Mutfak Dekorasyonu Şimdi de Sinay'ın yemek odasını seçelim???

cnm birinci olan uygun ama siyah olursa daha iyi

evet toz almada sıkıntı olacaktır senin için :( acaba kapaklarını siyah yaptırıp üst kısımlarını koltuk kumaşının renginde mi yaptırsan.böylelikle toz sorunun olmaz.
Valla canım ne yapacağımı şaşırdım düğüne az bi vakit kaldı ev mi bakalım gelinlik mi şaşırdım bide mobilya sıkıntısı sardı -tatlicadiarzu-

koltuk takımını beğenmedim
yinede zevk meselesi
içine sineni alırsın inşallah

canım koltuk takımın çok büyük umarım yerin vardır
oturma odası yapacak mısın bilmiyorum ama yapmayacaksan hem misafir hem de düzen açısından
altı bazalı olan ya da yataklı olan çok modern koltuk takımları var ve çok kullanışlı oluyor.
Ama bunu seçtiysen tatlım kumaş gri kadife olacak galiba bence koltuğun kollarını siyah yaptır çünkü kahveyle modeli eski gibi duruyor ve çoğu arkadaşın dediği gibi mobilyalarını da siyah al çok yakışır
yine gri aksesuarlarla kullanırsın
görümcenin beğendiği yemek takımı bence eski modellerden hoş değil
içlerinden en güzeli bence son iki tanesi tabi mobilyaları siyah olmak kaydıyla a.s.
Allah mutlu etsin:1hug:

koltuk takımını beğenmedim
yinede zevk meselesi
içine sineni alırsın inşallah
Koltuklar stüdyo çekimi olduğu için çok net değil ama mağazada bire bir gördüm çok güzel duruyorlar yine de iyi dileğin için teşekkür ederim canıma.s.

canım koltuk takımın çok büyük umarım yerin vardır
oturma odası yapacak mısın bilmiyorum ama yapmayacaksan hem misafir hem de düzen açısından
altı bazalı olan ya da yataklı olan çok modern koltuk takımları var ve çok kullanışlı oluyor.
Ama bunu seçtiysen tatlım kumaş gri kadife olacak galiba bence koltuğun kollarını siyah yaptır çünkü kahveyle modeli eski gibi duruyor ve çoğu arkadaşın dediği gibi mobilyalarını da siyah al çok yakışır
yine gri aksesuarlarla kullanırsın
görümcenin beğendiği yemek takımı bence eski modellerden hoş değil
içlerinden en güzeli bence son iki tanesi tabi mobilyaları siyah olmak kaydıyla a.s.
Allah mutlu etsin:1hug:
katrem canım oturma odası yapacam kırmızı cicili bicili altı sandıklı arkası yastıklı bir koltuk takımı seçtim oturma odama, daha canlı renkler kullancam günlük odam da Allah nasip ederse, salonumu daha ağır yapmak istedim o yüzden böyle büyük bir koltuk takımı seçtim biraz daha ağır renkler kullancam yemek odamı siyah alırsam koltuğun kolları da siyah olacak iyi dileklerin ve yorumun için teşekkür ederim canım :1hug:

koltukların kllasik ve ayaklı otüzde ben derimki bna uygun olarak birinci çünkü sanki takımmış havası da verir ayakları koltuk takımınla benzer tekli koltuklarının kenarlarını da bu renk yaptırırsan güzel olur bence ama tek başına yemek odası deseydin ben ikinci derdim

yemekodasi1.jpg

bence bu:)

koltukların kllasik ve ayaklı otüzde ben derimki bna uygun olarak birinci çünkü sanki takımmış havası da verir ayakları koltuk takımınla benzer tekli koltuklarının kenarlarını da bu renk yaptırırsan güzel olur bence ama tek başına yemek odası deseydin ben ikinci derdim
Evet Canım bende başta öyle düşünmüştüm ama kafam çok karıştı bu hafta sonu tekrar mobilyacıya gidiyoruz inş. son kararı orda mobilyaları görünce vericem teşekkür ederim Lepicim a.s.

Denizcim teşekkür ederim tatlım yorumun içina.s. ama bu takımı seçersem koltuk kumaşını kahverengi yaptırmam gerekecek :uhm:

canım koltuk takımına uyan model kesinlikle birinci model ve renk de çok güzel. bu gri koltuklarla siyah olmaz ve kapatır.klasik bir takımın bütünlüğünü sağlamak açısından bir numaralı yemek odasını seçip gri aksesuar kullanabilirsin. kahve tonunda ummmadığın kadar güzel duruyor metalik renkler.

canım siyah mobilya kesinlikle seçme derim.ben siyah seçmiştim.herkesde siyah var ve toz alması öyle böyle değil hakikaten yorucu.hergün almak zorundasın.alınca da yine tozlu gibi duruyor.insanın içine sinmiyor.birinci mobilya hakikaten çok kaliteliye benziyor ve koltuklarını tamamlar nitelikte.Allah mesut etsin canım.eşyalrını mutlulukla eskitirsin canım inşallah...

canım o kahve modelin kremlisini yaptıramıyormusun .. siyah çok koyu kalır gibime geliyor sana belrittigim modelin parçaları çok modern miş.. tabiki yinede senin kararın :) güle güle kullanman dilegimle..

Sinaycım bende 2.modeli beğendim.Hem biraz spor birazda klasiğe kaçıyor..
Diğer topiğede eklemiştim.
Bak bu model senin koltuklarına çok uygun yerimseniben Böyle bişede düşünebilirsin..

koltuk takımını klasik, yemek takımlarını ise modern seçmişsin, bence en uygunu 1. takım. masanın ve gümüşlüğün bacaklarının şekli de oturma grubuna daha uygun görünüyor.

aynen size katılıyorum tekli koltukların ayakları oymalı olduğu için 1.model yemek odası daha uygun

Sinaycım bende 2.modeli beğendim.Hem biraz spor birazda klasiğe kaçıyor..
Diğer topiğede eklemiştim.
Bak bu model senin koltuklarına çok uygun yerimseniben Böyle bişede düşünebilirsin..

bu takımda çok hoş uygum bencede koltuklarına yalnız taşları biraz abartı gibi geldi bana

senin seçimlerinden en sonuncuyu beğendim konsol kapaklarından dolayı :1rolleyes:

arkadaşım bence bu takımlardan hiçbiri uymuyo çok güzel yemek odaları var içinde metal rengi ve metal şeritleri çok olan bence öyle bişey daha uyumlu olur

canım koltuk takımın çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.koltuk takımın biraz ağır ona görede mobilyanın da ağır olması yani en azından o tarzda olması lazım gösterdiğin modeller arasında 2.sırada olan daha uygun gibi.

bence birinci yemek odası takımı daha uygun olur ayakalrı falan mobilyana uyacak gibi güle güle şimdiden cnm:icecream:

canım bende 2.begendim koltuk takımına cok güzel uyar benim de koltuk takımım beyaz ve acık kahverengili bende mobilyamı siyah aldım bu arada güle güle kullana.s.

Back
X