Valla canım ne yapacağımı şaşırdım düğüne az bi vakit kaldı ev mi bakalım gelinlik mi şaşırdım bide mobilya sıkıntısı sardı -tatlicadiarzu-evet toz almada sıkıntı olacaktır senin içinacaba kapaklarını siyah yaptırıp üst kısımlarını koltuk kumaşının renginde mi yaptırsan.böylelikle toz sorunun olmaz.
Koltuklar stüdyo çekimi olduğu için çok net değil ama mağazada bire bir gördüm çok güzel duruyorlar yine de iyi dileğin için teşekkür ederim canıma.s.koltuk takımını beğenmedim
yinede zevk meselesi
içine sineni alırsın inşallah
katrem canım oturma odası yapacam kırmızı cicili bicili altı sandıklı arkası yastıklı bir koltuk takımı seçtim oturma odama, daha canlı renkler kullancam günlük odam da Allah nasip ederse, salonumu daha ağır yapmak istedim o yüzden böyle büyük bir koltuk takımı seçtim biraz daha ağır renkler kullancam yemek odamı siyah alırsam koltuğun kolları da siyah olacak iyi dileklerin ve yorumun için teşekkür ederim canım :1hug:canım koltuk takımın çok büyük umarım yerin vardır
oturma odası yapacak mısın bilmiyorum ama yapmayacaksan hem misafir hem de düzen açısından
altı bazalı olan ya da yataklı olan çok modern koltuk takımları var ve çok kullanışlı oluyor.
Ama bunu seçtiysen tatlım kumaş gri kadife olacak galiba bence koltuğun kollarını siyah yaptır çünkü kahveyle modeli eski gibi duruyor ve çoğu arkadaşın dediği gibi mobilyalarını da siyah al çok yakışır
yine gri aksesuarlarla kullanırsın
görümcenin beğendiği yemek takımı bence eski modellerden hoş değil
içlerinden en güzeli bence son iki tanesi tabi mobilyaları siyah olmak kaydıyla a.s.
Allah mutlu etsin:1hug:
Evet Canım bende başta öyle düşünmüştüm ama kafam çok karıştı bu hafta sonu tekrar mobilyacıya gidiyoruz inş. son kararı orda mobilyaları görünce vericem teşekkür ederim Lepicim a.s.koltukların kllasik ve ayaklı otüzde ben derimki bna uygun olarak birinci çünkü sanki takımmış havası da verir ayakları koltuk takımınla benzer tekli koltuklarının kenarlarını da bu renk yaptırırsan güzel olur bence ama tek başına yemek odası deseydin ben ikinci derdim
bence bu:)
koltuk takımını klasik, yemek takımlarını ise modern seçmişsin, bence en uygunu 1. takım. masanın ve gümüşlüğün bacaklarının şekli de oturma grubuna daha uygun görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?