bunun derdi cinsellik

Uyarsam mı ne yapsam bilemedim.Bunu bir kere yapmadı.Ne zaman duşa girse ben şimdi duşa gireceğim diye belirtiyor.

Ayy tam da oglak erkegi konunuza bakiyordum. Ben de aslan burcuyum kendisi oglak, 4 ay oldu tanisali. Simdi bu oğlaklarin boyle bilgiler vermesi iyi midir kizlar????? 🤣
Guncelleme: yorumlardan anladigim kadariyla cekecegim var 🙃😭

Ben duşa giricem

Nereye çeksen oraya gidebilir cinsellikte olabilir hanı bi musade gibi de olabilir durumunu yazıyor da olabilir

Sıkılmış sohbette kaçma bahanesi de olabilir

Bilemedim

Bide sen de dusa giricem diye ondan garip bir davranış gelirse hah dersin bunun derdi cinsellik
Efendi bir adam gibi duruyor ama sürekli şimdi duşa gireceğim dediği için sıkıldım bu durumdan.Bir ara acaba bu adam benim duş aldığımı hiç düşünmediği için mi böyle belirtiyor diye düşündüm.Çünkü ben hiç belirtmem öyle şimdi duşa gireceğim diye.Belirtmeyi de saçma buluyorum.

Uyarsam mı ne yapsam bilemedim.Bunu bir kere yapmadı.Ne zaman duşa girse ben şimdi duşa gireceğim diye belirtiyor.
Uyarsan ne dicen ki bana duşa girmeden önce talimat verme mi dicen ee sonra o da dicek ne oldu ne alaka senin için fesat dicek bence gerek yok.Cinsellik konusu geçirmediği surece sorun yok takmayin.

X