• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİMDİ BU YALAN MI OLUYOR?

gizemliyollar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
253
99
18
31
Kızlar artık yeter diyeceksiniz ama son kez size sormak istiyorum. Bana son kez bir şey diyin ve sonra sizi dinleyeceğim söz.

Dün sevgilim akşam 7 de yazdı ben biriyle bir iş hakkında görüşmem var ali ile gideceğiz dedi. Bende o işini biliyorum ne olduğunu tamam canım dedim. Gece 11 oldu saatler sonra bana mesaj attı ne yapıyorsun diye bende yazdım oda boğazım ağrıdı çorba içmeye geldim dedi tamam canım dedim nere olduğunu da sormadım. Neyse 12 de eve geldi biraz yazdı sonra yattı. Sabah sosyal medya ya bakarken ali nin sayfası çıktı herkese açık durum atmış bende baktım ve şırdan yiyor yanında kız arkadaşı var oje den tanıdım. Masada da benim sevgilimin telefonu ve arabanın anahtarı var. Şok oldum birincisi şırdan için mersinden adana ya gideceğini demedi. Ne de olsa başka şehir ve ali ve kız arkadaşı vardı demedi. Gördüm şok oldum aptal yerine konmuş gibi hissettim. Demek ki 7 den 11 e kadar hep görüşmede değilmiş çünkü mersin adana arası 1 saat git gel 2 orada yemek ye 3 saat ondan yazmamış bana. Ve ali nin kız arkadaşının bekar kardeşi var. Şu anda ona bunu gördüğümü demedim. Nasıl soracağım ve sizce kandırıldım mı.

görüşmesinin nasıl geçtiğini sor öncelıkle nerede görüştünüz falan de ,

başka bir yer söylerse ali yle gitmedin mi de ,

vereceği cevap senı tatmın ederse ok dersin yoksa kıyameti kopar
şimdi görüşme yerini ben biliyordum ali ile gideceğim yer dedi cafe tarzı yer bizim de gittiğimiz yer orda sıkıntı yok. Ama 7 den 11 e kadar yazmayışı ve mersin de değil adana da çorba içişi bunu bana demeyişi çok kafam karıştı

Önce bir görüşmeyi sorun, nerede çorba içtiğini? Bence seninki de bir kızla takılmış olabilir. Yalanlar ne kadar devam edecek bir görün.

Yeter artık!!
Şaka şaka... yaw daha once konunu hiç görmedim ki yeter artık niye diyelim..
Boyle seyler midemi bulandırır, sen bunu sorsan da bi bahane mutlaka soyler...evet iş görüştük sonra kız arkadası almaya geldi ne var bunda bilmemne...

Yalan soyleyen adamdan kesinlikle hayır gelmiyor...Neyse şimdi bırakmazsın ama cok sonra şimdiki zamanı düşünüp aslında sinyaller vardı diyeceksin...

çorbayı nerede içtiğinin önemini anlayamadım.
ali ve sevgilisinin olmasının önemini de. sevmediğiniz bir arkadaşı mı ali?
mersinden kalkıp adana ya giderse 1 saatlik yola ve bunu sana söylemesse son dakka eve gelirken çorba içtim derse ve sen bunu ali nin instagramında görsen ne yapardın

Kızlar artık yeter diyeceksiniz ama son kez size sormak istiyorum. Bana son kez bir şey diyin ve sonra sizi dinleyeceğim söz.

Dün sevgilim akşam 7 de yazdı ben biriyle bir iş hakkında görüşmem var ali ile gideceğiz dedi. Bende o işini biliyorum ne olduğunu tamam canım dedim. Gece 11 oldu saatler sonra bana mesaj attı ne yapıyorsun diye bende yazdım oda boğazım ağrıdı çorba içmeye geldim dedi tamam canım dedim nere olduğunu da sormadım. Neyse 12 de eve geldi biraz yazdı sonra yattı. Sabah sosyal medya ya bakarken ali nin sayfası çıktı herkese açık durum atmış bende baktım ve şırdan yiyor yanında kız arkadaşı var oje den tanıdım. Masada da benim sevgilimin telefonu ve arabanın anahtarı var. Şok oldum birincisi şırdan için mersinden adana ya gideceğini demedi. Ne de olsa başka şehir ve ali ve kız arkadaşı vardı demedi. Gördüm şok oldum aptal yerine konmuş gibi hissettim. Demek ki 7 den 11 e kadar hep görüşmede değilmiş çünkü mersin adana arası 1 saat git gel 2 orada yemek ye 3 saat ondan yazmamış bana. Ve ali nin kız arkadaşının bekar kardeşi var. Şu anda ona bunu gördüğümü demedim. Nasıl soracağım ve sizce kandırıldım mı.
Bence akşam neler yaptığını ayrıntılı sorun anlattırın. İmalı şekilde . Hala söylemiyorsa evet kandiriliyorsunuz. Ve bunu alışkanlık haline getirirse kötü.

çorbayı nerede içtiğinin önemini anlayamadım.
ali ve sevgilisinin olmasının önemini de. sevmediğiniz bir arkadaşı mı ali?
Mesajlar sırasında hiç bahsetmiyor, önemi bu. Eşim bana x cafe de Ali ile olacağım deyip başka ilde, grup halinde takılıyor ve konuşmalarda hiç bahsetmiyorsa şüphelenirim. Hiç yazmasa plan değişmiş olabilir ama görüşmeler sırasında Ayşede burada biz Adanadayız neden demiyor.

Yani Alinin kız arkadaşının kız kardeşi o ortamda mıdır bilemiyorum ama sizin Alinin kız arkadaşının ojesinden onu tanımanız ve şırdanın adana şırdanı olduğunu çıkarmanız ayrıca masada bulunan objeleri inceleyerek orada bulunan anahtar ve telefondan erkek arkadaşınızın orda bulunduğunu anlamanız bence tebrik edilmeye değer. Helal olsun sana. Bence tam da tahmin ettiğin gibi olaylar çünkü senden r şey kaçmaz

ikiunsur ortaya çıkar
arkadaşları ile yemeğe gitmesinde birşey yok
mesele yalanda
ya adam saf bir niyetle yemeğe gitmemiştir
yada sizin onu sık boğaz etmenizden hoşlanmadığı için yalana baş vurmuştur
baba kalırsa sizin kıskançlıklarınız bunaltıyor
ya bu adamları bi rahat bırakın giderse zaten sizin değildir

Neyi nasıl soracan ya burda yazdıklarını direk söle bide nasıl sorcanımı düşünüyorsun

ikiunsur ortaya çıkar
arkadaşları ile yemeğe gitmesinde birşey yok
mesele yalanda
ya adam saf bir niyetle yemeğe gitmemiştir
yada sizin onu sık boğaz etmenizden hoşlanmadığı için yalana baş vurmuştur
baba kalırsa sizin kıskançlıklarınız bunaltıyor
ya bu adamları bi rahat bırakın giderse zaten sizin değildir
asla kıskançlık yapmam bu konuda yemin ederim hatta arkadaşları der kıskan sık biraz diye aman benim olan yapmaz der güler geçerim istediği her yere bile gider laf etmem yalana teşvik edecek bir şey yapmadım ben

Mesajlar sırasında hiç bahsetmiyor, önemi bu. Eşim bana x cafe de Ali ile olacağım deyip başka ilde, grup halinde takılıyor ve konuşmalarda hiç bahsetmiyorsa şüphelenirim. Hiç yazmasa plan değişmiş olabilir ama görüşmeler sırasında Ayşede burada biz Adanadayız neden demiyor.
aynen öyle bana dese ki aşkım bak ali ve kız arkadaşı ile adana ya gidecez yemek yicez tamam aşkım derim geçerim. Ben onu kafede sanırken orda görmek üzdü beni

Back