Çalışmıyorum oğlum kreşe gidiyor evi de eşim temizler açın okutun elde ne kocalar var diyin. Paragöz menfaatçi biri eşiniz
Eşin çok açık paraya tamah ediyor güzellik karımmış çocukmuş ikinci planda böyle insanlar tanıyorum Karısı çok güzel olduğu halde keşke çalışan birisini özellikle maaşı iyiyse falancayı alsaydım diyor ve herkesle bir yarış halinde maddi anlamda para herşeyin önünde anlayacan değiştiremezsin kendini yıpratma boşuna
Çok paragöz ve statü düşkünü geldi eşiniz. Bu kadar çok kiyas yapması hiç iyi bir huy değil siz onu başkasının kocasının maaşı ile kıyaslayın bakalim ne hissedecekKocamın doğası sıkıntılı zaten kız gibi nazlı zaten maşallah paragöz mü gerçekten ne hissettiniz okuyunca
Şunu merak ediyorum: çalışan ve maaşlı biri olsanız eşiniz eve yardımcı tutmanıza razı olur mu? Bir de sizi şöyle giyin, böyle davran gibi kısıtlar mı ve evde karar mekanizması kendisi midir? Bunlara göre yorum yapabilirim
O zaman çalışıp daha fazla kazanıp yardımcı tutarsanız ağzını kapatmış olursunuz.Bilmiyorum ama çok ısrar edersem kavga gürültü kabul ettirebilirim.
Öncedem kısıtlar kıskanır Dı ama şimdi asla fazla rahat hiç karışmaz yo genel olarak hareketlerim davranışlarım karışmaz nerede nasıl davranacağını bilirsin der
Birisinin sana nasıl davrandığı senin değerini belirlemez aksine kendi değerini belirler onun için ezik olan kesinlikle sen değilsin kocan ezik evdeki karısının çocuğun değerini bilmiyor tamam iyi davranıyor olabilir istediğin alabilir ama kalkıpta falanca şöyleyken böyle kızla evlendi diyorsa seni Ezikliyor demektir duymazlıktan gel kendine güven maaşın az olabilir sorun değil hiç çalışmıyor da olabilirsin işten de çıkabilirsin hayatta herşey olabilir bunlar senin değerini belirlemez maaş insanın değerini belirleyebilir mi lütfen bu psikolojiden çıkın siz insan olduğunuz için değerlisiniz anne olduğunuz için değerlisiniz bunu aklınıza hiç çıkarmayınÇok zoruma gidiyor ime kapanıp kendimi ezik görmeye başlıyor ondan nefret etmeye başlıyorum nasıl yıpratmıyım
Birisinin sana nasıl davrandığı senin değerini belirlemez aksine kendi değerini belirler onun için ezik olan kesinlikle sen değilsin kocan ezik evdeki karısının çocuğun değerini bilmiyor tamam iyi davranıyor olabilir istediğin alabilir ama kalkıpta falanca şöyleyken böyle kızla evlendi diyorsa seni Ezikliyor demektir duymazlıktan gel kendine güven maaşın az olabilir sorun değil hiç çalışmıyor da olabilirsin işten de çıkabilirsin hayatta herşey olabilir bunlar senin değerini belirlemez maaş insanın değerini belirleyebilir mi lütfen bu psikolojiden çıkın siz insan olduğunuz için değerlisiniz anne olduğunuz için değerlisiniz bunu aklınıza hiç çıkarmayın
Mide bulandirici bir adam.
Dini imani para olmus.
Allah islah etsin. Aile, sevgi, huzur gibi kutsal seylerin degeri yok, her sey para.
Erkekler bu karşılaştırma konusunda çok rahat olabiliyorlar. Bizleri nasıl kurduklarını farkinda olmuyorlar. Esinize bu tür kıyaslamalardan hoslanmidiginizi ve kendinizi kötü hissettiginizi ifade edin.
Siz bu konudaki hassasiyetinizi dile getirirseniz her kiyaslamada bir süre sonra daha dikkatli olacaktır.Abartıyorsun ben hiç öyle deemiyim yanlış anladın deyip beni suçlar o an tepki vermiyorum sonra içimden atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?